2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı camış gibi de yedim maşallah

Ay çok meraktayım acaba işten çıkışta oğlumu da arabaya atıp hastaneye gidip kan mı versem :)

Of of biri yemek mi dedi Bat 15 Kasım Ama beni görseniz aş falan eriyorum.Ha bire acıkıyorum.Psikolojik herhalde Ya zaten kilolu yum böyle gidersem nolur bilmem

ben önceki hamileliğimde 60 dan 83 e çıkmıştım :) su anda 63.5 oldum 1.5 senede

Canim benim beklenen adet gunumde falan cok olmustu.Ama simdi ne bas agrisi ne bulanti hicbiri yok.Tek sikayetim uykusuzluk

Canim benim esimde varikoselden ameliyat oldu.morfolijimiz kotuydu.ameliyattan 4 bucuk ay sonra hamile kaldim.Uzulme sakin insallah olacak bebisin :)

canım benim adet döngüm kısa olduğu için şuan doktora gitmek için çok erken. 3 hafta 5 günlük hamileymişim daha. idrar testi koyulaşınca kan vereyim diyorum. ay ağzından bal damlıyo sağolasın:)
Canim bende 3+5 gunlukken ogrendim gecen hafta

adet günüm 26 sıydı. resim yok canım ama silik pembe. sen hcg baktırdın mı doktora gittin mi? senin nasıl çıkmıştı yardımcı olur musun?
Canim bak ben sana testimi gostereyim.Adetten bi onceki aksam yapmistim dayanamayip.Ben kimyasalda yasadim ama o gri silik cizgiydi.bu seferkide cok silik ama pembe silikti.o yuzden icim rahatlamisti.ertesi sabah tekrar test yaptim biraz netlesmisti.kan verdim 120 cikti.2gun sonrada 406.doktora yarin gidicem :)

Eklentiler

• 20151020_193048.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 68
benimki seninkini iki katı gibiydi ama adetim geçtikten sonra yaptım ben. testi her gün tekrarlıcam. birsürü test almıştım umutsuzluktan:) koyulaşınca hcg baktırayım diyorum daha çok erken. senin de mi adet döngün kısa? benim 23 gün

Yok canim ben 28 29 gunde bir olurum.yumurtlamadan 15 gun sonra mutlaka adetim gelirdi

bundan açıktı. ben yarın sabah da yapıcam. koyulaşana kadar hergün yapıp fotoğraf çekerim. inşallah koyulaşır.
Canim ama soyle birsey var.ben testimin koyulastigi gorunce test verdim 120 cikti dedim ya.ertesi gunde evde kendim tekrar test yaptim ama onceki gunle ayniydi koyulugu.cok korktum ben bi sikintimi var acaba diye kendimi yedim.ertesi gun test yaptirdigimda 406 cikti.bosuna zehir etmisim kendime o saatleri.yani idrar testlerine cok kaptirma.en guzeli kan testi.2 gunde bir 2 kat artiyorsa sikinti yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…