- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.201
Oooo belirtiden çok ne var yazayım hepsinihayırlısı canım inşallah sende hamişsindirbaşka belirtiler yaşıyormusun ?
Ben bekleyemiyorum ama eşimden çekiniyorum sabırsızlanma diyo bende mecburen bekliyorum bakayım 3 gün kaldı rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahAmin inşallah bi kan testi yap çıkar canım belleyemiosan
Kocişkolar böyle oluo demekki hepBen bekleyemiyorum ama eşimden çekiniyorum sabırsızlanma diyo bende mecburen bekliyorum bakayım 3 gün kaldı rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Benimde bat 11 Kasım ama bu ay geç yumurtadım o nedenle 14 flna denk geliyor.7 kasımdı canım
Benim testlerle aram hiç iyi değil diğer hamileligimde de negatif çıkmıştı korkuyorum yapmaya ama meraktan da ÇatlıyorumKocişkolar böyle oluo demekki hepidrar yap kız bari ben bile meraq ettim
hakikatten canım ya sende baya belirtiler var bunların arasında bende sadece hafif mide bulatısı sık idrara çıkma varOooo belirtiden çok ne var yazayım hepsini
Mide bulantısı
Göz kararması
Kasık ağrısı
Sık idrara çıkma
Bel ağrısı
İştahim açık ama ne yesem midem bulanıyor
İşte böyle hamişlerim
yap yap yap yapBenim testlerle aram hiç iyi değil diğer hamileligimde de negatif çıkmıştı korkuyorum yapmaya ama meraktan da Çatlıyorum
canım hoşgeldin aramıza.. rabbim hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin canım benimSlm kızlar
Yeni katıldım benlisteye alır mısınız beni de
Ben de hiç bir belirti yok sadece arada bir kasik ağrım oluyor o kadar.Benimde daha onceki hamileligiklerimde cok bulantı olmuştu bu sefer sadece sigaradan tiksindim ins yolundadir hersey sizde varmi bulantı
Ahhh birdr ben tiksine bilsem resmen başıma vuruyor :)Benimde daha onceki hamileligiklerimde cok bulantı olmuştu bu sefer sadece sigaradan tiksindim ins yolundadir hersey sizde varmi bulantı
Ederiz tabiki deli yaHepiniz den rica ediyorum 1 kerecik benim için dua eder misiniz hayırlısıyla hamile kalsın inşallah diyeherkesin 1 duası bi sürü dua eder
Aynen ben belirtinin gözünü çıkarmış durumdayım yarın sabah test yapayım o zamanhakikatten canım ya sende baya belirtiler var bunların arasında bende sadece hafif mide bulatısı sık idrara çıkma var
Oyy siz Cansıniz canEderiz tabiki deli ya
Sabah ilk idrarla yap çift çizgiyi görene kadar yap cnm :)Aynen ben belirtinin gözünü çıkarmış durumdayım yarın sabah test yapayım o zaman
Aramızda birçok hamil olup kocaman bir aile olucaz sonra kim doğuma girerse dua edicez onun için :) ayyy çok güzel günler bekliyor bizi :)Oyy siz Cansıniz can