2016 şubat bebeklerinin cinsiyetleri ne durumda :)

2016 şubat bebeklerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    149
Allahım deli olacayiiim .. 12. Haftamda biz da sormadan erkeğe benziyo 15te %80 erkek dedi özeldeki doktorum .. bi şu devlete de göstereyim bakim bunlar ne dicek net olsun dedim demez olaydim :KK34: Kadın tam göremiyorum ama kiza benziyo kız bence demez miii ?Aldığım seylerin degistirme süresi doldu mu acaba :KK70:
:):):) yok canim erkektir yaa. o göremediği için direk kız demiştir. ayrıntılı yapmayacak misin o zaman kesinleşir. bnde o günü bekliyorum

İki üç haftam var daha ayrıntılıyaa 20. Haftada olmuyomuydu ? Ben o güne kadar neler neler alırdım daha oy oyyy ellerim bağlandıı :KK61:

Ben de bugün net olmamakla birlikte ikizlerimden birinin erkek OLDUĞUNU öğrendim bebeklerim gibi Dr Um da Nazlı eşime ve asistana gösterdi pipisini önce kız dedi sonra bacağını tam açtı erkekmiş dedi herhalde değişmez diğeri tam Muallak

Erkeklere bakın:KK70:
daha gecen ay kız sayısının yarısı kadardı.
Gerçi kızlar geç gösterir, erkekler erken gösterir derler ama
Demek şubat erkeklerimiz utangaçlar, benim aslanım gibi:KK48: 16. Haftaya kadar göstermedi.
Geçsin zaman, gelsin ocak_şubat
Alalım kuzularımızı kollarımıza:KK68:

Erkeklere bakın:KK70:
daha gecen ay kız sayısının yarısı kadardı.
Gerçi kızlar geç gösterir, erkekler erken gösterir derler ama
Demek şubat erkeklerimiz utangaçlar, benim aslanım gibi:KK48: 16. Haftaya kadar göstermedi.
Geçsin zaman, gelsin ocak_şubat
Alalım kuzularımızı kollarımıza:KK68:
Benim minnakim da 16+3 e kadar hiç göstermedi 10 günde bir doktora gittim doktorum çok yoğunlaştı bakarken çok uğraştı herkes gostermiyr diye kız gelecek dedi ama tosunum geliyormuş. Şaşırdım ama çokta mutlu oldum . Sanırım şubatta erkek bebek patlaması olacak :)

Kizlar size bi sorum olucak 17 haftalık olduk biz ama ben hala cok sık tuvalete cıkıyorum kizima hamileyken boyle olmamistim 3aydan sonra idrar sıkısıklıgım gecmisti Rabbim nasip edersw oglum olucak ins acaba cinsiyetle alakasi olabilirmi gece bile en az 2 sefer tuvalete kalkiyorum cvplarsaniz sevinirim

Bence yapınız la alakalı olabilir çünkü ben çok idrara gitmiyorum. Ama üsüdügüm zaman çok gidiyorum

Benimde oğluşum olacak inşallah... Allah sağ salim kucaklarımıza almayı naip etsin inşallah hepimize....:)

cuma günü kontrole gittim merakla doktor %70 erkek dedi ama net değil haftaya ayrıntılı ultrason var o zaman belli olacak inşallah sağlıklı olsun da hayırlısı

Bizimki de 11. haftada gösterdi pek bir rahat oğluşumuz. ama inanmadım 16. haftada kontrolde yine erkek dedi.

X