• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar park yatak olarak ne aldınız ne marka önerirsiniz? Bir de dolap olarak ne yaptınız?
canımm ben park yatak kraf calipso aldım kırmızı rengini 70*120 ölçüsü çok beğendim. dolap olarakta baybihope nin 2kapılı dolabını aldım ama içii çok kullanışlı çok memmun kaldım ondanda tavsiye ederim

Sıkma canını inan istese bu sefer bu ne anlayışsızlık diyeceksin. Şekil a ben :KK70:
İstemeyince de beni beğenmiyor musun diye gerginlik yapıyor ve istiyorsun.şekil b ben :KK70:
Ben kendimi gebeyken çok alımlı hissediyorum. Birde okudpum kadarıyla erkekler seksi bulurmuş gebeyken :KK66:
Hiç sıkma canını :) stres yapıyorlar başka bir şey değil :KK66:

Yanlış ifade ettim sanırım. Hatta ilerki yazılarda okudum bulmuşsun cevabı :KK66:
Of çalışan anne olmak çok zor ya :KK43:
Bakıcak biri de yok bende napacağımı bilmiyorum :KK43:
yok dogru ifade ettin eskiden yaniyormus da artik 40dan once dogum olursa kalan izne ekleniyormus,bi aksilik olmazsa 37ye kadar caliscaz zaten ,13hafta izin yapicaz ama erken gelirse bebis 16haftaya kadae yolu var

benimde bakicak kimsem yok kayinvalide hasta gerci hasta olmasada istemiyorum annemde calisiyor. sabahlarida 6-6.30 arasi evden cikiyorum bunlar dusununce insan bunaliyor

Kızlar selam. Benim ili gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyo karnımda ve belimde hatta bacaklarımda uyuşuyo. Aylardır çekmesiğim bu ağrıları çekince tedirgin oldum bugün biraz normal midir sizce
bugun doktora gidiyorum cnm sorarim... bende de var korkuyorum... erken dogum belirtisi degildir ins... sadece doguma uyum ve genisleme surecidir diye umuyorum...

37.de mi aliyorlar ikizleri hic sormadim dr.a ama saglik ocagindaki hemsire bu seneki ikizlerin 38.haftayi bekledigi ve 3kg.in ustunde dogdugunu soylemisti. Benim 2.sez.im olacak bu yuzden de daha da erken alma ihtimalleri var mi acaba
bana37. haftada ikizler miyadini dolduruyor daha fazla kalmasinin anlami yok dedi ama bilmiyorum ki her doktor farkli diyor... ama sezeryanin etkisi nedir bilmiyorum... normal istiyorum dedim hayir sezeryan yapiyoruz dedi... anlamadim ben bu saglik sektorunu... eger 38 olursa cok iyi olur... bakalim ins bebekler o zamana kadar bekler...

çekilin çekilin ben personelciyim ;) evet canım eğer erken doğum olduysa iznin doğum sonrasına aktarılır ;)))
peki 2 haftalik ara tatil de aktarilir mi... yada ikizim ben oncesi 10 hafta onda ayni 3 haftaya kadar calisirsak 7 haftasi dogum sonrasina aktarilir mi... daha sonra diyelim bu oncesi ve sonrasi izinlerim bitti... haziranin basina geldik sut iznimin 2 ayi yaz tatilie mi gidiyor diyelim haziran temmuz agustos eylul ekim kasim da 3 saat sonra 1,5 saat mi oluyor... tesekkurler simdidennn

Kızlar kaç takım hastane çıkışı aldiniz? İlk aşamada giyilecek 5 tulumum bir benim aldigim hastane çıkışım var. 3 takım da alt üst var. Bi hastane çıkışı daha almalı miyim? o_O
2 takım almıştım ben 10 lu ama geçen bebek mobilyası alırken çok güzel bebetto nun 20 li takımı varmış indirimde mağaza yeni açıldi diye kampanya yapmışlar bazı şeylere dayanamadım 100 tl ye onuda aldım 5 li takımlardan tek farkı penye battaniye diğer parçalar çok önemli değil bide kışlık hastane çıkışı almaya özen göster benim biri yazlık kısa kollu parçalar var içinde çünkü

gunaydınlar herkese

Daha once yazılmıstır kesın ama gecmıste bulamadım

alt degıstırme bezı ve yenıdogan bezı olarak hangı markayı onerıyorsunuz?

gunaydınlar herkese

alt değiştirme bezi için önem yok herhangi bir marka bile olur bence.
ama bez konusunda bende henüz almadım. karar veremiyorum.
prima diyorlar ama memnun olanda olmayanda var. stoklamaya korkuyorum:KK35:

Kızlar kaç takım hastane çıkışı aldiniz? İlk aşamada giyilecek 5 tulumum bir benim aldigim hastane çıkışım var. 3 takım da alt üst var. Bi hastane çıkışı daha almalı miyim? o_O
Hastanede kullanmak ıcın sormuyorsun sanırım genel olarak soruyorsan hepsını hastane cıkısı almana gerek yok bana göre, herbırının ıcınde sapka eldıven oluyor zaten eldıvenlerı ılk zamanlar kullanırsın sonra tırnaklarını kesersın

Benım 10lu hastane cıkısım var, baska hastane cıkısı almadım ama ayrı olarak eldıven, sapka ve battanıyem var

Su an mevcuttakı 0-3 ay kıyafetlerım

hastane cıkısı( 2 zıbın,ıkı pantolon, bır tulum, sapka, eldıveni agız sılme mendılı var)
3 tulum(ıkısı uzun kollu ve ayaklı bırı yarım kollu ve ayaksız)
2 alt ust ınce takım
1 alt ust polar takım
bır ust polar yelek
2 ayaklı, 2 ayaksız pantolon
2 cıtcıtlı kolsuz atlet
corap
patık

Bunun yanında 3-6 ay ıcınde aldım fakat bunun yarısı kadar
1 penye 2 polar battanıye
1 kulaklı kalın kundak

almam gerekenler=0-3 ay ıcın kolsuz badı bır kac tane daha gerekebılır

Bunun dısında hedıye de gelır dıye dusunuyorum genelde hedıyeler buyuk gelıyormus, duruma gore bebek dogunca alırım sanırım

bugun doktora gidiyorum cnm sorarim... bende de var korkuyorum... erken dogum belirtisi degildir ins... sadece doguma uyum ve genisleme surecidir diye umuyorum...

