2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hurmadan sonra dus aliyoruz tamam mi :)
Sonra da yere comelip kalkiyoruz. Yarına ilk seni gonderelim doguma gunun bitiyor

Haha tamam cnm. Şuan kasiklarimda ağrı var ama devamı gelir mi bilmem. ay insan doğurmak için sevinir mi ya. Sancim gelsin diye dua ediyorum resmen

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Biz birinci haftasında gittik fakat sezeryan olduğu için ve bayram tatiline denk geldiği için mecburda sezeryan olacağımdan kuzucum 15 gün erken alındı şu anda bile günümüz dolmadı temmuz 15 olması gerekirken haziran 30 oldu
Rabbim (cc) kimseyi evladı ile sınamasın inşallah ben içiyorum işte ilacı inşallah onların içme
işaşllah canım ama nasıl etiketlicem

Bu dediğin uyku pozisyonunu şimdi denIcem inşallah söyle güzel deliksiz bi uyku çekebilirm :) ayy Allâh razı olsun hepsini denıcem valla inşallah şifa olur söylediklerin rabbim sana kolay bi doğum nasip etsin inşallah bebeğini ağrı sizi hissetmeden al kucağına inşallah canim benimmm

@Aylnalpr teyzesinin bal boncuğu, paşasi bak teyzecim çok teşekkür ederim sana bugüne kadar beni dinlediğin ve anneyi üzmedgn için ama artık gelebilirsin sana bütün çıkış yolları serbest :) gel artık bekletme bizi :) ama annenin özel siparisi var yarın öğleden itibaren gelebilirmissin ona göre gel teyzosum gel bebeğim gel Tosunum gel yavrum de hadi gel ulan gel

Teyzesi yesin onuuu :) Sırma saçlı bir yiğenim oldu heee ❤ maşallah suphanallah

Sevgili denizbatiekin ,
Samimi uyarın için teşekkürler. Öncelikle şunu belirteyim burada amacım bilgiçlik veya ukalalık taslamak değildir, öyle bir konumda değilim zaten. Hamile kaldığımda etrafımda kulaktan dolma o kadar bilgiye rastladım ki sağlam kaynaklardan araştırdığım konuları diğer hamile arkadaşlarım da bilsin yanlış bilgiyle hareket etmesinler istedim, buradaki tek motivim bu olarak yazdım. Burada yazdıklarımın aksi çok şey yaşanmıştır, yaşanacaktır çünkü her insanın vücudu eşsizdir, her anne-bebek ilişkisi eşsizdir; hiçbir zaman tam tarifi olmayacaktır. Kitaplar ne yazarsa yazsın, ne kadar tecrübe edilmiş olursa olsun herkes kendi hikayesini yazacak. Kullandığım tabirinle kesin ifadeler 100% çoğunluğu ithaf etmek için değil sadece genel seyri anlatmak içindir. Ben kendim okuduğum, yazdığım her standart tarifi kullanabildim mi?Hayır. ama başka birisinde işe yarayabilir başkasına faydası dokunabilir diye yazdım.
Sağlıcakla mutlulukla kal:)

Bebeğim hala dönmedi bakalım hayırlısı benimle aynı haftadakilerin çoğunun dönmüş

Suni sancı kötü mü? Tavsiye eder misin

Normal doğum sancısı nasıl bilmiyorum onunla kıyaslayamam ama suni sancı verildikten sonra sancinin başlaması galiba 5 saat falan sürdü başladıktan 45 dakika sonrada doğumumuz gerçekleşti herşey çok cabuk oldu yani şiddeti o kadar abartildigi gibi değil gibi geldi bana sanciyi sadece 45 dakika kadar çektim 2 dakikada bir 1-2dak. Kadar surdu sancim

Etiketleme için benim adımın (daisymom ) önüne @ işaretini koyman gerekiyor canım A atala

Kızlr iyi geceler. Bugün 4-5 gibi yatışım yapılmıştı. 11:35 te oplum doğdu. Detayları bende daha sonra anlatırım. Oğlum doğmaya yakın kakasını yapmış ve yemiş. 1 saat kadar küvezde tuttular , nefes alışverişi düzelmeyince yoğun bakıma aldılar antibiyotik tedavisine başlanmış ciğerleri için çok moralim bozuldu, ağlamamak için zor turuyorm kendimi. Ne olur bebeğime dua edin sağ sağlim evimize götürelim

Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Dualarımız sizinle canım benim ❤ inşallah hemencecik dönersin yuvana miniğinle...Korkma,üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…