2016 şubat bebeklerinin cinsiyetleri ne durumda :)

2016 şubat bebeklerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    149
Canım yakinlardaysan kocaeli cihan hastanesi dr emine Özdemir e yönlendireyim :KK66: 12. Haftamda biz daha sormadan söyledi :KK70: Hatta biz şok olmuştuk bu kadar erken beklemiyoduk diye eşimle .. alet aynı alet bildiğin ultrason cihazı ..
uzak kalırım sizim oralara :) ben yine benim dr lara kaldım. inş pazartesi söyler artık

oaranlar eşitlenmişe benziyor.bakalım son durum ne olacak

mrb. 13. haftada bi çıkıntı görüyorum erkek gibi dedi.ilki oğlan olunca ikincisini kız istiyorduk.acaba yanılma ihtimali var mı dır.çünkü arkadaşımada da önce erkek dediler sonra kesin kız dedi.gördüğü çıkıntı kordonda olabiliyormuş.tabi önce sağlıklı ve hayırlısı duamız.bakalım bi dahaki kontrol zamanı zor gelecek :S

Banada öyle dedi..Göbek kordonu ile farklı birde..yani benimkisi erkek..o çıkıntı düzelmez gibi yani bnmkisi öyle..

Arkadaşlar ben sabırsızlıkla bekliyorum ayın 28inde benim randevum 3lü testim yapılacak ve cinsiyeti belli olacak inşallah ama yerimde duramıyorum daha cok var :KK43: inşallah ayın 28inde oyumu kullanacagım saglıklı olsun hiç fark etmez ama beni oglana alıştırdı tüm belirtiler gönlümde yatanda oğlan aslında bi oğluşum küçük erkegim olsa ne güzel olur :KK43:

Rabbim hepimize saglikli hayirli iki dunyada bahti acik bagisikligi guclu istahi acik hz Yusuf gibi guzel yuzlu huzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallah arkadaslar.

Canım yakinlardaysan kocaeli cihan hastanesi dr emine Özdemir e yönlendireyim :KK66: 12. Haftamda biz daha sormadan söyledi :KK70: Hatta biz şok olmuştuk bu kadar erken beklemiyoduk diye eşimle .. alet aynı alet bildiğin ultrason cihazı ..
Aaa ben de Kocaelindeyim ve Şubat annesi yim inşallah ben de akademide arzu hanıma gidiyordum bir buçuk aydır tatildeydim cihani beğenmedim hiç ama cinsiyet için gitsem mi olcem meraktan:anneadayı::KK200::KK58:

X