- 24 Mart 2015
- 93
- 46
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Kızlar Günaydın,
Bende Dr dan geldim, 19-17 mm iki güzel yumurta olmuş. Çatlatma iğnesi vermedi kendi akışına bırakalım dedi, İnşallah çatlar yumurtalar...Bundan sonrası çalışma artık hayırlısı inşallah o yumurtanın bir tanesi sağlıklı gerçek bir bebeğe dönüşür, Rabbim hepizin gönlüne göre versin inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun...
MarV-el seni çok iyi anlıyorum. Maalesef benim içinde bu konu hayatımın merkezine yerleşmiş durumda, ne yapsam olmuyor. Öncelikli konu oldu resmen hayatımda herşeyi ona göre ayarlamaya çalışıyorum...Rabbim seninde gönlünün muradını versin hepimizin inşallah... BU topik uğurlu gelir umarım...
Evet canım benimde koyulaşmadı, bugün yaptım test belirgin çizgi ama kopkoyu değil. bilemedim ki, 19 mm olan yarın çatlar herhalde inşallah ne bileyim birde kiste dönmesinCnm senle Günlerimiz hemen hemen ayni ya bende 1 2 güne yumurta çatlar diye umut ediyorum ama yumurtlama testi daha koyulaşmadi
İnşallah Can'ım ya hayırlısı artıkHadi bakalım canım bu günleri iyi değerlendir güzel haberlerini alalım :))
Haklısın emelcim.Ben de Kocaeli gebze de yaşıyorum .Trafik ışıklarında soğukta terliksiz corapsiz montsuz o çocukları görünce üzülüyoruminanın kafamdan çıkarmaya çalışıyorum hep ama olmuyor bi yerden patlak veriyor hepben rabbimden çok şey istediğimi düşünmüyorum yaa ben kahramanmaraşta yaşıyorum burda suriyeliler çok ve öyle savaş mağduru falan demeyin inanki kadınlarının iki tane elinde bi tane kucağında bi tanede karnında ve hepsi küçük küçük ,bu çocuklar yurumeye başlar başlamaz sokağa salıp dilendiriyolar bunu her gördüğümde ister istemez rabbim diyorum çocuklara resmen eziyet ediyolar ve sen onlara veriyorsun, ama ben çok iyi bakıcağım ve sen bana vermiyorsun çok zoruma gidiyor öyle görünce
AminnHaklısın emelcim.Ben de Kocaeli gebze de yaşıyorum .Trafik ışıklarında soğukta terliksiz corapsiz montsuz o çocukları görünce üzülüyorum.Hiç bir çocuk öyle yaşamayı haketmiyor ya.Allahım gerçekten kıymetini bilecek insanlara versin
İnşallah canım beklerizMerhaba arkadaşlar. topiği baştan sona bir çırpıda okudum ne kadar güzel samimi yazmışsınız Allah muhabbetinizi bozmasın. Kalp atışı olmadığı için eylülde 8 haftalıkken kürtaj oldum. zor günler geçirdim. çok şükür zamanla atlatıyorum. umarım ben de bu ay aranıza katılırım.
Merhaba arkadaşlar. topiği baştan sona bir çırpıda okudum ne kadar güzel samimi yazmışsınız Allah muhabbetinizi bozmasın. Kalp atışı olmadığı için eylülde 8 haftalıkken kürtaj oldum. zor günler geçirdim. çok şükür zamanla atlatıyorum. umarım ben de bu ay aranıza katılırım.
Geçmiş olsun canım.. rabbim gönlüne göre versin..Merhaba arkadaşlar. topiği baştan sona bir çırpıda okudum ne kadar güzel samimi yazmışsınız Allah muhabbetinizi bozmasın. Kalp atışı olmadığı için eylülde 8 haftalıkken kürtaj oldum. zor günler geçirdim. çok şükür zamanla atlatıyorum. umarım ben de bu ay aranıza katılırım.
Bi arkadaşımda basagrisi yapmıştı..Bayanlar hamilelik baş ağrısı yapar mı?
Geçenkinde acayip mide bulantısı vardı
bunda şükür ki olmadı henüz inşallah da olmaz ama bi başağrısı var. başagrısını mide bulantısına tercih ederim yine de.
Gecmis olsun vcanim evet bu topikte cogu kisi benzer acilar yaşamış bu yuzden empati yuksek bir topik erkenden yazdim ve bende cok isindim topigi adet olunca ayrilmasi zor olacak sanırım ilk defa bir topige bu kadar dahil olmak istiyorum umarim 9 ay burda yazmak nasip olur hepimize beklemediki arkadaslardan biriyim bendetommbcanımost: 43248091 .!.:Merhaba arkadaşlar. topiği baştan sona bir çırpıda okudum ne kadar güzel samimi yazmışsınız Allah muhabbetinizi bozmasın. Kalp atışı olmadığı için eylülde 8 haftalıkken kürtaj oldum. zor günler geçirdim. çok şükür zamanla atlatıyorum. umarım ben de bu ay aranıza katılırım.
