2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynen canım benim 4 tane dusugum var erken gidince de birşey yapmıyorlar kalp atışı duyulana kadar kalp atışı için sana ne zaman gel dedi Rabbim herkese hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
1 hafta sonra kese ici canlanir dedi o zaman gidicem

Öyle bakarsan kalp durması riski her zaman var,zehir etme kendine hamileliğini.. Zamanında aynı korkuları bizde yaşadık ve boşuna strese girip bebeğimizi de strese sokmakla kaldık.. Nasibi olan dünyaya geliyo ne olursa olsun,nasibi yoksa da ne yaparsan yap boş.. O yüzden sıkma tatlı canını :) şimdi kalbi atacak mı dersin,bi dahaki kontrole giderken acaba kalbi hala atıyo mu diceksin,öyle zincirleme geçip gidecek :)

Allahım ne der büyükler çocugunöu var derdin var hahahahah :) allahım kimseyi evlat acısı evlat hasretiyle sınamasın inşallah.

Alttan bakınca sıkıntı yok canım ben de çok kez baktirdim sorun olmadı korkma o yönden o zaman en garanti olan bu hafta değil haftaya cumartesi gitmek baba kalsa direkt doğum için giderim de meram ediyorum
En iyisi biraz sabredip gec gitmek sabredebilirsem oyle yapicam bi canlansaydi bebek

Ya ben çok panik biriyim galiba dayanamadım pazartesi gtcem aslında ama gozukmeyecegini bile bile Gidiom ama YOKSA catlicam:KK14: kızım 5 haftalik ken gözükmesi Şti ama bişi sorcam kızım da geç öğrendim çünkü idrar da çıkmadı Bu kez belki erken öğrendim idrarda baya erken. Çıktı. Çıkmaz diodum ama.belki daha erken gprurmuyum acaba.senin ewladin kaç yasinda
benim de oğlumda geç öğrendk cnm..adetimin 8. günü hala testler negatifti mecur kan tahlili yaptırdık ve 107 çıkmıştı değerim.evrakları buldum.adet günümden 18.gün sonra hem kese hem bebişimi görmüşüz..ben yine aynı gün sayısını bekleyip dr dan randevu alıp gideceğim inşş..aşagıdaki ultrason oğluma hamileyken ilk ultrasonum.dediğim gii bat tan 18.gün sonra bu şekilde görmüşüz.allahım bunu da görmeyi nasip etsin inşallah hepimize tabikiii

Eklentiler

• 003.jpg
    003.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 61
benim de oğlumda geç öğrendk cnm..adetimin 8. günü hala testler negatifti mecur kan tahlili yaptırdık ve 107 çıkmıştı değerim.evrakları buldum.adet günümden 18.gün sonra hem kese hem bebişimi görmüşüz..ben yine aynı gün sayısını bekleyip dr dan randevu alıp gideceğim inşş..aşagıdaki ultrason oğluma hamileyken ilk ultrasonum.dediğim gii bat tan 18.gün sonra bu şekilde görmüşüz.allahım bunu da görmeyi nasip etsin inşallah hepimize tabikiii
Amin inş.bende erken ogrenenlerdenim canm reglme5 gün vardı silik çıkmıştı regli ikigun kala birazcık dha belliydi.sonra kan tahlili verdm ilk önce 50,sonra105,ve en sonda 250.6cikti inş haftaya gorcz keseyi

Amin inş.bende erken ogrenenlerdenim canm reglme5 gün vardı silik çıkmıştı regli ikigun kala birazcık dha belliydi.sonra kan tahlili verdm ilk önce 50,sonra105,ve en sonda 250.6cikti inş haftaya gorcz keseyi
benim bu hamilelliğimi battan 3 gün sonra testte öğrendim cnm.4. gün 129 du.dün 277 çok şükür..yarın tekrar yaptırıcam .inşşş bebişm sağlıkla büyürr..haftaya cuma da randevu alacağım inşş.allahım nasip etsinn

benim bu hamilelliğimi battan 3 gün sonra testte öğrendim cnm.4. gün 129 du.dün 277 çok şükür..yarın tekrar yaptırıcam .inşşş bebişm sağlıkla büyürr..haftaya cuma da randevu alacağım inşş.allahım nasip etsinn
Amin inş canm bnde dün gttm 250.6idi hafatay gel dedi kese oluşur ozman birde rutin tahlillermizi yaparz duruma gore dedi Rabbim sağ sağlık kucaklarmizda almayı nasip etsin ins

canım telaşa kapılma benim ilk aşılamamda hamile kaldığımda doktorum öyle dedi.. alttan baktı minnak bir kese gördü hatta bana neden üstten göremedim biliyomusun dedi neden dedim :KK70: göbeğindeki yağlardan dedi :KK70:
Benim oğlum daki doktorum 140 150 kilo falan bi kadındı. Ama çok iyi bir doktoru. 91 le doğurdum.ama bir gün bile kiloma laf etmedi.Sen kendine bak demiyim diye herhalde:KK48: Gebze de acilen kilolu doktor arıyorum :KK70:

X