Çok hafıf sızı seklınde kasık agrısıysa o bende de var ve normaldır bence. Zaman zaman da karnım gerılıyor ve kasılıyor ama oyle benı cok rahatsız edecek bır agrı hıssetmedım. Idrar yolu enfeksıyonundan olabılır dıye dusunuyorum

peki 2 haftalik ara tatil de aktarilir mi... yada ikizim ben oncesi 10 hafta onda ayni 3 haftaya kadar calisirsak 7 haftasi dogum sonrasina aktarilir mi... daha sonra diyelim bu oncesi ve sonrasi izinlerim bitti... haziranin basina geldik sut iznimin 2 ayi yaz tatilie mi gidiyor diyelim haziran temmuz agustos eylul ekim kasim da 3 saat sonra 1,5 saat mi oluyor... tesekkurler simdidennn
canım kanunda ikizlere doğum öncesi 2 hafta eklenir diyor o nedenle o konuda aktarma oluyor mu bilmiyorum. tahminimce 2 hafta doğum izninden sayılıyor haftasonunun yıllık izinden sayılması gibi düşün. doğumdan sonra 1 yıl süt izni kullanabilirsin. eğer eylülde bir yılın dolmadıysa bir yıla tamamlayıncaya kadar süt iznin kullanabilirsin. ya da bunların hiç hesabını yapmadan 2 yıl ücretsiz izin alırsın ;)

Selam kızlar, bu haftaki kontrolümde şeker yüklemesi istedi doktor ben kabul etmedim çünkü çok yanlış bir uygulama olduğunu duydum.İlk kızımda yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı.Genel test yaptıracağım açlık kan şekeri için birde elden ölçüm tokluk kan şekeri için 3 gün.Siz yaptırdınızmı ne yapacaksınız?

alt değiştirme bezi için önem yok herhangi bir marka bile olur bence.
ama bez konusunda bende henüz almadım. karar veremiyorum.
prima diyorlar ama memnun olanda olmayanda var. stoklamaya korkuyorum:KK35:
Ben stoklamıycam canım sımdılık yenıdogan alıcam bır buyuk paket cunku hemen buyuyorlarmıs sonra fazla gelebılır. Bıttıkce aldırırırım esıme

ebebekte vardı ama farklı bır markaydı almadım. Hepsıburadadan bakıyorum da burun aspritörü, alt degıstırme bezı , yenıdogan bezı, kendıme gogus kremi gogus ucu pedı vs alayım dıyorum

Pekı bu gogus kalkanı gogus ucu vs ıcın daha erken mı sımdıden mı alsak bılemedım

Daha sut pompası da var ama bu ay cok acıldım:(

Bır de kendıme gecelık almam lazım.

Selam kızlar, bu haftaki kontrolümde şeker yüklemesi istedi doktor ben kabul etmedim çünkü çok yanlış bir uygulama olduğunu duydum.İlk kızımda yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı.Genel test yaptıracağım açlık kan şekeri için birde elden ölçüm tokluk kan şekeri için 3 gün.Siz yaptırdınızmı ne yapacaksınız?
Canım bana kucuk bır bardakta verdı hastane ben hıc rahatsız olmadım sahsen ve gereklı oldugunu dusunuyorum. Baska turlu nasıl ogrenıcez kı seker yuksekse. Bebege cok cıddı zararları var sekerın.

kapı süsü ve magnetlerimiz nasıl olmuş sizce:KK22: isim kısmı tam bi karara varamadığımız için bekliyor şuan
Eki Görüntüle 1691082 Eki Görüntüle 1691092

ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş:)

Bir kızım okdugu m için size park yatakta için tavsiye hangi marka alırsanız alın ölçü 60*120 alin..bebek hem rahat yatsın hemde büyüdüğünde de.. :))
[/QUOTE]

canım park yatakla ahşap beşiğin ölçüsü farklı olursa 2 tane mi yatak almak gerekiyor masraf olmasın diye beşiğin ölçüsünde park yatak alsam olmaz mı ki? beşik 70*130 böyle park yatak var mı? kullanışlı olmaz mı? ya da illa ayrı yatak alcaksam park yatağın yatağı nasıl olmalı? bi de bi yere giderken park yatağı katlayıp götürcez ama yatağını nasıl götürcez? bu konuda hiç bilgim yok kara kara düşünüyorum arabaya nasıl sığcak:(

Akşamdan beni eşime şakayla trip atıyorum demek oğlun ezilir die hıı tamam felan die ağzını acıp bişe demiyor sinir oldum yaaaa... :KK43:

sinir olma canım eşin seni ve bebişi düşündüğü için böyle oluyodur elbette çok sevip istiyodur:)

gunaydınlar herkese

bebek bezi olarak 1 numara prima premium care aldım ebebekten, 50li
alt değiştirme bezini de ebebekten aldım babyjem

Back
X