2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet yaptim onuda.o kadar sekerli oluyoki midem bulaniyo.dedigin gibi bu kadar sey deneyince ne etki ediyo anlamiyo insan

Yarın son kontrolüm var çarşamba doğum bi stres heyecan merak ...... sıkıntı aldı beni artık uykusuz her gece

Sagmanin bende cok faydasini gordum canim.bebegim meme emmeye baslayana kadar surekli sagdim.benim sutumu emmis oldu.mamayida daha az vermis olduk.13 14.gunler yavas yavas emmeye basladi.once bir gogsumu aldi.sonraki gunde digerini.o zamandan beri surekli emiyo.sagmaya da firsat kalmiyo acikcasi

Emin ol emecek.hic ama hic takma.10 gune kadar tamamen seni emecek

Hic anlamiyosun canim :) zaten hafif uyusturuyolarda.kesiyi dikisi hissrtmiyosun

Sütüm arttı ama bugün tutmakta zorlandı ağzını açıp gezdiriyor biberona mı alıştı acaba
Biberonu hemen tutuyosa alismis olabilir.yada gogus ucun azsa rahat kavrayamadigi icinde tutmak istemeyebilir.ucu yoksa 4 5 dk sag gogsunu ucu ciksin iyice sonra hemen bebegjne tuttur.sonra bebeginde kuvvetli emdikce ucu cikacak iyice

Biberonu hemen tutuyosa alismis olabilir.yada gogus ucun azsa rahat kavrayamadigi icinde tutmak istemeyebilir.ucu yoksa 4 5 dk sag gogsunu ucu ciksin iyice sonra hemen bebegjne tuttur.sonra bebeginde kuvvetli emdikce ucu cikacak iyice
Ucu da iyi aslında canım ama belki yeterince iyi değil bilmiyorum sağmaya çalışcam yine canım çok sagol

Benim bebegim 8 gunluk bgn cnm ilk gunden humana stil tea ictik ilk gunden bol su cok sukur sutum geliyo

Doğum sonrası misafirlere ikram ettigimiz bir sıcak bir içecek bitki çayı gibi tabi anne de bol bol icer süt yapsin diye sen hangi sehirdesin canım orada yapılmıyor demek ki
Annemde kaynar yapti osmaniyeliyiz

Sütüm arttı ama bugün tutmakta zorlandı ağzını açıp gezdiriyor biberona mı alıştı acaba
Benimkide oyle yapiyodu mamayi biraktim biberonu unutturdumBebeginde bir elimle basinin altini destekleyip diger elimin iki parmagi ile gogsumu agzina tutuyorum orta parmagimlacenesinin altindan destekliyorum artik biraz daha iyi emiyo

Bugun sabahtan beri ayaktayim zaten gece uyumuyoruz sabah uyudum aksam 9 a kadar misafirler geldi gitti fena halde bas agrim var hizmet etmedim ama surekli oturdum her gelenle ilac bile fayda etmedi

Cnm benim diktirum 3 saatte bir dedi sadece emziriyorum mana vermiyorum ama emince bi 40 dk memeyi birak miyo bu normal mi acaba

maşallah nazar değdirmeyeyim darısı başıma

Kesi yapilmadan once anestezi yapildigi icin hic hissetmedim ben canim. Sancı disinda bebegin eşinin disari cikmasi icin ebe karnima bastirmisti dogumdan sonra. O zaman biraz agri ve acı oldu. Sonra dikisler surekli agriyor ama her gün agri kesici parol veriyor dr zaten o da cok rahatlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…