- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.181
gebelik takvimini koymaya korkuyorumama senın neden gebelik tavimin yok göremiyorum ne kadarlık senın minnak
gebelik takvimini koymaya korkuyorumondan koymuyorum biz şuanda 4+3 üz ve ilk kontrolümüz olucak
Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman olduYa ben de kilolu hamile kaldım moralim çok bozuluyor. Bir keseyi göreyim diyetisyene gorusecegim
ben daha temkinliyimhayırlısı olsun korkma dicemde benim demem komik olur bayan panik olarak. ama korkma içini ferah tut ben 3 haftalıktı öğrenince hopp ekledim
Benim 9 aylık kızım,2015 Şubat annesiyim,taze tecrübelerim :) bence acele etme ama bekleyemem ben illâ gidicem diyosan o başka :)Ya ben çok panik biriyim galiba dayanamadım pazartesi gtcem aslında ama gozukmeyecegini bile bile Gidiom ama YOKSA catlicamkızım 5 haftalik ken gözükmesi Şti ama bişi sorcam kızım da geç öğrendim çünkü idrar da çıkmadı Bu kez belki erken öğrendim idrarda baya erken. Çıktı. Çıkmaz diodum ama.belki daha erken gprurmuyum acaba.senin ewladin kaç yasinda
Neslicim 170 boy 84 kilo da ben.Birbirimizi sürekli uyaralim.yiyip yiyip fil gibi olmayalım diyecanım ya :) bende öyle 85 kiloyum1.71 boyum obez çıktım resmen :)
ben daha temkinliyimdaha önce üzüldüğüm için beklemedim..
an itibariyle doktordan geldim evdeyim çok sukur kesemizi gorduk haftaya da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı
Vallahi benim eşim de bilmiyorum utanıyorum kendi tartışıyor sen de çık tartil diyor kalsın diyorum.demek ki neymiş yarın tek başıma gitmeliyim doktora :)Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman olduO zamana kadar devlet sırrı gibi sakliyordum
an itibariyle doktordan geldim evdeyim çok sukur kesemizi gorduk haftaya da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı
primavpost: 43475823 .!.:gözün aydın kaç haftalıksın?
Sata gore 5+4 sanirim canım doktora sormadikoda bbisey demedigözün aydın kaç haftalıksın?
İlaç vermedi mi doktor.bir de ayağının altına yastık koyup dinlenoff kizlar gene acilden geldim yine lekem geldi korkutuyor beni bu lekeler ama çok sukur bebeğim iyimis
Evet canımet cnm bursa
ilk sayfada mı bakıyoruz?
progestron verdi bu akşamki tutunma lekesi olabilir dedi sukur ki kalbi atıyo pit pitİlaç vermedi mi doktor.bir de ayağının altına yastık koyup dinlen
hayırlısı canım inşallah sende hamişsindirherkese selamlaaaaaar :)
yeni hamişler hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah :)
benm adet 13 kasım 3 gün var 6 7 gündür bulantım var 2 gündür fena şekilde şiddetlendi düşünün gece bulantıya uyandım bi önceki hamileliğimde de adetten 1 hafta önce başlamıştı ama bu kadar şiddetli değildi inşallah hamişimdir de bebişim yapıyodurrrr AMİNNN :)
Amin inşallah bi kan testi yap çıkar canım belleyemiosanherkese selamlaaaaaar :)
yeni hamişler hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah :)
benm adet 13 kasım 3 gün var 6 7 gündür bulantım var 2 gündür fena şekilde şiddetlendi düşünün gece bulantıya uyandım bi önceki hamileliğimde de adetten 1 hafta önce başlamıştı ama bu kadar şiddetli değildi inşallah hamişimdir de bebişim yapıyodurrrr AMİNNN :)
kesinlikleİlaç vermedi mi doktor.bir de ayağının altına yastık koyup dinlen