Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba nasılsın ttopigin hayırlı olsunnnannişler bebişlerimizin cinsiyetleri nedir.oylama yapalım. oran kız ağırlıkta gibi gidiyor. bakalım ne olacak. hadi hayırlı olsun
benımkısı bellı dgl bu ayın 15 ınde bellı olcak ınsallah saglıklı olsun allahım hayırlısını versınannişler bebişlerimizin cinsiyetleri nedir.oylama yapalım. oran kız ağırlıkta gibi gidiyor. bakalım ne olacak. hadi hayırlı olsun
Hayirli evlat olsun canim.benim de kesin drgil aslinda pazartesi ayrintili ultrason ile belli olacak artik.kiz dendi bende kiza cok alıştım hayırlısıbenımkısı bellı dgl bu ayın 15 ınde bellı olcak ınsallah saglıklı olsun allahım hayırlısını versın
Benim Allah nasip ederse oglum olcak bendede ayni sorn var canim.Kizlar size bi sorum olucak 17 haftalık olduk biz ama ben hala cok sık tuvalete cıkıyorum kizima hamileyken boyle olmamistim 3aydan sonra idrar sıkısıklıgım gecmisti Rabbim nasip edersw oglum olucak ins acaba cinsiyetle alakasi olabilirmi gece bile en az 2 sefer tuvalete kalkiyorum cvplarsaniz sevinirim
Benim de nasipse bi oğlum olacak ama benim şu ana kadar tuvalet sıklığımda hicbi degisiklik olmadi geceleri de hamislikten önce oldugu gibi hiç kalkmiyorum diyebilirim .. ama normalde de çok az su içen bi insandim hala da zorlasam da çok içemiyorum suyla alakası olabilir.Benim Allah nasip ederse oglum olcak bendede ayni sorn var canim.
Ben De hep fazla su içerim ama sanirim benim yakışıklı oğlum aşağıda duruyor ondan detaylı ultrasonda doktorla konusacaqım :)Benim de nasipse bi oğlum olacak ama benim şu ana kadar tuvalet sıklığımda hicbi degisiklik olmadi geceleri de hamislikten önce oldugu gibi hiç kalkmiyorum diyebilirim .. ama normalde de çok az su içen bi insandim hala da zorlasam da çok içemiyorum suyla alakası olabilir.