2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm y

Simdi limon dilimlere portakal dilimlere kabuklu ince elma dilimleri.nane bi bal kattim cay demliyorum.faydasi olur insallah.bide asiri bulantim var ondan bisey yiyemiyorumda .bakalim

Olur inşallah canım hem tadı da güzel oluyo meyve çaylarının iyi gelicektir mutlaka ama bence balı çay demlendikten sonra kat kaynatınca nasıl olur bal bilmiyorjm çünkü :)

Geç döllenme oluysoda birazdaha geçince yapmak lazm ama tabi biz kadınlar asla bekleyemeyiz kendmden biliyorum dayanamayız çünkü

Cnm y

Simdi limon dilimlere portakal dilimlere kabuklu ince elma dilimleri.nane bi bal kattim cay demliyorum.faydasi olur insallah.bide asiri bulantim var ondan bisey yiyemiyorumda .bakalim
Canım nane ve kekik iyi değil diye biliyorum düşüğe sebeb olabilir dikkat et

Geç döllenme oluysoda birazdaha geçince yapmak lazm ama tabi biz kadınlar asla bekleyemeyiz kendmden biliyorum dayanamayız çünkü
ahhh canım ah düşükten sonra dedim birdaha gebe kalırsam hiç acele etmicem ama olmuyo işte öyle dayanamıyo insan :)

Arkadaslar nerdeyse herkesin 2. Gebeligi oldugundan bisey sormak istiyorum
Ilk gebelikle 2. Gebelik belirtileriniz ayni miydi ? Ben ilkinde olabilecek tum belirtileri yasamistim adet oncesi. Su an adete 4 gün var sadece sağ kasıkta biraz ağrı var gibi bisey var mi yok mu merak ediyorum
Ilk gebelikte sol kasıkta batma oluyodu

Ben son 2 gebeliģimde de son 1 hafta yataklara düştüm son gunler oğlumu tuvalette bile bekleyemedim bulanti oldu agri aynen adet olcak gibiydi midem bozuk gibi rahatsizdi hep

Olur inşallah canım hem tadı da güzel oluyo meyve çaylarının iyi gelicektir mutlaka ama bence balı çay demlendikten sonra kat kaynatınca nasıl olur bal bilmiyorjm çünkü :)
Ya hepsini karistirip uzerine kaynar su koydum artik ne olduysa oldu .tadi fena degildi .hala bogazim cok fena

Arkadaşlar aranızda marastan katılan varmı.birde SAT 11ekim kaç haftalık okuyorum 4+1 mi rica etsem soylermisinz hesp konusunda kafam karsyr
Benim 12 ekim doğum tarihi 19 temmuz çıkıyor haftanıda adetinin ilk gününden saymaya başlıyorsun ayrıca otomatik hesaplamada var

Canım bende içiyodum ama gebeliği öğrendiğim gün içtim bitane snr bıraktım 10 gündür sadece gebeliğimi söylemediğim bi arkadaşımın yanında yarım sigara içtim o kdr şimdi kokusu bile midemi bulandırıyo sana söyleye bileceğim tek şey gerçekten kafada bitiyo bebeğini düşün ona bu kötülüğü yapamam de ve bırak yanında da kimsenin içmesine izin verme sigara aklına geldikçe mideni bulandır insan içmediği zaman anlıyomuş sabahları ağzında acı bi tatla uyanmamak çok güzelmiş kararlı ol ve içmiycem de o an bırak azaltma azaltırsan sürekli canın ister eskisinden çok içersin hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum

Kizlar ya biraz tuhafim bu gebelikte.ilk kizima hamileyken. Cok enerjik .agrisiz sancisiz.bulantisiz.hersey bi baskaydi..ama simdi durum farkli.sancilarim var midem bulaniyor hicbisey yiyemiyorum.ustune bide kacgundur gribim.en korkuncuda sigarayi atamiyorum.hepsi birlesince .psikolojik cokmus gibiyim simdiden.ne dersiniz gecermi sizce .bi muddet sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…