• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Aci yiyince ne olutyormus ki kizlar.. bende ara sira yerim :KK53:

Öğretmen olan arkadaşlar.
Şubat tatiline denk gelen 2 haftayı doğum sonrası iznine ekleyebilecek miyiz? Bu konu ile ilgili çeşitli uygulamalar var diye duydum.
Bildiğim ve ilk oğlumdan tecrübe ettiğim: fiili çalışmayan günlerin doğum sonrasına aktarılamayacagi.
aktarirsin/aktaramazsin ikisini de söyleyenler var.
cnm milli egitim de standart denen bisey yok... burda da bazilari kullanirsin bazilari da o yanar diyor... hic bi fikrim yok... ilce milli egitime sormak lazim...

Bir deli ben miyim tam gününü beklesin diye dua eden bakıyorum millet erkenden doğurmak istiyo:eek:36-37 de falan cok erken yaa en azından 38 i tamamlayalım kg.larıda artar hem bebişlerin. Benim de erkek inşallah zamanını bekler canım oğlum:KK200::anneadayı:

Bir deli ben miyim tam gününü beklesin diye dua eden bakıyorum millet erkenden doğurmak istiyo:eek:36-37 de falan cok erken yaa en azından 38 i tamamlayalım kg.larıda artar hem bebişlerin. Benim de erkek inşallah zamanını bekler canım oğlum:KK200::anneadayı:

Önden önden giden bebiş olunca insan korkuyor tabiki erken kavuşmayı istiyor. Küvezlk durumu atlatınca gelmesinde sorun yok bence.

Aslında erken gelmesini istemiyorum ama öyle hissediyorum.
Etrafımda çok az gününü bekleyen bebek var Hatta 2tane :) Bunlarda psikolojik etkiliyor bizi sanırım ;)

Bende sendenim.. en azindan 39'u gorsun bebegim, iyice gelisimi tamamlansinn tosun gibi olsunnn ben onu dogururum, anayim ben aannaaaaa :D

Önden önden giden bebiş olunca insan korkuyor tabiki erken kavuşmayı istiyor. Küvezlk durumu atlatınca gelmesinde sorun yok bence.

Etrafımda çok az gününü bekleyen bebek var Hatta 2tane :) Bunlarda psikolojik etkiliyor bizi sanırım :KK66:
Bnm 3 arkadaşım doğum yaptı biri erkek 36 hafta diğer 2 si kız 38 haftalıkken doğdular

IMAG1307.webp

IMAG1306.webp

İhtiyaç listesi hazırlamış alışveriş yaptığımız mağaza belki işinize yarar kizlar

Ben sürekli yiyorum neden endişelendin ki bu kadar korkulacak bir şeye mi sebep oluyor acı yemek merak ettim
Hamileligimin başında çok acı yeme dediler bana. Bende yemiyordum canjm ama bugün yedim, karnim.falanda sisti bende korktum :(/ çok sukur iyiyim ama ;))

Etrafımda çok az gününü bekleyen bebek var Hatta 2tane :) Bunlarda psikolojik etkiliyor bizi sanırım :KK66:

Bnm 3 arkadaşım doğum yaptı biri erkek 36 hafta diğer 2 si kız 38 haftalıkken doğdular

Ah tabi bir de en önemlisi çalışan annelerin hesabı. İzne çıkar çıkmaz doğarsa kalan haftalar da doğum sonrasına aktarılıyor. O yüzden 38 de doğsa biraz daha bebeğimle vakit geçirebilmiş olucam.2hafta kar kardır :(
S so1982

Bu arada erkek gününü bekler diye boşuna söyleniyor :) keyfine göre demek ki :)

Ne kremi aldın canım
Göğüs ucu çatlak kremi. Lansinosh aldım.
Islak mendil yerine de başta pamuk kullanmaya biyetliyim.
Emzirme atleti aldım. Denemedim ama malı çok güzel geldi bana.
Otri bebe burun aspiratörü ve yedeklerini fizyolojik sıvısını aldım bir de.

Ayy bende de başladı ben de salak bir kuzenim var ondan etkilendim habire negatif enerji veren allahım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bana da biri doğumla ilgili dedi ki:korkuyor musun? Korkma,napalım Doğanın kanunu bu,bir şekilde çıkacak işte :KK35:

Back
X