- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.161
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın :) sen bide o sesi duysan ben ilk hamileliğimde gördüm ne ağlamıştım :) o geldi aklıma rabbim bu seferki mucizemde de görmemi nasip etsin :)Kızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :)çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.
Teşekkür ederim canım yaş 28 şehirde istanbul ama ben büyük ihtimal haziran sonu dogururum :) ama gitmem bu gruptan :) ben dekolman plesenta yaşadım yani bebeğim plesentadan ayrilmisti şansliyiz ikimizde hayatta olduğumuz için,hiç bir problemim olmadı gebelik boyunca sadece doğum anında kötü bir tecrübe yaşadım çok şükür bin şükür ikimizde 2 gün sonra hastaneden çıktık.benim toparlanmam çok uzun sürdü burda da eşimin ve annemin desteğiyle atlattimEkledim canım yaş ve şehir de alayım. Allah evladına uzun ömürler versin.ilk bebeğinle ilgili sorun neydi acaba?
Benim de 3 temmuz evlilik yıldönümüm tahmini dogum tarihide 2 temmuz :) ilk çocuğun kaç yaşında canımevlilik yıldönümüm16 temmuz
Canim hem geçmiş olsun hem de gözün aydınKızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :)çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.
Ya ben de kilolu hamile kaldım moralim çok bozuluyor. Bir keseyi göreyim diyetisyene gorusecegimtopiğin ilk mesajına ekliyorum ama eklememişim bilgilerini yazmış mıydın?
bi de sen ye canım boşver sen zayıfsın:) biz dombililer dikkat ediyoruz:)
ilki bu karnımdaki canım :) diğer hamileliğim 11 haftalıkken son buldu kalp atışları durmuştuBenim de 3 temmuz evlilik yıldönümüm tahmini dogum tarihide 2 temmuz :) ilk çocuğun kaç yaşında canım
canım ya :) bende öyle 85 kiloyumYa ben de kilolu hamile kaldım moralim çok bozuluyor. Bir keseyi göreyim diyetisyene gorusecegim
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın :) sen bide o sesi duysan ben ilk hamileliğimde gördüm ne ağlamıştım :) o geldi aklıma rabbim bu seferki mucizemde de görmemi nasip etsin :)
Canim hem geçmiş olsun hem de gözün aydın
Sende yine boy var :) 1.58 boy 75 kiloyum.sigarayı bıraktım camış gibi yemeğe düştüm 15 kilo aldımcanım ya :) bende öyle 85 kiloyum1.71 boyum obez çıktım resmen :)
Gözün aydin ne hissettin :)an itibariyle doktordan geldim evdeyim çok sukur kesemizi gorduk haftaya da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı
cuma bende gidicem :) hem tahlile hem muayeneyeamin canım inşallah korkudan şoktaydım çok duygulanamdımcuma tekrar gidicem başka hastaneye duyarım inşallah.
çok şükür canıman itibariyle doktordan geldim evdeyim çok sukur kesemizi gorduk haftaya da kalp atışlarını dinlemek için çağırdı
valla süpersin ben sigarayı içmemek için kendimle nasıl savaştığımı bilmiyosunSende yine boy var :) 1.58 boy 75 kiloyum.sigarayı bıraktım camış gibi yemeğe düştüm 15 kilo aldım
Sagol[/QUOTE]Sağol.canım doktor daha tam olarak sağlıklı gebelik diyemeyiz dedi kalp atışlarını duymamiz gerek dedi bos gebelik diyede bi ihtimal oldugunu anlatti haftaya kalp atisi icin cagirdi koskoca bi hafta daha :) E="smeeygle, post: 43475324, member: 692704"]Gözün aydin ne hissettin :)
cuma bende gidicem :) hem tahlile hem muayeneye