- 24 Mart 2015
- 93
- 46
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.241
Cnm y
Simdi limon dilimlere portakal dilimlere kabuklu ince elma dilimleri.nane bi bal kattim cay demliyorum.faydasi olur insallah.bide asiri bulantim var ondan bisey yiyemiyorumda .bakalim
Geç döllenme oluysoda birazdaha geçince yapmak lazm ama tabi biz kadınlar asla bekleyemeyiz kendmden biliyorum dayanamayız çünkükızlar benimde ayın 5inde yumi çatladı taaa çatlamadan öncede hamileyim bu ay diyodum şimdi daha 5gün oldu off geç yumurtlamakta sıkıntı böyle ya belki regl günümde bile çıkmayacak çizgi çünkü 19.gün yumi çatladı regl günü bile 9.gün olacak belirtilerde geçen gebeliğimdeki gibi sık idrar bacaklarda sızlama sürekli uykulu hal bel ve kasık ağrısı gelgitli sizce varsa nezaman çıkar ötekinde korkudan 4gün gecikince test yapmıştım silik çıkmıştı ama malesef düşükle sonuçlandı
Canım nane ve kekik iyi değil diye biliyorum düşüğe sebeb olabilir dikkat etCnm y
Simdi limon dilimlere portakal dilimlere kabuklu ince elma dilimleri.nane bi bal kattim cay demliyorum.faydasi olur insallah.bide asiri bulantim var ondan bisey yiyemiyorumda .bakalim
ahhh canım ah düşükten sonra dedim birdaha gebe kalırsam hiç acele etmicem ama olmuyo işte öyle dayanamıyo insan :)Geç döllenme oluysoda birazdaha geçince yapmak lazm ama tabi biz kadınlar asla bekleyemeyiz kendmden biliyorum dayanamayız çünkü
Doğrudur çok iyi anlıyorum allah sabrın i versn inş da hayrli sonuclar al inşallahahhh canım ah düşükten sonra dedim birdaha gebe kalırsam hiç acele etmicem ama olmuyo işte öyle dayanamıyo insan :)
Hoşbuldum canımcanım hoşgeldin aramıza.. rabbim hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin canım benim
amin canım çok sağol Rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasi etsin :)Doğrudur çok iyi anlıyorum allah sabrın i versn inş da hayrli sonuclar al inşallah
Ben son 2 gebeliģimde de son 1 hafta yataklara düştüm son gunler oğlumu tuvalette bile bekleyemedim bulanti oldu agri aynen adet olcak gibiydi midem bozuk gibi rahatsizdi hepArkadaslar nerdeyse herkesin 2. Gebeligi oldugundan bisey sormak istiyorum
Ilk gebelikle 2. Gebelik belirtileriniz ayni miydi ? Ben ilkinde olabilecek tum belirtileri yasamistim adet oncesi. Su an adete 4 gün var sadece sağ kasıkta biraz ağrı var gibi bisey var mi yok mu merak ediyorum
Ilk gebelikte sol kasıkta batma oluyodu
Hoşgeldin canım.bilgilerini ver ekleyeyim. Şehir yaş son adet tahmini doğum
Hay allah korusun ictim ben bi bardak yaCanım nane ve kekik iyi değil diye biliyorum düşüğe sebeb olabilir dikkat et
Ya hepsini karistirip uzerine kaynar su koydum artik ne olduysa oldu .tadi fena degildi .hala bogazim cok fenaOlur inşallah canım hem tadı da güzel oluyo meyve çaylarının iyi gelicektir mutlaka ama bence balı çay demlendikten sonra kat kaynatınca nasıl olur bal bilmiyorjm çünkü :)
Hoşbuldum canım
İstanbul 31
sat 28 eylül 15
doğum 04 temmuz 16
Teşekkür ederim
Benim 12 ekim doğum tarihi 19 temmuz çıkıyor haftanıda adetinin ilk gününden saymaya başlıyorsun ayrıca otomatik hesaplamada varArkadaşlar aranızda marastan katılan varmı.birde SAT 11ekim kaç haftalık okuyorum 4+1 mi rica etsem soylermisinz hesp konusunda kafam karsyr
Kızlar şu sigara illetinden kurtulamıyorum .. bugün stres den çok içtim doktora gidene kadar her ictigimde daha çok korkuyorum ama icmeyincede sinir basiyo patlicak gibi oluyorum bırakmak unutmak için ne yapabilirim fikriniz var mi yoksa ya stresden bişey olcak yda sigaradan
Senle satimizda aynı muhtemel tarihimizde :)
DegisMezmi mesela mide bulantisindan hicbisey yiyemiyorum.bakalim neyle besliycez bebegi boyle gidersenKızlar beslenme alışkanlığınızı değiştirdiniz mi..? Özel aldığınız gıdalar var mı ..?