- 28 Eylül 2015
- 1.906
- 2.279
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
inşş cnm sizin degerler nasılsı sayı ileri haeketi felanCanim benim esimde varikoselden ameliyat oldu.morfolijimiz kotuydu.ameliyattan 4 bucuk ay sonra hamile kaldim.Uzulme sakin insallah olacak bebisin :)
günaydın arkadaşlar. sabah test yaptım çoook silik bi çizgi çıktı. kimyasal falan mı ? hamile miyim acaba?
sağolasın canım haklısın ama biraz bekleyeyim öyle gideyim bakalım.daha çok erken.Canım bence de kan testi en doğru sonucu verir iki günde bir ikiye katlıyorsa bi problem yoktur :)
Canım sana birşey sormak istiyorum. Geçen ay kurtaj oldum normalde 26-27 günde adet olurdum henüz olmadı sende gecikme falan oldumu yoksa aynı periyod da devam mı ettibundan açıktı. ben yarın sabah da yapıcam. koyulaşana kadar hergün yapıp fotoğraf çekerim. inşallah koyulaşır.
Canim sayimizda ve ileri harekkette sorun yoktu.ameliyattan sonra sperm sayimiz 58 milyondan 60 milyona yukseldi.ileri harektliligimizde %55 ti sanirim.Morfolojimizde 2den 3 e yukseldi.esim ilac kullandi.sabahlari kecoboynuzu ozu icti 2 kasik.birde keciboynuzu kurune baslamistik 3 hafta sonra hamileligimi ogrendiminşş cnm sizin degerler nasılsı sayı ileri haeketi felan
Canim sonuc cikar cikmaz yaz.insallah bi anne adayi daha geliyo :)Kan verdim ben de sonuç bekliyorum 1 saate çıkarmış
Ben nerdeyse 1 senedir kullaniyorum desem yeridirFolik asit kullanıyor musunuz arkadaşlar
aynı şekilde devam etti canım ama benimki çok küçüktü boş gebelikti bir de çoğu kendiliğinden düşmüştü. o yüzden etkilememiş olabilirCanım sana birşey sormak istiyorum. Geçen ay kurtaj oldum normalde 26-27 günde adet olurdum henüz olmadı sende gecikme falan oldumu yoksa aynı periyod da devam mı etti
Benimde çok küçük tü canım 5+5 kanama başladı öyle oldu sonrasında dün gebelik testi yaptım 1 saat içinde silik 2. Çizgi çıktı bugün negatif anlamadım kafam karıştı bundan dolayı sana sormak istedim..aynı şekilde devam etti canım ama benimki çok küçüktü boş gebelikti bir de çoğu kendiliğinden düşmüştü. o yüzden etkilememiş olabilir
canım bilemiyorum durumunu ama doktorum kürtajdan sonra 40 gün falan adet bekleme demişti. biraz oluruna bırak bence canım. bide idrar testleri hemen ilk 10 dk da bişey çıkmazsa dikkate alma.Benimde çok küçük tü canım 5+5 kanama başladı öyle oldu sonrasında dün gebelik testi yaptım 1 saat içinde silik 2. Çizgi çıktı bugün negatif anlamadım kafam karıştı bundan dolayı sana sormak istedim..
anladım canım Allah senden razı olsun. idrar testi koyulaşmadı diye kendimi bitirirdim ben :) sağolasın canım ya. eşimle bi konuşayım da ilk müsait zamanda kan testi yaptıralım olmadı. sağol tekrardan. beni öyle büyük bi dertten kurtardın anlatamamCanim ama soyle birsey var.ben testimin koyulastigi gorunce test verdim 120 cikti dedim ya.ertesi gunde evde kendim tekrar test yaptim ama onceki gunle ayniydi koyulugu.cok korktum ben bi sikintimi var acaba diye kendimi yedim.ertesi gun test yaptirdigimda 406 cikti.bosuna zehir etmisim kendime o saatleri.yani idrar testlerine cok kaptirma.en guzeli kan testi.2 gunde bir 2 kat artiyorsa sikinti yoktur :)
Ben de 1 Eylül de başladım kullanmaya.2 ay oldu...Benim ki FOLIC trio...Eczaneden aldım.Oglumda da onu kullanmıştım ... Çok iyi dediginiz folik asit var mı?Ben nerdeyse 1 senedir kullaniyorum desem yeridir
seninkinde b12 falan da var galiba di mi? ama pahalı diye biliyorum ben fiyatı ne acaba?Ben de 1 Eylül de başladım kullanmaya.2 ay oldu...Benim ki FOLIC trio...Eczaneden aldım.Oglumda da onu kullanmıştım ... Çok iyi dediginiz folik asit var mı?
Folik asit+Kalsiyum+Vitamin D . Fiyatı 10 yada 15 ti canım tam hatırlayamadım .seninkinde b12 falan da var galiba di mi? ama pahalı diye biliyorum ben fiyatı ne acaba?
diyetisyen bi akrabamız tavsiye etmişti bana. hamilelik düşündüğümü bilmiyordu ama kansızlık için söylemişti. gayet iyi diye biliyorum ben. fiyatı da çok değilmiş.Folik asit+Kalsiyum+Vitamin D . Fiyatı 10 yada 15 ti canım tam hatırlayamadım .
Ben de midem bulaninca cok yemek yiyorum tersi m yaniiibenim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı camış gibi de yedim maşallah