2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
T i post: 43227562 .!.:
Tabki kesmk yok insani yasatan umuttur guzel dusunlim guzel olsun kan testi yaptrdinmi canm senin az kalmis
Belirtim olmadığı için yaptirmadim canım bi farklilik hissetseydim yaptiracaktim ama yok ben 5 lkere gebe kaldım ve hepdinde test yapmadan önce ya mide bulantim ya gogus hassasiyetim ya uykum oluyordu ve bilerek bakiyordum gebe miyim diye eger adet günüm geçerde adetim gelmezse o zaman bakarım bu sefer şüphe ettigim bişey yok henüz çünkü malesef yok yani nasipp

"kucukmeleklerim, post: 43221731, member: 454586"]Hayir
Evet canım belırtım cok bvar yumurtlama gunune denk geldı 24 saat sonra belırtılerım basladı asırı mide bulantım var bel karın agrım hıc bisey yapmadım daha 28 adet gunum bu hafta ıcı yaparım yumurtlama hesabına gore 2 haftalım adet hesabına gore 5 haftalık olucak canım en yakın zmnda ulturasonla tam ogrenınım[/QUOTE]
Anladim canim insan farkediyor haklısın sanırım bu ay tutturamadim ben belli ki hic belirtim yok dunden beride kasiklarim agriyor zaten adet belirtisi besbelli yinede bu topigi cok sevdim sanitim kirmizi karti yiyene ksdar yazacagim sonra vedalasiriz keske bu topige 9ay yazabilsem iste hep umut dünyası[/QUOTE]
Herkes aynı olmuyor canım ılk kızımda hic belırtım yoktu cok umutlanma stres yapma sakin bekle hayırlısı olsun ınsallah

"kucukmeleklerim, post: 43221731, member: 454586"]Hayir
Evet canım belırtım cok bvar yumurtlama gunune denk geldı 24 saat sonra belırtılerım basladı asırı mide bulantım var bel karın agrım hıc bisey yapmadım daha 28 adet gunum bu hafta ıcı yaparım yumurtlama hesabına gore 2 haftalım adet hesabına gore 5 haftalık olucak canım en yakın zmnda ulturasonla tam ogrenınım[/QUOTE]
Anladim canim insan farkediyor haklısın sanırım bu ay tutturamadim ben belli ki hic belirtim yok dunden beride kasiklarim agriyor zaten adet belirtisi besbelli yinede bu topigi cok sevdim sanitim kirmizi karti yiyene ksdar yazacagim sonra vedalasiriz keske bu topige 9ay yazabilsem iste hep umut dünyası[/QUOTE]
Herkes aynı olmuyor canım ılk kızımda hic belırtım yoktu cok umutlanma stres yapma sakin bekle hayırlısı olsun ınsallah

Kızlarr sizce ne zamana doktora randevu almalıyım bi tanıdığım gitmiş doktora 6+5 hamileyken doktor kalp atışlarını dinletmemiş biraz daha büyüsün makine çok ses çıkarıyor gibi bişey söylemiş bende anlamadım 6. Haftada doktorun dinletmesi lazım aslında bende 6. Haftada gidip direkt kalp atışlarını mı dinlesek diyordum bu durumda beklemiyim mi o kadar ne dersiniz

Canım tabiki kesin bişey söyleyemeyiz ama çoğu anne çocuklarının hamilelik belirtilerinin bulantılarının vs birbirinden farklı olduğunu söylüyor o yüzden bu konuyu takma hiç kafana bence

kızlar kafayı yememe ramak kaldı yaa su çocuk meselesini aklımdan atamıyorum hayatım alak bulak oldu resmen dışarı dahi çıkmak istemiyorum

Canım dün yaptık kan tahlili 253 çıktı :) hesaplarıma göre 5. Haftaya girmiş olmamız lazım bakalım doktorumuz ne dicek :)) sen çok beklemiş miydin canım
Canim ben gecen hafta sali gunu aksam silik bi cizgiyle anladim.ertesi sabahki testde belirginlesinde hemen kan verdjm 120 cikti.2 gun sonrayi bekledim degerin artisina gore emin olmak istedim.cuma gunude 406 cikti degerim :) bu persembeye randevum keseyi goruruz insallah.persembe gunu tam 5+0 olucam.keseyi goruncr yaz olur mu

Canim demekki o hastaneden hastaneye degisiyo.ama normalde dinletmeleri gerekiyo.adetinden ne kadar gecti senin.ben 1 haftalik adet gecikmesiyle gidicem keseyi gormeden icim rahat etmicek cunku

