2016 şubat bebeklerinin cinsiyetleri ne durumda :)

2016 şubat bebeklerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    149
Oooo erkek yoğunluğuna donmus tablo.bakalim skor kaç olacak

Bende cuma yazacagım minigim gösterirse arkadaşlar. İnşallah gösterir yoksa bu merak öldürecek beni :KK43:
Mutlaka çikolata ye meyve suyu iç canım. Hareketleniyorlar. Bizimki uyuyordu mesela. Yiyince 15 dk sonra uyandı. Hop gisterdi. Erkek.Dr da baktı tekrar sağolsun.

merhaba arkadaşlar ben de öğrenemedim cinsiyeti 16. haftada gittim bizim bebiş bacaklarını açmadı göremedim şuan 18. haftadayım cuma gidecem sağlıklı olsun da farketmez benim için ilk çocuk ne gelirse Allahtan hayırlısı hepimiz için:)

Aaa erkek yuzdesi artmis :) kiz sayisini gecmis... Hepimize hayirli olsun rabbim evlatlarimizi kucagimiza aldgimiz gunu gostersin insaallah

cuma gününü bekliyorum cinsiyet için çok heyecanlıyım ilk bebek sağlıklı olsun da farketmez ama bu aralar merak etmeye başladım:)

Ben pazartesi günü gittim doktora. Ultrasonda 14+3 günlük çıktı. Önümüzdeki hafta tam netleşir cinsiyeti şu an biraz erken gibi demesine rağmen biz biraz baskı yaptık doktora :anneadayı:. Şu an kız görüntüsü var dedi :KK5:. Hayırlısı inşallah bakalım...

Allahım deli olacayiiim .. 12. Haftamda biz da sormadan erkeğe benziyo 15te %80 erkek dedi özeldeki doktorum .. bi şu devlete de göstereyim bakim bunlar ne dicek net olsun dedim demez olaydim :KK34: Kadın tam göremiyorum ama kiza benziyo kız bence demez miii ?Aldığım seylerin degistirme süresi doldu mu acaba :KK70:

X