uzak kalırım sizim oralara :) ben yine benim dr lara kaldım. inş pazartesi söyler artıkCanım yakinlardaysan kocaeli cihan hastanesi dr emine Özdemir e yönlendireyim12. Haftamda biz daha sormadan söyledi Hatta biz şok olmuştuk bu kadar erken beklemiyoduk diye eşimle .. alet aynı alet bildiğin ultrason cihazı ..
mrb. 13. haftada bi çıkıntı görüyorum erkek gibi dedi.ilki oğlan olunca ikincisini kız istiyorduk.acaba yanılma ihtimali var mı dır.çünkü arkadaşımada da önce erkek dediler sonra kesin kız dedi.gördüğü çıkıntı kordonda olabiliyormuş.tabi önce sağlıklı ve hayırlısı duamız.bakalım bi dahaki kontrol zamanı zor gelecek :S
Ne güzel bi kız bi oğlanAl benden de o kadar...şahsen benim 1 tane kızım var Allah erkeği de yaşamamızı istemiş..
Bakalım nasıl olacak..kızım aynı babası erkek de bana benzer mi acaba???
Aaa ben de Kocaelindeyim ve Şubat annesi yim inşallah ben de akademide arzu hanıma gidiyordum bir buçuk aydır tatildeydim cihani beğenmedim hiç ama cinsiyet için gitsem mi olcem meraktanCanım yakinlardaysan kocaeli cihan hastanesi dr emine Özdemir e yönlendireyim12. Haftamda biz daha sormadan söyledi Hatta biz şok olmuştuk bu kadar erken beklemiyoduk diye eşimle .. alet aynı alet bildiğin ultrason cihazı ..
Gözün aydın canım Allah analı babalı saglıklı kucagına almayı nasip etsin20 sindeki kontrolde öğrendim çok şükür
erkekmiş.
Bn yine ogrenemedimBiz de iki hafta sonra öğreneceğiz. Umarım.