2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :) :KK43: çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın :) sen bide o sesi duysan ben ilk hamileliğimde gördüm ne ağlamıştım :) o geldi aklıma rabbim bu seferki mucizemde de görmemi nasip etsin :)

Ekledim canım yaş ve şehir de alayım. Allah evladına uzun ömürler versin.ilk bebeğinle ilgili sorun neydi acaba?
Teşekkür ederim canım yaş 28 şehirde istanbul ama ben büyük ihtimal haziran sonu dogururum :) ama gitmem bu gruptan :) ben dekolman plesenta yaşadım yani bebeğim plesentadan ayrilmisti şansliyiz ikimizde hayatta olduğumuz için,hiç bir problemim olmadı gebelik boyunca sadece doğum anında kötü bir tecrübe yaşadım çok şükür bin şükür ikimizde 2 gün sonra hastaneden çıktık.benim toparlanmam çok uzun sürdü burda da eşimin ve annemin desteğiyle atlattim

Kızlar biraz kanamam oldu doktora koştum hemen. karından keseyi göremedi alttan baktı keseyi ve içinde bebeği kalp atışlarını gördü. cihaz eski olduğu için dışardan duyulmuyor ama kalbi atıyor dedi çizgisini gösterdi :) :KK43: çok duygulandım. allahım ne olur sabırla bekleyen her kuluna nasip et kimseyi evlat acısı evat hasretiyle sınama.
Canim hem geçmiş olsun hem de gözün aydın

geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın :) sen bide o sesi duysan ben ilk hamileliğimde gördüm ne ağlamıştım :) o geldi aklıma rabbim bu seferki mucizemde de görmemi nasip etsin :)

amin canım inşallah korkudan şoktaydım çok duygulanamdım :KK70: cuma tekrar gidicem başka hastaneye duyarım inşallah.

Sağol.canım doktor daha tam olarak sağlıklı gebelik diyemeyiz dedi kalp atışlarını duymamiz gerek dedi bos gebelik diyede bi ihtimal oldugunu anlatti haftaya kalp atisi icin cagirdi koskoca bi hafta daha :) E="smeeygle, post: 43475324, member: 692704"]Gözün aydin ne hissettin :)[/QUOTE]
Sagol

Sağol.canım doktor daha tam olarak sağlıklı gebelik diyemeyiz dedi kalp atışlarını duymamiz gerek dedi bos gebelik diyede bi ihtimal oldugunu anlatti haftaya kalp atisi icin cagirdi koskoca bi hafta daha :) E="smeeygle, post: 43475324, member: 692704"]Gözün aydin ne hissettin :)
Sagol[/QUOTE]
sıkma canını pozitif düşün kız biz 1 haftayı zor bekliyoz gerçi 9 ay nasıl sabredicez :KK70: allah kerim :KK70:

X