- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.021
Hurmadan sonra dus aliyoruz tamam mi :)
Sonra da yere comelip kalkiyoruz. Yarına ilk seni gonderelim doguma gunun bitiyor
İnişe ve kalkışta emzir ta da biberon emzik vs ver deniyor yaptınız mı öyle birşey acaba
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinCanim lutfen sıkma canini. Bana kendi hemsiremiz de soyledi dogumdan sonra tahlil icin hemen getirme Degerler yuksek cikiyor yoksa, endise ediyor anneler dedi. Ki ayni durumu gorümcem yasadı. Netten arastirmislar o kadar zeka geriligi olur diye kiz kendini paraladi. ama ikinci kan tahlilinde normal cikti her sey. dr u erken alinmis kanı o yuzden demis. İcini ferah tut. insallah bisey cikmayacak
işaşllah canım ama nasıl etiketlicemİnşallah yoktur Can'ım , ben de biran önce pazartesi olsun istiyorum bakalım dr ne diyecek. İşin kötüsü endokrine direkt gidemiyoruz randevu vermiyor o da ayrı bir dert Zaman kaybıKafana takma diyeceğim ama ben de takıyorum maalesef elde değil, sabahtan beri okumadığım şey kalmadı. Burda açmışlar daha önce konuyu onların yazdıklarını da okudum linki vereyim. Olmazsa bizde açabiliriz, hafta içi bir gidelimde ona göre. Beni etiketle mutlaka bişeyler öğrenirsen tamam mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-hipotiroidi-olan-varsa-bakabilir-mi.429111/
Bizde suni sancı ile saat 16.30 da doğmuş bulunmaktayız kızlardarısı sabırsızlıkla bekleyenlerin başına
Bu dediğin uyku pozisyonunu şimdi denIcem inşallah söyle güzel deliksiz bi uyku çekebilirm :) ayy Allâh razı olsun hepsini denıcem valla inşallah şifa olur söylediklerin rabbim sana kolay bi doğum nasip etsin inşallah bebeğini ağrı sizi hissetmeden al kucağına inşallah canim benimmmHepsini yaşadım çok zor biliyorum canım benim Rabbim inşAllah en kisa zamanda geçirir uyusmalarini. Sarkık kalmamasına da dikkat et solumuza yatıyoruz ya sağ kolunu sağ üstüne koy solu da bacağınin arasına yastık koyuyo san onun üstüne koy asagida kalmasın. Bir de yoğurt suyunu söylemeyi unutmuşum. Ben yoğurdu üstünden alırdım sulanmasın diye şimdi hep yanından dibe indiriyorumyoğurdun o yeşil suyu da etkili baya koy bardağa onu da iç yatmaya yakın geçecek inşAllah beni de haberdar et e mi :)
Teyzesi yesin onuuu :) Sırma saçlı bir yiğenim oldu heee ❤ maşallah suphanallahDoğum hikayemi de hastaneden anlatm.gerçi sorulara cevap verirken anlamışım resmen ama neyse. :) ilk olarak şunu söylym bebeğin kafası büyük dediler ama kızımın kafası gayet küçük. Hiç takılmayın o ölçümlere.benim doğumdan iki hafta önce 9.6 yDı siz düşünün yani. Ama benim çatın dar olduğu kesin onu anladım yani. Baya zorlandim ve çok fazla dikiş yrıtık oldu.cuma sabahı kalktım ama sancıdan değil 8 gibi uyandım nedense. Baktım bi sancı var belimden başlayıp karnımı Dolanıyo çok ağır olmasada her zmaankinden farklı ve bi önceki günde bacaklarimdan ayağıma kadar vuran bi ağrı vardı.dırf o yüzden ablamlardaydım hemen eve geldim dayanamadım.neyse sabah kalktım bi baktım sancılar düzenli 5 dk ya da 5.5 dk da bir geliyo 40 sn falan süryo.sanırım ben önceden de ara ara sancı çektğim için birden bire hızlanmıştı.aradna iki saat geçti hala benim sancılar 5 dk da bir. Dedim demek ki doğum çok uzun süren bişey beklym ben evde. Öğlen saat 2 gibi artık 3-4 dk arayla gelince gidelim dedik.o da eşimin zorlaması yoksa ben gitmzdim.geldik muayene oldum 5 cm açıklık dediler yatırdılar.tabi benim hiç sesim yok dr diyo ki nst de çok sancı var hissetmyomusun. Çok değil dedim ama suni sancı verilince biraz zorlandim açıkçası.açıklık çabuk artsın die verdiler 4 saatte tam açıklık oldu ama iki sorun vardı bebeğin aşağı inmemesi ve çatının dar olması. Karnıma çok basmak zorunda kaldıkların için yrıtık ve dikiş çok oldu. Hala tam oturup kalkamyrm.bebeği karşıdan gördüm ama kanama çok olduğu için ilk 1-2 saat sonra emziedim.3400 doğdu ama boyunu bilmyrm.dün ben ağzına sıkmaya çalıltım. Bugün sağ göğsümü tam emiyo 10 dk falan solun ucu yok. Kanamamdan dolayı 1 gece değil 2 gece kalmış oldum. Yarın çıkcm.ama kızım için herşeye diğer.karnımdaki gaz sancısını bazen unutup kızım sanıyrm.ama yanımda olması çok güzel. Bazen gözlerini koca koca açıp beni tanımaya çalışıyo.sesimi duyduğu için mi bilmyrm hemen sakinleşiyo. Aramızdakş tek problem sağ göğsümden ne istediği o çekiyo ben çekiyrm sonunda gelip geliyo. Onu da büyüyünce sorcm.en duygusal anımız babasıyl buluşmasıydı.kucağında heykwl tutuyodu sanki ama hala duygulanyrm düşündükçe.böyle işte teyzeleri. Uzun simsiyah saçları var. Saçının sadakasını vermeyi düşünürken bi bebeğin saçı en fazla ne kadar olabilirki demiştim eşime bu kız bizi ihlas ettirck sanırımuzattım ama sonuç Eylül sena hepinizin ellerinden öper teyzeleri
Suni sancı kötü mü? Tavsiye eder misin
Etiketleme için benim adımın (daisymom ) önüne @ işaretini koyman gerekiyor canım A atalaTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Biz birinci haftasında gittik fakat sezeryan olduğu için ve bayram tatiline denk geldiği için mecburda sezeryan olacağımdan kuzucum 15 gün erken alındı şu anda bile günümüz dolmadı temmuz 15 olması gerekirken haziran 30 oldu
Rabbim (cc) kimseyi evladı ile sınamasın inşallah ben içiyorum işte ilacı inşallah onların içme
işaşllah canım ama nasıl etiketlicem
Hayırlı uğurlu olsun inş hepimizzeBizde suni sancı ile saat 16.30 da doğmuş bulunmaktayız kızlardarısı sabırsızlıkla bekleyenlerin başına
Bende suni sanciyla dogum yaptim.nasil korkuyodum bi bilsen.ama gereksiz korkmusum :)Hadi ya korkulacak bir şey yok mi diyorsun suni sancı için. Beni çok korkuttular onunla ilgili
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılarantibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim
Dualarımız sizinle canım benim ❤ inşallah hemencecik dönersin yuvana miniğinle...Korkma,üzülme sakınKızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılarantibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?