Benmde suphelndgm bsey yok olmadi sanirm hayirlisi olsun npalim vkti saati vardir blki

kızlar kafayı yememe ramak kaldı yaa su çocuk meselesini aklımdan atamıyorum hayatım alak bulak oldu resmen dışarı dahi çıkmak istemiyorum
Sabır canım cok dusunmemeye calıs her seyın hayırlısı vaktı zamanı vardır cık dısarı bır rahatla boyle yaparsan kendını yıpratırsın

Kızlar Günaydın,
Bende Dr dan geldim, 19-17 mm iki güzel yumurta olmuş. Çatlatma iğnesi vermedi kendi akışına bırakalım dedi, İnşallah çatlar yumurtalar...Bundan sonrası çalışma artık hayırlısı inşallah o yumurtanın bir tanesi sağlıklı gerçek bir bebeğe dönüşür, Rabbim hepizin gönlüne göre versin inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun...

MarV-el seni çok iyi anlıyorum. Maalesef benim içinde bu konu hayatımın merkezine yerleşmiş durumda, ne yapsam olmuyor. Öncelikli konu oldu resmen hayatımda herşeyi ona göre ayarlamaya çalışıyorum...Rabbim seninde gönlünün muradını versin hepimizin inşallah... BU topik uğurlu gelir umarım...

Canim demekki o hastaneden hastaneye degisiyo.ama normalde dinletmeleri gerekiyo.adetinden ne kadar gecti senin.ben 1 haftalik adet gecikmesiyle gidicem keseyi gormeden icim rahat etmicek cunku
5 haftalık gıttıgımde aynı sekılde kArından fazla gorunmedını soyledıler ama alttan ulturasyon yapıyolardı hep bana yanı bısekılde kalp atıslarını keseyı gosterıyolar benım yarın adet gunum kan vermeye gıdıcem bende

Benim son adet tarihim 21 eylül aslında ama ben iki kez yumurtlama akıntısı yaşadım ayın 4ünde ve 10unda yani iki kez mi yumurtladım hangisi tuttu hiç bilmiyorum 24ünde test yaptım 253 çıktı bugün tekrar test yaptırdım sonuçların çıkmasını bekliyorum düzenli artış var mı bakalım. Bende öyleyim ya hem keseyi hemde kalp atışını görmeden içim rahat etmicek heralde. Sende haber ver canım keseyi gördüğünüz zaman

Canım bu kadar yıpratma kendini
kendini rahatlat .stres işleri yola koymuyor maalesef
Sabır canım cok dusunmemeye calıs her seyın hayırlısı vaktı zamanı vardır cık dısarı bır rahatla boyle yaparsan kendını yıpratırsın
inanın kafamdan çıkarmaya çalışıyorum hep ama olmuyor bi yerden patlak veriyor hep ben rabbimden çok şey istediğimi düşünmüyorum yaa ben kahramanmaraşta yaşıyorum burda suriyeliler çok ve öyle savaş mağduru falan demeyin inanki kadınlarının iki tane elinde bi tane kucağında bi tanede karnında ve hepsi küçük küçük ,bu çocuklar yurumeye başlar başlamaz sokağa salıp dilendiriyolar bunu her gördüğümde ister istemez rabbim diyorum çocuklara resmen eziyet ediyolar ve sen onlara veriyorsun, ama ben çok iyi bakıcağım ve sen bana vermiyorsun çok zoruma gidiyor öyle görünce

dışarda biri çocuğuna vurduğunda sinir oluyorum kendimi zor tutuyorum ve içimden ister istemez ne kadar çabuk kavuştu ki kıymetsiz onun için diyorum

Cnm senle Günlerimiz hemen hemen ayni ya bende 1 2 güne yumurta çatlar diye umut ediyorum ama yumurtlama testi daha koyulaşmadi

Canim sakınan göze çöp batarmiş. Biz konunun uzerine titriyoruz ama bazıları saldim cayıra Mevlam kayıra diye bakıyor. Suriyeliler ayrı bir konu zaten burada istanbul da bile her köse başı Suriyeli dolu 15 yaslarinda kizlar bile uremis kucaklarinda bebek var dileniyorlar ve çok mağdur oldu Türk halkı bu konuda ... bak avrupa ya adamlara birkaçbin Suriyeli gitti diye vatandaşları rahatsız olmasın diye türkiyeye geldi ya Merkel para verelim burada kalsınlar diyor. Oh ne rahat savaşı petrol icin avrupa amerika çıkarsın derdini Türkiye çeksin. Türkiyede suan 3 4 milyon Suriyelinin yasadigindan bahsediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…