2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım bence de kan testi en doğru sonucu verir iki günde bir ikiye katlıyorsa bi problem yoktur :)

Kan verdim ben de sonuç bekliyorum 1 saate çıkarmış

bundan açıktı. ben yarın sabah da yapıcam. koyulaşana kadar hergün yapıp fotoğraf çekerim. inşallah koyulaşır.
Canım sana birşey sormak istiyorum. Geçen ay kurtaj oldum normalde 26-27 günde adet olurdum henüz olmadı sende gecikme falan oldumu yoksa aynı periyod da devam mı etti

inşş cnm sizin degerler nasılsı sayı ileri haeketi felan
Canim sayimizda ve ileri harekkette sorun yoktu.ameliyattan sonra sperm sayimiz 58 milyondan 60 milyona yukseldi.ileri harektliligimizde %55 ti sanirim.Morfolojimizde 2den 3 e yukseldi.esim ilac kullandi.sabahlari kecoboynuzu ozu icti 2 kasik.birde keciboynuzu kurune baslamistik 3 hafta sonra hamileligimi ogrendim

Canım sana birşey sormak istiyorum. Geçen ay kurtaj oldum normalde 26-27 günde adet olurdum henüz olmadı sende gecikme falan oldumu yoksa aynı periyod da devam mı etti
aynı şekilde devam etti canım ama benimki çok küçüktü boş gebelikti bir de çoğu kendiliğinden düşmüştü. o yüzden etkilememiş olabilir

aynı şekilde devam etti canım ama benimki çok küçüktü boş gebelikti bir de çoğu kendiliğinden düşmüştü. o yüzden etkilememiş olabilir
Benimde çok küçük tü canım 5+5 kanama başladı öyle oldu sonrasında dün gebelik testi yaptım 1 saat içinde silik 2. Çizgi çıktı bugün negatif anlamadım kafam karıştı bundan dolayı sana sormak istedim..

canım bilemiyorum durumunu ama doktorum kürtajdan sonra 40 gün falan adet bekleme demişti. biraz oluruna bırak bence canım. bide idrar testleri hemen ilk 10 dk da bişey çıkmazsa dikkate alma.

anladım canım Allah senden razı olsun. idrar testi koyulaşmadı diye kendimi bitirirdim ben :) sağolasın canım ya. eşimle bi konuşayım da ilk müsait zamanda kan testi yaptıralım olmadı. sağol tekrardan. beni öyle büyük bi dertten kurtardın anlatamam

Annisler naber? Benim hala belirtim yok sanırım buraya son yazislarim sizleri cok sevdim bugün icimden surekli aglamak geldi goguslerimi elleyip olmadığını düşündüm ama geç olsun güç olmasın dedim arada size bakarım yine olmaz mı hangi ay olirsa olsun gelir yazarim bazi arkadaslara çok isindim çünkü tabi kirmizi kartıda görürsem mutlaka yazarım ama bu sefer cok aglayacagim sanırım çünkü düşündükçe aglayasim geliyor birdahada hamis olmadan onceden gidip bir topige yazmam buda bana ders olsun gitmesi zor olacak belli en can alıcı noktada ne biliyor musunuz tüm gercekliklere ve kötü düşüncelere rağmen umud dimdik ayakta direniyor ve zaten benide ayakta bu tutuyor bir iki gun daha belkide diyebilmek için test bile bakmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…