- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm milli egitim de standart denen bisey yok... burda da bazilari kullanirsin bazilari da o yanar diyor... hic bi fikrim yok... ilce milli egitime sormak lazim...Öğretmen olan arkadaşlar.
Şubat tatiline denk gelen 2 haftayı doğum sonrası iznine ekleyebilecek miyiz? Bu konu ile ilgili çeşitli uygulamalar var diye duydum.
Bildiğim ve ilk oğlumdan tecrübe ettiğim: fiili çalışmayan günlerin doğum sonrasına aktarılamayacagi.
aktarirsin/aktaramazsin ikisini de söyleyenler var.
Ewet canım ilk. Bende bugün oldum iğnemiBenim ikinci gebeligim ilkinde kizimin kani pozitif babasinin kani cikti dogumdan sonra igne oldum negatif olsaydi gerekmiyomus bunda 28 inci haftada kan testi yaptilar igne oldum senin ilkmi
Bir deli ben miyim tam gününü beklesin diye dua eden bakıyorum millet erkenden doğurmak istiyo36-37 de falan cok erken yaa en azından 38 i tamamlayalım kg.larıda artar hem bebişlerin. Benim de erkek inşallah zamanını bekler canım oğlum
![]()
Bende sendenim.. en azindan 39'u gorsun bebegim, iyice gelisimi tamamlansinn tosun gibi olsunnn ben onu dogururum, anayim ben aannaaaaaBir deli ben miyim tam gününü beklesin diye dua eden bakıyorum millet erkenden doğurmak istiyo36-37 de falan cok erken yaa en azından 38 i tamamlayalım kg.larıda artar hem bebişlerin. Benim de erkek inşallah zamanını bekler canım oğlum
![]()
Hic sorma kuzum.. Dr öyle bir diyet de verdi ki şeker yüzünden.. Ac gibi bakıyorum herseyeAmaann tatlı yesen çok yeme tuzlu yesen çok yeme acı yesen çok yeme.... bu ne ya neye aşerecegiz biz
Hiç bişeycik olmaz inş. Allah korusun![]()
Arada yiyorum canım. Oooo hele 4. 5. Ayım da Çılgınlar gibi yedim. Neden korktun ki? Bisicik olmaz merak etme
Bnm 3 arkadaşım doğum yaptı biri erkek 36 hafta diğer 2 si kız 38 haftalıkken doğdularÖnden önden giden bebiş olunca insan korkuyor tabiki erken kavuşmayı istiyor. Küvezlk durumu atlatınca gelmesinde sorun yok bence.
Aslında erken gelmesini istemiyorum ama öyle hissediyorum.
Etrafımda çok az gününü bekleyen bebek var Hatta 2tane :) Bunlarda psikolojik etkiliyor bizi sanırım![]()
Acı fazla yeme dediler bana böyük böyükleerr. Korktum bendeBen sürekli yiyorum :) niye korktun ki?
Hamileligimin başında çok acı yeme dediler bana. Bende yemiyordum canjm ama bugün yedim, karnim.falanda sisti bende korktumBen sürekli yiyorum neden endişelendin ki bu kadar korkulacak bir şeye mi sebep oluyor acı yemek merak ettim
Ne kremi aldın canımBugün Kargolar bana çalıştı :) ptt aras yurtiçi hepsinde birer kargom vardı :)
Webanne den aldığım pamuklar kremler falan geldi.
hastane çıkışımız geldi çok şükür :) malı çok güzel. Aldığım en kaliteli ürün diyebilirim.
Tobby markası. Eki Görüntüle 1690797
Canım günde kaç meyve yiyorsun.Hic sorma kuzum.. Dr öyle bir diyet de verdi ki şeker yüzünden.. Ac gibi bakıyorum herseye
Her ay tam 4hafta olsa her ayın 28 gün olması lazım ama kimi 30 kimi 31 :)) ay hesabına hiç takılma 40 42 hafta gebelikben su konuyu anlamıyorum yaa. 9 ay degılmı hamılelık ama 9 ay 36 hafta eder40 hafta oldugunu dusunursek de 10.5 ay eder haksızmıyım
![]()
Önden önden giden bebiş olunca insan korkuyor tabiki erken kavuşmayı istiyor. Küvezlk durumu atlatınca gelmesinde sorun yok bence.
Aslında erken gelmesini istemiyorum ama öyle hissediyorum.
Etrafımda çok az gününü bekleyen bebek var Hatta 2tane :) Bunlarda psikolojik etkiliyor bizi sanırım![]()
Bnm 3 arkadaşım doğum yaptı biri erkek 36 hafta diğer 2 si kız 38 haftalıkken doğdular
Göğüs ucu çatlak kremi. Lansinosh aldım.Ne kremi aldın canım
Her ay tam 4hafta olsa her ayın 28 gün olması lazım ama kimi 30 kimi 31 :)) ay hesabına hiç takılma 40 42 hafta gebelik![]()
Bana da biri doğumla ilgili dedi ki:korkuyor musun? Korkma,napalım Doğanın kanunu bu,bir şekilde çıkacak işteAyy bende de başladı ben de salak bir kuzenim var ondan etkilendim habire negatif enerji veren allahım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah