- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.141
hepsi çok faydalı canım ve her gün ikişer tane yemek lazım bunlardankızlar...bişey sorucam.ben azönce faydalı olsun die birkaç bişey aldım.özenebilirsiiz ama çook özüür dilerim....yazacaklarımdan zararlı olan hamilelikte tüketilmemesi gereken var mı??bilmiyorum da..
1-kuru kayısı
2-kuru üzüm
3-kuru incir
4-fındık
5-ceviz
hoşgeldin canım.hayırlı olsun. yaşın, yaşadığın şehir, son adet tarihin ve tahmini doğum tarihini yazarsan ekleyeyim hemen.Merhaba bende varım arkadaşlar benide dahil ederseniz sevinirim
kalp atışını ne zaman duyabildiniz acaba?
bat ne zamnadı?Amin inş canm bnde dün gttm 250.6idi hafatay gel dedi kese oluşur ozman birde rutin tahlillermizi yaparz duruma gore dedi Rabbim sağ sağlık kucaklarmizda almayı nasip etsin ins
kızz dünyayı yedim ben :))) acıkmıştımm..olucam gene dombili :)))hepsi çok faydalı canım ve her gün ikişer tane yemek lazım bunlardan
beni ekledin mi cnm?? eklediysen nereye ekledin ben görebiliyor muyumhoşgeldin canım.hayırlı olsun. yaşın, yaşadığın şehir, son adet tarihin ve tahmini doğum tarihini yazarsan ekleyeyim hemen.
canım benı de ekler misim listeye yaş:26 şehir:d.bakır sat:4 ekim tahmini doğum:10.07.2016hoşgeldin canım.hayırlı olsun. yaşın, yaşadığın şehir, son adet tarihin ve tahmini doğum tarihini yazarsan ekleyeyim hemen.
topiğin ilk mesajına ekliyorum ama eklememişim bilgilerini yazmış mıydın?beni ekledin mi cnm?? eklediysen nereye ekledin ben görebiliyor muyum
cuma günü canım benim gidicem ben ilk hamileliğimde alttan görmüştü keseyi :)inşş.cnm hayırlısıylaa..şimdi sen gittin ve vajinal olark gördü keseyi dimi??
deli yaBenim oğlum daki doktorum 140 150 kilo falan bi kadındı. Ama çok iyi bir doktoru. 91 le doğurdum.ama bir gün bile kiloma laf etmedi.Sen kendine bak demiyim diye herhaldeGebze de acilen kilolu doktor arıyorum
yaş 38topiğin ilk mesajına ekliyorum ama eklememişim bilgilerini yazmış mıydın?
bi de sen ye canım boşver sen zayıfsın:) biz dombililer dikkat ediyoruz:)
ay geçmiş olsun cnm..ben oğlumda yaşamıştım.o yüzden bunnda da çok korkuyorum..hayırlısıyla inş..allah korusunKızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :)çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.
kaç haftalıksın?Kızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :)çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.
kaç haftalıksın?
yaşadığın şehir Bursa mıydı attım mı?yaş 38
sat: 10 ekim
tahmini doğum:16 temmuz
geçmiş olsun canım. bak kalp atışını görmene vesile oldu bebeğinin yaramazlığı :) erken yumurtlamışsın demek ki. 3 gün önden koşturuyor seninki maaşallahbugun 5+6 ama doktor 6+1 dedi
et cnm bursayaşadığın şehir Bursa mıydı attım mı?
geçmiş olsun canım. bak kalp atışını görmene vesile oldu bebeğinin yaramazlığı :) erken yumurtlamışsın demek ki. 3 gün önden koşturuyor seninki maaşallah
evlilik yıldönümümyaş 38
sat: 10 ekim
tahmini doğum:16 temmuz