2016 şubat bebeklerinin cinsiyetleri ne durumda :)

2016 şubat bebeklerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    149
Benim kızçem de olsun listede :) Değişmezse kiz dedi doktor oyumuzu kullandik :)

Geçen hafta Dr a sordum daha çok küçük dedi.. :anneadayı:
Heyecanla bekliyoruz 16-20. Haftayı eşim erkek olmasını çok istiyor e ben de.. :21: inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da.. kız olursa üzülecek biliyorum o da beni üzecek.. :KK61:
Ama bnm elimde değil Rabbim aratmamis vermiş bundan büyük nimet olmaz aslında ama gelde anlat.......:emir_bebek:

Geçen hafta Dr a sordum daha çok küçük dedi.. :anneadayı:
Heyecanla bekliyoruz 16-20. Haftayı eşim erkek olmasını çok istiyor e ben de.. :21: inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da.. kız olursa üzülecek biliyorum o da beni üzecek.. :KK61:
Ama bnm elimde değil Rabbim aratmamis vermiş bundan büyük nimet olmaz aslında ama gelde anlat.......:emir_bebek:
Bizdede yogun bi erkek sevgisi var.ama kiz da olursa farketmez. kizlar anneye cok büyük destek ve vefakar oluyorlar

İstemeyle olsa topu ilk çocuğu erkek istiyo da çaktirmiyolar güya :) eşim cinsiyet belli değilken bir kere kızım diyosa on kere ogluşum tunahanim diyodu oran onda bir yani :KK43:

Selamlar kızlar.. doktorumuz carsamba kesin bisey soyleyecek ama 11. Haftada kıza benziyor demişti. Insallah hepimiz saglikli sihhatli liriz bebişlerimizi kucagımıza.. :KK66:

mrb. 13. haftada bi çıkıntı görüyorum erkek gibi dedi.ilki oğlan olunca ikincisini kız istiyorduk.acaba yanılma ihtimali var mı dır.çünkü arkadaşımada da önce erkek dediler sonra kesin kız dedi.gördüğü çıkıntı kordonda olabiliyormuş.tabi önce sağlıklı ve hayırlısı duamız.bakalım bi dahaki kontrol zamanı zor gelecek :S

kızlar bu 11. hafta 13. hafta filan tahmin yürütülenler nasıl bi cihaza sokuluyorsunuz yaa. bn 13.haftada gittim.ee cinsiyet neolabilir dedim.doktor bırak söylememeyi.alaycı tavırlarla belli olmaz şimdiden çok erken dedi. cahil gibi kaldım.sanki hiç tahmin yürütülemez çok abes soru sormuşum gibi :KK11:

kızlar bu 11. hafta 13. hafta filan tahmin yürütülenler nasıl bi cihaza sokuluyorsunuz yaa. bn 13.haftada gittim.ee cinsiyet neolabilir dedim.doktor bırak söylememeyi.alaycı tavırlarla belli olmaz şimdiden çok erken dedi. cahil gibi kaldım.sanki hiç tahmin yürütülemez çok abes soru sormuşum gibi :KK11:
Canım yakinlardaysan kocaeli cihan hastanesi dr emine Özdemir e yönlendireyim :KK66: 12. Haftamda biz daha sormadan söyledi :KK70: Hatta biz şok olmuştuk bu kadar erken beklemiyoduk diye eşimle .. alet aynı alet bildiğin ultrason cihazı ..

X