2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Selam kizlarr cok huzursuz mutsuz hissediyorum kendimi nedense.bas agrim bulantilarim ve asiri bas donmelerim var.10 ayda hamile kaldim ben bazi problemlerimizde vardi saglik acisindan.hep hamile kalayim dunyanin en mutlusu ben olurum derdim.simdi resmen simariklik nankorluk benimki :KK43: cok degisik ruh hali icerisindeyim

Teşekkür ederim canım yaş 28 şehirde istanbul ama ben büyük ihtimal haziran sonu dogururum :) ama gitmem bu gruptan :) ben dekolman plesenta yaşadım yani bebeğim plesentadan ayrilmisti şansliyiz ikimizde hayatta olduğumuz için,hiç bir problemim olmadı gebelik boyunca sadece doğum anında kötü bir tecrübe yaşadım çok şükür bin şükür ikimizde 2 gün sonra hastaneden çıktık.benim toparlanmam çok uzun sürdü burda da eşimin ve annemin desteğiyle atlattim
Gitme tabi canım burda çok güzel bi dostluk yakaladık kimseyi bırakmam :) geçmiş olsun tekrardan inşallah bu sefer sıkıntısız geçer hamileliğin

Kızlar şu sigara illetinden kurtulamıyorum .. bugün stres den çok içtim doktora gidene kadar her ictigimde daha çok korkuyorum ama icmeyincede sinir basiyo patlicak gibi oluyorum bırakmak unutmak için ne yapabilirim fikriniz var mi yoksa ya stresden bişey olcak yda sigaradan :KK43:

Selam kizlarr cok huzursuz mutsuz hissediyorum kendimi nedense.bas agrim bulantilarim ve asiri bas donmelerim var.10 ayda hamile kaldim ben bazi problemlerimizde vardi saglik acisindan.hep hamile kalayim dunyanin en mutlusu ben olurum derdim.simdi resmen simariklik nankorluk benimki :KK43: cok degisik ruh hali icerisindeyim
Canım bunların hepsinin sebebi o çok istediğin sevdiğin uğruna gözyaşı döktüğün hayaller kurduğun minicik bebeğin. Evet sıkıntıların var ama elini karnına koyup onu kucağına aldığını düşün bak hepsini seve seve çekersin :KK6:

Kızlar şu sigara illetinden kurtulamıyorum .. bugün stres den çok içtim doktora gidene kadar her ictigimde daha çok korkuyorum ama icmeyincede sinir basiyo patlicak gibi oluyorum bırakmak unutmak için ne yapabilirim fikriniz var mi yoksa ya stresden bişey olcak yda sigaradan :KK43:
Valla canım su için diyolar. Sakız vs bi de kafanı meşgul etmek lazım. Ben bebeğimi düşünüyorum içmiyorum. Bi iki kere çok canım istedi onda da eşime sordum içme dedi öyle atlattım. Normalde sormam da içme desin diye sordum o da içme deyince içemedim. Bugün artık dayanamaz oldum içeyim dedim vicdan azabından karnıma ağrılar girdi içime çekemedim zaten attım sonra. böyle işte canım bende durumlar.

Valla canım su için diyolar. Sakız vs bi de kafanı meşgul etmek lazım. Ben bebeğimi düşünüyorum içmiyorum. Bi iki kere çok canım istedi onda da eşime sordum içme dedi öyle atlattım. Normalde sormam da içme desin diye sordum o da içme deyince içemedim. Bugün artık dayanamaz oldum içeyim dedim vicdan azabından karnıma ağrılar girdi içime çekemedim zaten attım sonra. böyle işte canım bende durumlar.

Benimde paketim 3. Gününde bitti yirttim attım icmicem artık kafami duvarlarda vursam icmicem .. olacağı varsa zaten oyle de boylede bişey olur ama sigara içerken olursa kendimi hiç affetmicem sorumsuz anne olmicam bebegimden değerli değil :KK43:

Arkadaşlar aranızda marastan katılan varmı.birde SAT 11ekim kaç haftalık okuyorum 4+1 mi rica etsem soylermisinz hesp konusunda kafam karsyr

Cnm y
İyi bakalım canım az kalmış cuma günü bebişini bi gör çok güzel bi duygu gerçekten bide sağlıkla kucağımıza aldığımız zamanı tahmin edemiyorum nasıl bi his olucak :))

Canım doktorun öyle dediyse git tabi zaten bu akşam gidicem yazmışsın bugün görmesem bile kalp atışını 1 hafta sonra kontrole gidersin o zaman görürsün inşallah :)

Canım bende öğrendiğimin ikinci günü grip oldum doktoruma sordum ateş olmadığı sürece ilaç vermiyoruz bol bol c vitamini almaya çalış dedi bende şöyle bi çay yaptım ıhlamurun içine elma kabuğu ve taze zencefil koydum zencefilleri küçük küçük doğradım sonra da içerken bol limonla bal koydum akşam bunu içtim sabaha gripim çok azalmıştı bence bi dene iyi gelicektir :)
Simdi limon dilimlere portakal dilimlere kabuklu ince elma dilimleri.nane bi bal kattim cay demliyorum.faydasi olur insallah.bide asiri bulantim var ondan bisey yiyemiyorumda .bakalim

Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni katildim ben de temmuz annesi olacağım gebeligimi adetim düzensiz olduğu için geç öğrendim ikinci bebeğim olacak inşallah burada hep birlikte gün sayalım araniza katılmak istiyorum

Ankara da olan arkadaşlar buraya yeni tasindim hic hastahane ler hakkında bilgim yok acaba hangi hastaneler iyi önere bilir misiniz

kızlar benimde ayın 5inde yumi çatladı taaa çatlamadan öncede hamileyim bu ay diyodum şimdi daha 5gün oldu off geç yumurtlamakta sıkıntı böyle ya belki regl günümde bile çıkmayacak çizgi çünkü 19.gün yumi çatladı regl günü bile 9.gün olacak belirtilerde geçen gebeliğimdeki gibi sık idrar bacaklarda sızlama sürekli uykulu hal bel ve kasık ağrısı gelgitli sizce varsa nezaman çıkar ötekinde korkudan 4gün gecikince test yapmıştım silik çıkmıştı ama malesef düşükle sonuçlandı :KK43:

X