2016 şubat bebeklerinin cinsiyetleri ne durumda :)

2016 şubat bebeklerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    149
2016 Kız senesi zannediyordum ama oylamada erkek cogunlukta cıkmıs :) İnşallah benimde bir Kızım olucak

annişler bebişlerimizin cinsiyetleri nedir.oylama yapalım. oran kız ağırlıkta gibi gidiyor. bakalım ne olacak. hadi hayırlı olsun :KK73::KK72:
benımkısı bellı dgl bu ayın 15 ınde bellı olcak ınsallah saglıklı olsun allahım hayırlısını versın

benımkısı bellı dgl bu ayın 15 ınde bellı olcak ınsallah saglıklı olsun allahım hayırlısını versın
Hayirli evlat olsun canim.benim de kesin drgil aslinda pazartesi ayrintili ultrason ile belli olacak artik.kiz dendi bende kiza cok alıştım hayırlısı :KK66:

Kizlar size bi sorum olucak 17 haftalık olduk biz ama ben hala cok sık tuvalete cıkıyorum kizima hamileyken boyle olmamistim 3aydan sonra idrar sıkısıklıgım gecmisti Rabbim nasip edersw oglum olucak ins acaba cinsiyetle alakasi olabilirmi gece bile en az 2 sefer tuvalete kalkiyorum cvplarsaniz sevinirim
Benim Allah nasip ederse oglum olcak bendede ayni sorn var canim.

Benim Allah nasip ederse oglum olcak bendede ayni sorn var canim.
Benim de nasipse bi oğlum olacak ama benim şu ana kadar tuvalet sıklığımda hicbi degisiklik olmadi geceleri de hamislikten önce oldugu gibi hiç kalkmiyorum diyebilirim .. ama normalde de çok az su içen bi insandim hala da zorlasam da çok içemiyorum suyla alakası olabilir.

Benim de nasipse bi oğlum olacak ama benim şu ana kadar tuvalet sıklığımda hicbi degisiklik olmadi geceleri de hamislikten önce oldugu gibi hiç kalkmiyorum diyebilirim .. ama normalde de çok az su içen bi insandim hala da zorlasam da çok içemiyorum suyla alakası olabilir.
Ben De hep fazla su içerim ama sanirim benim yakışıklı oğlum aşağıda duruyor ondan detaylı ultrasonda doktorla konusacaqım :)

Merhaba hamişlerrr...

Bende hamileliğimin başından beri erkek hissettiğim için erkekten yana oyumu kullandım. henüz fırsat bulup gidip öğrenemedim :KK70:

Olur da değişiklik olursa değiştiricem :KK70:

En önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabiki ama Allah gönlüme göre verir inşallah =)

Görüyorumki erkek sayısı da epey war hadi bakalım =)

merhaabalaarrr,

Öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin , kimsenin kucagını bos bırakmasın.

Hamile oldugumu ogrendigim ilk gunden beri icime dogan hep erkekti. rüyalarımda hep kız dogurdugumu yada kız cocuk emzirdigimi görüyordum. tabi ruyaların tersi cıkarmıs derler ya :KK49: PAŞAM geliyor :KK15:

bizimde kizimiz olucakmis coook mutluyum saglikla dogsunda kiz erkek umurumuzda degil ... simdi isim arastirmasina giriyoruz aklinizda olan isimleri paylasirmisiniz

Kızım olsaydı eylül koyacaktık. Beste, Öykü, defne, Cemre, Miray, Nisa bu isimleri çok begeniyorum aklıma başka gelmedi :)

X