- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.541
Gümbür gümbür geliyor valla inmiş kuzum paşa :) benim hala yukarılarda takılıyor zaten doğu da hiç inmemisti eseksipasiTeyzoşlar rampalarin ustasıyız biz
Senin göbis baya is görüoTeyzoşlar rampalarin ustasıyız biz
Evet yaptim onuda.o kadar sekerli oluyoki midem bulaniyo.dedigin gibi bu kadar sey deneyince ne etki ediyo anlamiyo insanCanım 6-7 tane kuru inciri yarım litre su ile 10 dakika kaynat; yarısını sabah yarısını akşam iç fayda ediyormuş valla emin değilim çünkü herşeyi yaptığım için artık ne fayda ediyor ne etkilemiyor bilmiyorum :)
Yani esin cihan i oyalar sen dourursn sanki o napcak dediğin gbi o mu dogurtacakHayir daha cok erken niye bu kadar israr ediyorsun dedim. Olsun her an dogabilir diyor cok bilir de bizimkiSanki dogururken annesi el atip kurtarcak beni
Sütüm arttı ama bugün tutmakta zorlandı ağzını açıp gezdiriyor biberona mı alıştı acabaCanim senin sutun mu az yoksa bebegin mi tutmuyo?
Sagmanin bende cok faydasini gordum canim.bebegim meme emmeye baslayana kadar surekli sagdim.benim sutumu emmis oldu.mamayida daha az vermis olduk.13 14.gunler yavas yavas emmeye basladi.once bir gogsumu aldi.sonraki gunde digerini.o zamandan beri surekli emiyo.sagmaya da firsat kalmiyo acikcasiCan'ım sadece dolu göğüsler için değil boşken de sağarsan süt üretimin artar; benim geçen hafta çok azdı sütüm bir kaç şeyi takmıştım kafama bir de Bebek emmiyordu bende 2 saate bir sağıyordum baya etkiledi
Emin ol emecek.hic ama hic takma.10 gune kadar tamamen seni emecekBence de o yüzden hiç strese girmedim canım ne yapayım sadece benim bebeğim değil ki mama alan; Allah korusun hasta olsam ne yapacaktım sadece mama alacaktı belki çok şükür anne sütü ağırlıklı besleniyor yine sağsam da
Hic anlamiyosun canim :) zaten hafif uyusturuyolarda.kesiyi dikisi hissrtmiyosunKızlar sizler doğum şekli konuştukça ben de araştırmalara devam ediyorum
Normal doğum yapan arkadaşlar kesi yapılırken felan Can'ınız yanıyor mu
SANcı dışında ne Zaman ağrı acınız oldu???
Biberonu hemen tutuyosa alismis olabilir.yada gogus ucun azsa rahat kavrayamadigi icinde tutmak istemeyebilir.ucu yoksa 4 5 dk sag gogsunu ucu ciksin iyice sonra hemen bebegjne tuttur.sonra bebeginde kuvvetli emdikce ucu cikacak iyiceSütüm arttı ama bugün tutmakta zorlandı ağzını açıp gezdiriyor biberona mı alıştı acaba
Ucu da iyi aslında canım ama belki yeterince iyi değil bilmiyorum sağmaya çalışcam yine canım çok sagolBiberonu hemen tutuyosa alismis olabilir.yada gogus ucun azsa rahat kavrayamadigi icinde tutmak istemeyebilir.ucu yoksa 4 5 dk sag gogsunu ucu ciksin iyice sonra hemen bebegjne tuttur.sonra bebeginde kuvvetli emdikce ucu cikacak iyice
Benim bebegim 8 gunluk bgn cnm ilk gunden humana stil tea ictik ilk gunden bol su cok sukur sutum geliyotecrübeli annişler. sütümü getirmek için ne yapmalıyım. hala mama vermedim bebeğime annemde kesinlikle karşı emziyorum sık sık uyuyor ama bazende doymadığını hissediyorum. bebeğim bugün saat 9:30 da 3 günlük olacak. sizce sütün gelmemesi normal mi veya olan süt ona yetiyor mudur? veeee son olarak bana süt arttırıcı tavsiyeler verir misiniz?:)
Annemde kaynar yapti osmaniyeliyizDoğum sonrası misafirlere ikram ettigimiz bir sıcak bir içecek bitki çayı gibi tabi anne de bol bol icer süt yapsin diyesen hangi sehirdesin canım orada yapılmıyor demek ki
Benimkide oyle yapiyodu mamayi biraktim biberonu unutturdumBebeginde bir elimle basinin altini destekleyip diger elimin iki parmagi ile gogsumu agzina tutuyorum orta parmagimlacenesinin altindan destekliyorum artik biraz daha iyi emiyoSütüm arttı ama bugün tutmakta zorlandı ağzını açıp gezdiriyor biberona mı alıştı acaba
Cnm benim diktirum 3 saatte bir dedi sadece emziriyorum mana vermiyorum ama emince bi 40 dk memeyi birak miyo bu normal mi acaba@EmiraSalih canil iki uc saat demissin ne kadarlik oldu bebisin doktor bana saat basi emzir dedi saglik ocaginda annem devamli basimda bebegi cok sik emzirmeye cakisiyoruz uyanmayinca sagip biberonla agzina veriyoruz zorla oyle
Emiyor sarilik 10.58 falandi cokmu azmi bilemedim uyasi ili saati gevince korkup bi zorla uyandiriyoruz ay ilk bebisim ne zormus allahim bize bagislasin bebislerimizi
Emin ol emecek.hic ama hic takma.10 gune kadar tamamen seni emecek
Canim cok sukur ben normal dogumla ogluma kavustum aksam 7.05te. Simdi misil misil uyuyo. Rabbim dogumunu bekleyen tum annisleri tek nefeste kurtarsin insallahNasil oldun canim nedir son durumun?
Sagmanin bende cok faydasini gordum canim.bebegim meme emmeye baslayana kadar surekli sagdim.benim sutumu emmis oldu.mamayida daha az vermis olduk.13 14.gunler yavas yavas emmeye basladi.once bir gogsumu aldi.sonraki gunde digerini.o zamandan beri surekli emiyo.sagmaya da firsat kalmiyo acikcasi
Kesi yapilmadan once anestezi yapildigi icin hic hissetmedim ben canim. Sancı disinda bebegin eşinin disari cikmasi icin ebe karnima bastirmisti dogumdan sonra. O zaman biraz agri ve acı oldu. Sonra dikisler surekli agriyor ama her gün agri kesici parol veriyor dr zaten o da cok rahatlatiyor.Kızlar sizler doğum şekli konuştukça ben de araştırmalara devam ediyorum
Normal doğum yapan arkadaşlar kesi yapılırken felan Can'ınız yanıyor mu
SANcı dışında ne Zaman ağrı acınız oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?