Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son 13.hafta gittim dr erken dedi.bugün randevum vardı.misafirlerden gidemedim.Neden hala öğrenmedin hiç tahminde mi yapmadılar 16. Haftadasin ya da yaramaz göstermiyo olabilir tabiki de
sen benden önceymişsin.benim 24ünde taaaOfffhh bende ogrenmek istiorm ama 19 unda randv
Bakalm soyliycek mi canim :)sen benden önceymişsin.benim 24ünde taaa
Bizdede yogun bi erkek sevgisi var.ama kiz da olursa farketmez. kizlar anneye cok büyük destek ve vefakar oluyorlarGeçen hafta Dr a sordum daha çok küçük dedi..
Heyecanla bekliyoruz 16-20. Haftayı eşim erkek olmasını çok istiyor e ben de.. inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da.. kız olursa üzülecek biliyorum o da beni üzecek..
Ama bnm elimde değil Rabbim aratmamis vermiş bundan büyük nimet olmaz aslında ama gelde anlat.......
Oran heran değişecek gibi :) gözün aydınKız senesi diye seviniyorduk erkek çıktı sıpa
Aynen canım haklısınİstemeyle olsa topu ilk çocuğu erkek istiyo da çaktirmiyolar güya :) eşim cinsiyet belli değilken bir kere kızım diyosa on kere ogluşum tunahanim diyodu oran onda bir yani
ohh ne güzel allah ikisini de tattıracak inş.Kızlar bende oyunu kullandım Allah izin verirse bir kızım vardı birde oğlum olacak...
Canım yakinlardaysan kocaeli cihan hastanesi dr emine Özdemir e yönlendireyim 12. Haftamda biz daha sormadan söyledi Hatta biz şok olmuştuk bu kadar erken beklemiyoduk diye eşimle .. alet aynı alet bildiğin ultrason cihazı ..kızlar bu 11. hafta 13. hafta filan tahmin yürütülenler nasıl bi cihaza sokuluyorsunuz yaa. bn 13.haftada gittim.ee cinsiyet neolabilir dedim.doktor bırak söylememeyi.alaycı tavırlarla belli olmaz şimdiden çok erken dedi. cahil gibi kaldım.sanki hiç tahmin yürütülemez çok abes soru sormuşum gibi
Kız senesi diye seviniyorduk erkek çıktı sıpa