2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hoşgeldin Can'ım bende 31 ağustosta kürtaj oldum aynı sebepten yiyecek ekmeği yokmuş diyorum devam etseydi 18 haftalık olacaktı ama nasip işte Rabbim biz gibi isteyen bekleyen kim varsa versin inşallah...

Bekleriz cnm

Telefondan alıntı yapmak çok zor. Birkaç gün içinde belli olacak durumum. Dün adet günümdü, yarın test yapacağım. Sizleri çok sevdim allah gönlünüze göre versin. Bu ay çektiğimiz sıkıntıların bittiği ay olsun hepimizin.

İnşallah canım :)

Gecmis olsun. Ben de temmuzda kurtaj oldum bu ay biraktim korunmayi. Dr. Sana korunma vermedi mi ? Coraspin fln iciyo musun ?
Allah gonlumuze göre versin. Onca acinin üstüne bi de bu ay hamilelik olmazsa iyice kahrolucam Rabbim hayirlisini versin

Arkadaslar sakin olun ben kurtajdan sonra doktor 6 ay bekle dedi hatta bi sene bekle diyen bile oldu
mol gebelik olduğu için .bi de beta hcg değerlerinin sifirlanmasini bekledim sifirlandiktan sonra 6 ay .acele etmeyin vakti saati vardır bi kaçınızin profiline de baktım 30 yasin Altındasiniz . ben şimdi 31 bi sıkıntı çıkmaz da kucagima alırsam oldu 32 .buna da şükür diyorum. Bu bir sınav sabır sınavı .ha gayret şu sınavdan geçelim. Allah sabredenlerle beraberdir.güzel bi gün bizim (herkesin)olsuuunnnn

Rabbim insallah yardımcımız olsun.. sen de inşallah sağlıkla yavrunu al kucağına :)

Canim elbet kızar bi anne çocuğuna ama evire çevire dovmuyorsundur kulağından tutup suruklemiyorsundur sokağa dilensin diye salmiyorsundur benim lafım bunlara..
Yaaa tabi kı cok kızıyorum ama ne esım ne ben elıne dahi vurmayız esım kızmaz bile ben hep kızarım 9 yasında bir kızım 2 yasında diger kızım evdekı kavgalarını 1 gorseniz bende sabir tasıyo bazen bagırıyorumm ıste, onları cahillık olarak goruyorum , sabır ve dua herseyın ılacı olur canım hic uzulme rabbim verır yeter ki umidını kesma

günaydınn kızlarrrrr adeti yakın olan belirtisi olan yok mu :) canlar benm bat daha 13 kasım bekliyoruz bu aralarr yumyutam catlar inşşş tututnuz bebegim bu kez
rabbim heğimizin gönlüne göre versinn amin

İnşallah canım.. İnanmak istiyorum bigün olacağına ama çok tükendiğimi hissediyorum artık.. hayal kırıklığı beni çok yipratti yoksa sabırsız biri değilim..

sağol canım. doktor ilk adete kadar korun dedi ben korunmadım ama hamile de kalmadım. ilk adetimi oldum. çalışmaları artırdık hayırlısı bakalım. coraspin vermedi bana doktor. boş gebelikti benim. kalp durması vs yoktu zaten bebek oluşmadı

Bata 3 gun var canım ama hiç belirtim yok
cnm zaten hep adet belirtileri ile hemen hemen aynı oldugu için zor anlaşılıyor yani mide bulantısı felan olursa farklı oluyo galiba cnm üzülme olur nişşş temmuzda bebegini kucagını alırsın inşşşş
rabbim hepimize almayı nasip etsin kızlarr

canım inan mide bulantısına da inanmıyorum psikolojik olarak çok yaşadım onu :) ayy inşallah rabbim hiç bi kadının kucağını boş bırakmasın bu kadar zor olduğunu hiç bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…