2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım o daha da yükselicek panik yapma sakın demekki yeni daha
Ya 13. Gun bugün ilişkiden aslında ama ondan mi böyle acaba bilemedim bende Kafamda deli sorular kızı.mda daha rahatım çünkü 5 haftalik ogrenmistim şimdi 3 hafta 3 günlük öğrendim gecmio zaman erken öğrenmek iyi deilmis

Zararı yok hiçbirinin ama kilo yapar dikkat et :))

Gayet faydalılar canım listeye badem ide ekle .ben de yiorum bunları. Ama çok yeme kuruyemis az az ye kuruyemis çok kg yapiomusanneye.

bende senin zamanında öğrendim şuanda 4+2 yiz geçer zaman bi bakmışsın kucağımızda

3 kuru kayısı
1 incir
5 fındık
4 tam cewiz yiorum ben herseyi adtle yiorum kilo yapmasın diye.bunlari yemek kabızlık olmasın diye de çok önemli ç

Benim de 2. ama ben çok rahatım.. Adetim 1 gün geçti dedim hamileyim çünkü hiç şaşmaz adet düzenim,idrar testi yaptım hemen çıktı çift çizgi.. Bekliyorum şimdi 2 hafta sonra dr.uma gidicem nedir durum diye :)

kızlarr bu arada deli akıntım var..sanırım yumurtlama zamanım hahahahhah :))))işedim sanıp bakmaktan boynum kopuyorr.sizde de böyle mi???

Seninle ayni tarih benim sat cnm. Bgn ancak alttan bakarak kese gorundu en iyisi gec gitmek
Aynen canım benim 4 tane dusugum var erken gidince de birşey yapmıyorlar kalp atışı duyulana kadar kalp atışı için sana ne zaman gel dedi Rabbim herkese hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Ya ben çok panik biriyim galiba dayanamadım pazartesi gtcem aslında ama gozukmeyecegini bile bile Gidiom ama YOKSA catlicam kızım 5 haftalik ken gözükmesi Şti ama bişi sorcam kızım da geç öğrendim çünkü idrar da çıkmadı Bu kez belki erken öğrendim idrarda baya erken. Çıktı. Çıkmaz diodum ama.belki daha erken gprurmuyum acaba.senin ewladin kaç yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…