- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
cnm bende hemen olur sanıyodum ama rabbim ol demeyince olmuyo üzülme bende senin gibiyim 14 aydır hep bekledim olmuyo inşş bu ay gelir hakımızda hayırlısını nasip etsin rabbim inşşşcanım inan mide bulantısına da inanmıyorum psikolojik olarak çok yaşadım onu :) ayy inşallah rabbim hiç bi kadının kucağını boş bırakmasınbu kadar zor olduğunu hiç bilmiyordum
Aynen canım bende öyle sanıyordumcnm bende hemen olur sanıyodum ama rabbim ol demeyince olmuyo üzülme bende senin gibiyim 14 aydır hep bekledim olmuyo inşş bu ay gelir hakımızda hayırlısını nasip etsin rabbim inşşş
bu arada cnm senin yaş kaç. ne zamandan beri istiyorsunuz. sorununuz var mı cnm
anladm cnm o zaman stres yapma herşeyin zaamanı var rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin cokta üzülme rabbimin gücüne gider o ne derse o yani cnm hayırlısı buymuş deAynen canım bende öyle sanıyordum12 aydır istiyoruz doktor sebepsiz diyor hiç bi problem yokmuş , bi tek bu ay hsg çektirince arkuat uterus olduğu ortaya çıktı ama doktor bu hamileliğe mani değil dedi.. ilerde düşüge yada erken doğuma sebep olur ki seninki o kadar da basık değil dedi.. sendekinin bi problem oluşturacağıni düşünmüyorum dedi bu arada 26 yaşındayım. .
Ay canım hiç öyle deme ben de diyordum .geçen kısa hamileligimde neler çektim o mide bulantilari zeytin doğru düzgün yemeyen ben bi kase zeytin yer oldum ekmekle .tabi hemencik geldi kilolar.inan hiç kolay değil mide bulantısı.canım inan mide bulantısına da inanmıyorum psikolojik olarak çok yaşadım onu :) ayy inşallah rabbim hiç bi kadının kucağını boş bırakmasınbu kadar zor olduğunu hiç bilmiyordum
İnşallah canım yaa .. tez zamanda kavusalim inşallah :)bende 23 yasındayım herşey normal gözüküyor doktorlar olur diyo stres yapmayn diyo
gecen ay bende rahim filmi çektirdim cnm sol acık sagda takanıklık vardı actım dedi doktorum 3 ay bekleyelim dedi bende preseed jel aldım işte inşş işe yarar bu arada eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ileri hareketinde sorun var inşşş tez zamanda kavuşmayı nesip eder rabbim
aminnnnnnİnşallah canım yaa .. tez zamanda kavusalim inşallah :)
Canim oylede ama bir ay dolmadan mide bulantısı oluşmaz diye düşünüyorum :) yani midem bulanıyor hamileyim diyemez bi insan bence :)Ay canım hiç öyle deme ben de diyordum .geçen kısa hamileligimde neler çektim o mide bulantilari zeytin doğru düzgün yemeyen ben bi kase zeytin yer oldum ekmekle .tabi hemencik geldi kilolar.inan hiç kolay değil mide bulantısı.
cnm hayırlı lsun 2 çizgi varsa bebek vardır büyük ihtimal hemenkan ver iyi sonuçlar alırsın inşş cnm bnmgünaydın arkadaşlar. sabah test yaptım çoook silik bi çizgi çıktı. kimyasal falan mı ? hamile miyim acaba?
canım benim adet döngüm kısa olduğu için şuan doktora gitmek için çok erken. 3 hafta 5 günlük hamileymişim daha. idrar testi koyulaşınca kan vereyim diyorum. ay ağzından bal damlıyo sağolasın:)cnm hayırlı lsun 2 çizgi varsa bebek vardır büyük ihtimal hemenkan ver iyi sonuçlar alırsın inşş cnm bnm
Hemen kötüyü düşünme canım belki geç dollenmedir :) hayirli olsun şimdiden :)günaydın arkadaşlar. sabah test yaptım çoook silik bi çizgi çıktı. kimyasal falan mı ? hamile miyim acaba?
cnm evet ama kan ver degerin yükseliyomu diye bak enazından doktora sonrada git inşş saglıklı gebeliğin olur rabbim kucagına alamyı nasip etsin inşş darısı bizlerecanım benim adet döngüm kısa olduğu için şuan doktora gitmek için çok erken. 3 hafta 5 günlük hamileymişim daha. idrar testi koyulaşınca kan vereyim diyorum. ay ağzından bal damlıyo sağolasın:)
inşallah. dualarım hep sizinle.cnm evet ama kan ver degerin yükseliyomu diye bak enazından doktora sonrada git inşş saglıklı gebeliğin olur rabbim kucagına alamyı nasip etsin inşş darısı bizlere
sağolasın canım sen de pozitif düşün pozitif olsunHemen kötüyü düşünme canım belki geç dollenmedir :) hayirli olsun şimdiden :)
Ayy inşallah canım :)sağolasın canım sen de pozitif düşün pozitif olsun
Evet oraya katılıyorum bi aydan sonra başlar gibime geliyorrrCanim oylede ama bir ay dolmadan mide bulantısı oluşmaz diye düşünüyorum :) yani midem bulanıyor hamileyim diyemez bi insan bence :)