- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Canim mide bulantısı bence bünyeye bağlı yani bi problem yoktur inşallah :) yani her hamilenin ki farklıdır bence :)Bayanlarr benim bir ayı geçti ama mide bulantım hiç yok bi sıkıntı olmaz demi
hiç bulantısı olmadan çocuk doguranlqr var arkadaşım biri de onun için sen rahat olBayanlarr benim bir ayı geçti ama mide bulantım hiç yok bi sıkıntı olmaz demi
İlahi :) laflara bak :)Estağfurullah :)benim ilk gebeliğimde hiç bulantım olmadı camış gibi de yedim maşallah
Canim benim beklenen adet gunumde falan cok olmustu.Ama simdi ne bas agrisi ne bulanti hicbiri yok.Tek sikayetim uykusuzlukBayanlar hamilelik baş ağrısı yapar mı?
Geçenkinde acayip mide bulantısı vardı
bunda şükür ki olmadı henüz inşallah da olmaz ama bi başağrısı var. başagrısını mide bulantısına tercih ederim yine de.
Hosgeldin canim Allah tamamina erdirsin insallah :)Merhaba ben temmuz annesi adayiyim 4 haftalık hamileyim 3 kayibim var inş Rabbim bu sefer yüzümü güldürür
Canim benim esimde varikoselden ameliyat oldu.morfolijimiz kotuydu.ameliyattan 4 bucuk ay sonra hamile kaldim.Uzulme sakin insallah olacak bebisin :)bende 23 yasındayım herşey normal gözüküyor doktorlar olur diyo stres yapmayn diyo
gecen ay bende rahim filmi çektirdim cnm sol acık sagda takanıklık vardı actım dedi doktorum 3 ay bekleyelim dedi bende preseed jel aldım işte inşş işe yarar bu arada eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ileri hareketinde sorun var inşşş tez zamanda kavuşmayı nesip eder rabbim
Canim adet gunun ne zaman.testin resmi varsa bakalimgünaydın arkadaşlar. sabah test yaptım çoook silik bi çizgi çıktı. kimyasal falan mı ? hamile miyim acaba?
Canim bende 3+5 gunlukken ogrendim gecen haftacanım benim adet döngüm kısa olduğu için şuan doktora gitmek için çok erken. 3 hafta 5 günlük hamileymişim daha. idrar testi koyulaşınca kan vereyim diyorum. ay ağzından bal damlıyo sağolasın:)
Canim dua et hic olmasin da :)) Cevremde hamile arkadaslarimin 6 haftalikken basladi bulantilariBayanlarr benim bir ayı geçti ama mide bulantım hiç yok bi sıkıntı olmaz demi
adet günüm 26 sıydı. resim yok canım ama silik pembe. sen hcg baktırdın mı doktora gittin mi? senin nasıl çıkmıştı yardımcı olur musun?Canim bende 3+5 gunlukken ogrendim gecen hafta
Canim bak ben sana testimi gostereyim.Adetten bi onceki aksam yapmistim dayanamayip.Ben kimyasalda yasadim ama o gri silik cizgiydi.bu seferkide cok silik ama pembe silikti.o yuzden icim rahatlamisti.ertesi sabah tekrar test yaptim biraz netlesmisti.kan verdim 120 cikti.2gun sonrada 406.doktora yarin gidicem :)adet günüm 26 sıydı. resim yok canım ama silik pembe. sen hcg baktırdın mı doktora gittin mi? senin nasıl çıkmıştı yardımcı olur musun?
benimki seninkini iki katı gibiydi ama adetim geçtikten sonra yaptım ben. testi her gün tekrarlıcam. birsürü test almıştım umutsuzluktan:) koyulaşınca hcg baktırayım diyorum daha çok erken. senin de mi adet döngün kısa? benim 23 günCanim bak ben sana testimi gostereyim.Adetten bi onceki aksam yapmistim dayanamayip.Ben kimyasalda yasadim ama o gri silik cizgiydi.bu seferkide cok silik ama pembe silikti.o yuzden icim rahatlamisti.ertesi sabah tekrar test yaptim biraz netlesmisti.kan verdim 120 cikti.2gun sonrada 406.doktora yarin gidicem :)
Ertesi gunki testimde suadet günüm 26 sıydı. resim yok canım ama silik pembe. sen hcg baktırdın mı doktora gittin mi? senin nasıl çıkmıştı yardımcı olur musun?
Yok canim ben 28 29 gunde bir olurum.yumurtlamadan 15 gun sonra mutlaka adetim gelirdibenimki seninkini iki katı gibiydi ama adetim geçtikten sonra yaptım ben. testi her gün tekrarlıcam. birsürü test almıştım umutsuzluktan:) koyulaşınca hcg baktırayım diyorum daha çok erken. senin de mi adet döngün kısa? benim 23 gün
bundan açıktı. ben yarın sabah da yapıcam. koyulaşana kadar hergün yapıp fotoğraf çekerim. inşallah koyulaşır.Ertesi gunki testimde su
Canim ama soyle birsey var.ben testimin koyulastigi gorunce test verdim 120 cikti dedim ya.ertesi gunde evde kendim tekrar test yaptim ama onceki gunle ayniydi koyulugu.cok korktum ben bi sikintimi var acaba diye kendimi yedim.ertesi gun test yaptirdigimda 406 cikti.bosuna zehir etmisim kendime o saatleri.yani idrar testlerine cok kaptirma.en guzeli kan testi.2 gunde bir 2 kat artiyorsa sikinti yoktur :)bundan açıktı. ben yarın sabah da yapıcam. koyulaşana kadar hergün yapıp fotoğraf çekerim. inşallah koyulaşır.