Ayy canım bende çok istiyorum burda kalmakGecmis olsun vcanim evet bu topikte cogu kisi benzer acilar yaşamış bu yuzden empati yuksek bir topik erkenden yazdim ve bende cok isindim topigi adet olunca ayrilmasi zor olacak sanırım ilk defa bir topige bu kadar dahil olmak istiyorum umarim 9 ay burda yazmak nasip olur hepimize beklemediki arkadaslardan biriyim bende
Sat 30 eylul bat 29 ekim benimki hic belirtim yok ama arada goguslerim sizliyo gibi olup geciyo bide sag kasigimda batma oluyor ara ara bisey girip cikmis gibi oluyo ani harekette ozellikle ama bulanti goguste cok belirgin sisme falan yok malesef senin belirtin var mi pekiAyy canım bende çok istiyorum burda kalmakama hayırlısı artık benim bata 4 gün kaldı bakalım ne olacak
Yok canım hiç belirtim yokSat 30 eylul bat 29 ekim benimki hic belirtim yok ama arada goguslerim sizliyo gibi olup geciyo bide sag kasigimda batma oluyor ara ara bisey girip cikmis gibi oluyo ani harekette ozellikle ama bulanti goguste cok belirgin sisme falan yok malesef senin belirtin var mi peki
Bi arkadaşımda basagrisi yapmıştı..
migrenin varsa gebelikte tetıklıyor cogu kadından duydum bas agrısınıBi arkadaşımda basagrisi yapmıştı..
Canim sakınan göze çöp batarmiş. Biz konunun uzerine titriyoruz ama bazıları saldim cayıra Mevlam kayıra diye bakıyor. Suriyeliler ayrı bir konu zaten burada istanbul da bile her köse başı Suriyeli dolu 15 yaslarinda kizlar bile uremis kucaklarinda bebek var dileniyorlar ve çok mağdur oldu Türk halkı bu konuda ... bak avrupa ya adamlara birkaçbin Suriyeli gitti diye vatandaşları rahatsız olmasın diye türkiyeye geldi ya Merkel para verelim burada kalsınlar diyor. Oh ne rahat savaşı petrol icin avrupa amerika çıkarsın derdini Türkiye çeksin. Türkiyede suan 3 4 milyon Suriyelinin yasadigindan
bence oyle dusun me dua et bol bol bende 3 dusuk yaptım cok ıstedım oldu sukur bazen oyle bir zmn geliyo kı bende kızıyorum agladıgı halde yerı gelıyo kendı halıne bırakıyorum sonra uzuluyorum ama yapılıyor bunlar belkı evinde harıka bir anne bilemeyız arkadaslarım bana cok sımartıyosun dıyorlar her ıstedıgını erınmeden yaparım ama arada bende patlıyorum yani olmuyor dıyemem sabret canim olur seninde benim 3 dusukten somra oldu sukurinanın kafamdan çıkarmaya çalışıyorum hep ama olmuyor bi yerden patlak veriyor hepben rabbimden çok şey istediğimi düşünmüyorum yaa ben kahramanmaraşta yaşıyorum burda suriyeliler çok ve öyle savaş mağduru falan demeyin inanki kadınlarının iki tane elinde bi tane kucağında bi tanede karnında ve hepsi küçük küçük ,bu çocuklar yurumeye başlar başlamaz sokağa salıp dilendiriyolar bunu her gördüğümde ister istemez rabbim diyorum çocuklara resmen eziyet ediyolar ve sen onlara veriyorsun, ama ben çok iyi bakıcağım ve sen bana vermiyorsun çok zoruma gidiyor öyle görünce
başağrısı çeken biri değilim normalde ama sanki unutup ilaç içeceğim gibi geliyor agriyi baya hissediyorum yani halbuki ilaçla da hiç aram yokkkMigrenin
migrenin varsa gebelikte tetıklıyor cogu kadından duydum bas agrısını
Can'ım bulantı için daha erken zaten hatta göğüs acısı için bile erken ama batma özellikle ani hareketlerde bıçak batmadı gibi nefes kesecek gibi oluyorsa bu bir belirti sanırım ama kişiden kişiye değişiyor son hamileliğimde bu batma vardı 3-4 kez yumurtlamadan 7-8 gün sonra oldu. Bu batma dışında herşey regl belirtileriyle aynı 3 gün kala pozitifi gördüm ama sağlıklı olması önemli . Rabbim hepimize nasip etsin ...Sat 30 eylul bat 29 ekim benimki hic belirtim yok ama arada goguslerim sizliyo gibi olup geciyo bide sag kasigimda batma oluyor ara ara bisey girip cikmis gibi oluyo ani harekette ozellikle ama bulanti goguste cok belirgin sisme falan yok malesef senin belirtin var mi peki