2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
gebelik takvimini koymaya korkuyorum :KK70: ondan koymuyorum biz şuanda 4+3 üz ve ilk kontrolümüz olucak :KK70:

hayırlısı olsun korkma dicemde benim demem komik olur bayan panik olarak. ama korkma içini ferah tut ben 3 haftalıktı öğrenince hopp ekledim :KK70:

Ya ben de kilolu hamile kaldım moralim çok bozuluyor. Bir keseyi göreyim diyetisyene gorusecegim
Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman oldu:KK48: O zamana kadar devlet sırrı gibi sakliyordum:KK45:

Ya ben çok panik biriyim galiba dayanamadım pazartesi gtcem aslında ama gozukmeyecegini bile bile Gidiom ama YOKSA catlicam:KK14: kızım 5 haftalik ken gözükmesi Şti ama bişi sorcam kızım da geç öğrendim çünkü idrar da çıkmadı Bu kez belki erken öğrendim idrarda baya erken. Çıktı. Çıkmaz diodum ama.belki daha erken gprurmuyum acaba.senin ewladin kaç yasinda
Benim 9 aylık kızım,2015 Şubat annesiyim,taze tecrübelerim :) bence acele etme ama bekleyemem ben illâ gidicem diyosan o başka :)

Ya aciiill bişi sorcam kızım ayagimda uyudu 18 kg kadarcik. Odasına kaldırsam kucağımda bişi olurmu yaaaa

Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman oldu:KK48: O zamana kadar devlet sırrı gibi sakliy:KK45:
Of canım bir de o doktorlar gebelik takibi diye her seferinde tartiyorlar ya insanı. Oğlumda doktora ilk gittiğimizde tartmisti beni eşimin gözleri kocaman oldu:KK48: O zamana kadar devlet sırrı gibi sakliyordum:KK45:
Vallahi benim eşim de bilmiyorum utanıyorum kendi tartışıyor sen de çık tartil diyor kalsın diyorum.demek ki neymiş yarın tek başıma gitmeliyim doktora :)

herkese selamlaaaaaar :)
yeni hamişler hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah :)
benm adet 13 kasım 3 gün var 6 7 gündür bulantım var 2 gündür fena şekilde şiddetlendi düşünün gece bulantıya uyandım bi önceki hamileliğimde de adetten 1 hafta önce başlamıştı ama bu kadar şiddetli değildi inşallah hamişimdir de bebişim yapıyodurrrr AMİNNN :) :emir_bebek::emir_bebek::KK200::anneadayı:

yeni hamişler hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah :)
benm adet 13 kasım 3 gün var 6 7 gündür bulantım var 2 gündür fena şekilde şiddetlendi düşünün gece bulantıya uyandım bi önceki hamileliğimde de adetten 1 hafta önce başlamıştı ama bu kadar şiddetli değildi inşallah hamişimdir de bebişim yapıyodurrrr AMİNNN :) :emir_bebek::emir_bebek::KK200::anneadayı:
hayırlısı canım inşallah sende hamişsindir :KK70: başka belirtiler yaşıyormusun ?

Amin inşallah bi kan testi yap çıkar canım belleyemiosan

X