2016 şubat bebeklerinin cinsiyetleri ne durumda :)

2016 şubat bebeklerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    149
uzak kalırım sizim oralara :) ben yine benim dr lara kaldım. inş pazartesi söyler artık

oaranlar eşitlenmişe benziyor.bakalım son durum ne olacak

Banada öyle dedi..Göbek kordonu ile farklı birde..yani benimkisi erkek..o çıkıntı düzelmez gibi yani bnmkisi öyle..

Arkadaşlar ben sabırsızlıkla bekliyorum ayın 28inde benim randevum 3lü testim yapılacak ve cinsiyeti belli olacak inşallah ama yerimde duramıyorum daha cok var inşallah ayın 28inde oyumu kullanacagım saglıklı olsun hiç fark etmez ama beni oglana alıştırdı tüm belirtiler gönlümde yatanda oğlan aslında bi oğluşum küçük erkegim olsa ne güzel olur

Rabbim hepimize saglikli hayirli iki dunyada bahti acik bagisikligi guclu istahi acik hz Yusuf gibi guzel yuzlu huzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallah arkadaslar.

Aaa ben de Kocaelindeyim ve Şubat annesi yim inşallah ben de akademide arzu hanıma gidiyordum bir buçuk aydır tatildeydim cihani beğenmedim hiç ama cinsiyet için gitsem mi olcem meraktan

Bende cuma yazacagım minigim gösterirse arkadaşlar. İnşallah gösterir yoksa bu merak öldürecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…