2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
gebelik takvimini koymaya korkuyorum ondan koymuyorum biz şuanda 4+3 üz ve ilk kontrolümüz olucak

hayırlısı olsun korkma dicemde benim demem komik olur bayan panik olarak. ama korkma içini ferah tut ben 3 haftalıktı öğrenince hopp ekledim

Ya ben de kilolu hamile kaldım moralim çok bozuluyor. Bir keseyi göreyim diyetisyene gorusecegim
Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman oldu O zamana kadar devlet sırrı gibi sakliyordum

Benim 9 aylık kızım,2015 Şubat annesiyim,taze tecrübelerim :) bence acele etme ama bekleyemem ben illâ gidicem diyosan o başka :)

Ya aciiill bişi sorcam kızım ayagimda uyudu 18 kg kadarcik. Odasına kaldırsam kucağımda bişi olurmu yaaaa

Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman oldu O zamana kadar devlet sırrı gibi sakliy
Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman oldu O zamana kadar devlet sırrı gibi sakliyordum
Vallahi benim eşim de bilmiyorum utanıyorum kendi tartışıyor sen de çık tartil diyor kalsın diyorum.demek ki neymiş yarın tek başıma gitmeliyim doktora :)

herkese selamlaaaaaar :)
yeni hamişler hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah :)
benm adet 13 kasım 3 gün var 6 7 gündür bulantım var 2 gündür fena şekilde şiddetlendi düşünün gece bulantıya uyandım bi önceki hamileliğimde de adetten 1 hafta önce başlamıştı ama bu kadar şiddetli değildi inşallah hamişimdir de bebişim yapıyodurrrr AMİNNN :)

hayırlısı canım inşallah sende hamişsindir başka belirtiler yaşıyormusun ?

Amin inşallah bi kan testi yap çıkar canım belleyemiosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…