- 17 Haziran 2014
- 844
- 723
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.101
Daha öncesinden düşüğün mü var,pıhtılaşma sorunun mu var? Ne kadar çok ilaç vermiş :)bana doktorum progestan verdi düşük olmasın diye birde folbiol birde kan pıhtılaşması olmasın diye corasprin verdi
Ya 13. Gun bugün ilişkiden aslında ama ondan mi böyle acaba bilemedim bende Kafamda deli sorular kızı.mda daha rahatım çünkü 5 haftalik ogrenmistim şimdi 3 hafta 3 günlük öğrendim gecmio zaman erken öğrenmek iyi deilmiscanım o daha da yükselicek panik yapma sakın demekki yeni daha
Ya onsallah kotu bisey olmaz cok telas yaptimmmbana doktorum progestan verdi düşük olmasın diye birde folbiol birde kan pıhtılaşması olmasın diye corasprin verdi
Zararı yok hiçbirinin ama kilo yapar dikkat et :))kızlar...bişey sorucam.ben azönce faydalı olsun die birkaç bişey aldım.özenebilirsiiz ama çook özüür dilerim....yazacaklarımdan zararlı olan hamilelikte tüketilmemesi gereken var mı??bilmiyorum da..
1-kuru kayısı
2-kuru üzüm
3-kuru incir
4-fındık
5-ceviz
canım beninm daha önceden 3 düşük 1 de 11 haftalıkken kap atışları duran düşüklerim oldu. doktorum bu sefer corasprinde kullan dedi :)Daha öncesinden düşüğün mü var,pıhtılaşma sorunun mu var? Ne kadar çok ilaç vermiş :)
Gayet faydalılar canım listeye badem ide ekle .ben de yiorum bunları. Ama çok yeme kuruyemis az az ye kuruyemis çok kg yapiomusanneye.kızlar...bişey sorucam.ben azönce faydalı olsun die birkaç bişey aldım.özenebilirsiiz ama çook özüür dilerim....yazacaklarımdan zararlı olan hamilelikte tüketilmemesi gereken var mı??bilmiyorum da..
1-kuru kayısı
2-kuru üzüm
3-kuru incir
4-fındık
5-ceviz
bende senin zamanında öğrendimYa 13. Gun bugün ilişkiden aslında ama ondan mi böyle acaba bilemedim bende Kafamda deli sorular kızı.mda daha rahatım çünkü 5 haftalik ogrenmistim şimdi 3 hafta 3 günlük öğrendim gecmio zaman erken öğrenmek iyi deilmis
Bu kez sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah :)canım beninm daha önceden 3 düşük 1 de 11 haftalıkken kap atışları duran düşüklerim oldu. doktorum bu sefer corasprinde kullan dedi :)
inşallah canım hayırlısı olsun rabbim daim etsin inşallah :)Kızlar merhaba benimde SAT 4 ekim di geçen perşembe kan tahlili yaptım 4 haftalık gebeyim yanı bende temmuz annesiyim inşallah. Daha doktora gitmedim 7 haftalık olunca gidecem.
Seninle ayni tarih benim sat cnm. Bgn ancak alttan bakarak kese gorundu en iyisi gec gitmekKızlar merhaba benimde SAT 4 ekim di geçen perşembe kan tahlili yaptım 4 haftalık gebeyim yanı bende temmuz annesiyim inşallah. Daha doktora gitmedim 7 haftalık olunca gidecem.
3 kuru kayısıkızlar...bişey sorucam.ben azönce faydalı olsun die birkaç bişey aldım.özenebilirsiiz ama çook özüür dilerim....yazacaklarımdan zararlı olan hamilelikte tüketilmemesi gereken var mı??bilmiyorum da..
1-kuru kayısı
2-kuru üzüm
3-kuru incir
4-fındık
5-ceviz
Allan bakmak tehlikeli diyolar insalah hayirli olurrcanım telaşa kapılma benim ilk aşılamamda hamile kaldığımda doktorum öyle dedi.. alttan baktı minnak bir kese gördü hatta bana neden üstten göremedim biliyomusun dedi neden dedimgöbeğindeki yağlardan dedi
Senin sat 11 ekimi canım 3 GN war aramizdabende senin zamanında öğrendimşuanda 4+2 yiz geçer zaman bi bakmışsın kucağımızda
kızz seninle aynıyız biz yaaa..otomatik hes. göre ben de 4+3 üm :)bende senin zamanında öğrendimşuanda 4+2 yiz geçer zaman bi bakmışsın kucağımızda
Benim de 2. ama ben çok rahatım.. Adetim 1 gün geçti dedim hamileyim çünkü hiç şaşmaz adet düzenim,idrar testi yaptım hemen çıktı çift çizgi.. Bekliyorum şimdi 2 hafta sonra dr.uma gidicem nedir durum diye :)Ya 13. Gun bugün ilişkiden aslında ama ondan mi böyle acaba bilemedim bende Kafamda deli sorular kızı.mda daha rahatım çünkü 5 haftalik ogrenmistim şimdi 3 hafta 3 günlük öğrendim gecmio zaman erken öğrenmek iyi deilmis
Aynen canım benim 4 tane dusugum var erken gidince de birşey yapmıyorlar kalp atışı duyulana kadar kalp atışı için sana ne zaman gel dedi Rabbim herkese hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinSeninle ayni tarih benim sat cnm. Bgn ancak alttan bakarak kese gorundu en iyisi gec gitmek
Ya ben çok panik biriyim galiba dayanamadım pazartesi gtcem aslında ama gozukmeyecegini bile bile Gidiom ama YOKSA catlicamBenim de 2. ama ben çok rahatım.. Adetim 1 gün geçti dedim hamileyim çünkü hiç şaşmaz adet düzenim,idrar testi yaptım hemen çıktı çift çizgi.. Bekliyorum şimdi 2 hafta sonra dr.uma gidicem nedir durum diye :)
telaşlanma kötü bişi olmıcak canım benşm iyi düşün herşey iyi olsun :)Ya onsallah kotu bisey olmaz cok telas yaptimmm
valla doktorlar alttan bakıcakları zaman çubuğu dibine kadar ittirmiyorlar kiAllan bakmak tehlikeli diyolar insalah hayirli olurr