2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Hadi bakalım canım bu günleri iyi değerlendir güzel haberlerini alalım :))

Cnm senle Günlerimiz hemen hemen ayni ya bende 1 2 güne yumurta çatlar diye umut ediyorum ama yumurtlama testi daha koyulaşmadi
Evet canım benimde koyulaşmadı, bugün yaptım test belirgin çizgi ama kopkoyu değil. bilemedim ki, 19 mm olan yarın çatlar herhalde inşallah ne bileyim birde kiste dönmesin

Haklısın emelcim.Ben de Kocaeli gebze de yaşıyorum .Trafik ışıklarında soğukta terliksiz corapsiz montsuz o çocukları görünce üzülüyorum .Hiç bir çocuk öyle yaşamayı haketmiyor ya.Allahım gerçekten kıymetini bilecek insanlara versin

Aminn

Merhaba arkadaşlar. topiği baştan sona bir çırpıda okudum ne kadar güzel samimi yazmışsınız Allah muhabbetinizi bozmasın. Kalp atışı olmadığı için eylülde 8 haftalıkken kürtaj oldum. zor günler geçirdim. çok şükür zamanla atlatıyorum. umarım ben de bu ay aranıza katılırım.

İnşallah canım bekleriz
buralar dolup taşsa

Geçmiş olsun canım herşey gönlünce olsun :)

Geçmiş olsun canım.. rabbim gönlüne göre versin..

Bayanlar hamilelik baş ağrısı yapar mı?
Geçenkinde acayip mide bulantısı vardı
bunda şükür ki olmadı henüz inşallah da olmaz ama bi başağrısı var. başagrısını mide bulantısına tercih ederim yine de.

Bi arkadaşımda basagrisi yapmıştı..

Gecmis olsun vcanim evet bu topikte cogu kisi benzer acilar yaşamış bu yuzden empati yuksek bir topik erkenden yazdim ve bende cok isindim topigi adet olunca ayrilmasi zor olacak sanırım ilk defa bir topige bu kadar dahil olmak istiyorum umarim 9 ay burda yazmak nasip olur hepimize beklemediki arkadaslardan biriyim bende

Ayy canım bende çok istiyorum burda kalmak ama hayırlısı artık benim bata 4 gün kaldı bakalım ne olacak

Ayy canım bende çok istiyorum burda kalmak ama hayırlısı artık benim bata 4 gün kaldı bakalım ne olacak
Sat 30 eylul bat 29 ekim benimki hic belirtim yok ama arada goguslerim sizliyo gibi olup geciyo bide sag kasigimda batma oluyor ara ara bisey girip cikmis gibi oluyo ani harekette ozellikle ama bulanti goguste cok belirgin sisme falan yok malesef senin belirtin var mi peki

Yok canım hiç belirtim yok umutlandiracak tek bi belirti bile yok

Canim elbet kızar bi anne çocuğuna ama evire çevire dovmuyorsundur kulağından tutup suruklemiyorsundur sokağa dilensin diye salmiyorsundur benim lafım bunlara..

Can'ım bulantı için daha erken zaten hatta göğüs acısı için bile erken ama batma özellikle ani hareketlerde bıçak batmadı gibi nefes kesecek gibi oluyorsa bu bir belirti sanırım ama kişiden kişiye değişiyor son hamileliğimde bu batma vardı 3-4 kez yumurtlamadan 7-8 gün sonra oldu. Bu batma dışında herşey regl belirtileriyle aynı 3 gün kala pozitifi gördüm ama sağlıklı olması önemli . Rabbim hepimize nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…