2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar...bişey sorucam.ben azönce faydalı olsun die birkaç bişey aldım.özenebilirsiiz ama çook özüür dilerim....yazacaklarımdan zararlı olan hamilelikte tüketilmemesi gereken var mı??bilmiyorum da..
1-kuru kayısı
2-kuru üzüm
3-kuru incir
4-fındık
5-ceviz
hepsi çok faydalı canım ve her gün ikişer tane yemek lazım bunlardan

kalp atışını ne zaman duyabildiniz acaba?

Canım şöyle oldu ben 6+1 sanarken doktora gittik ama geç döllenme olmuş 5+5miş biz gittiğimizde sadece kalp atışını ekrandan görebildik doktorumuz çok küçük olduğu için şuanda sesini duyamayız dedi haftaya gelirsen duyarız dedi yani 6. Hafta bitip 7. Haftaya girildiğinde kalp atışı duyuluyormuş

Kızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :) :KK43: çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.

Kızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :) :KK43: çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.
ay geçmiş olsun cnm..ben oğlumda yaşamıştım.o yüzden bunnda da çok korkuyorum..hayırlısıyla inş..allah korusun

kaç haftalıksın?

X