2016 Şubat Anneleri

Ben hic ilac vermedm sadece 6. Ay asisinda ateslenmisti o zaman verdm ama bu dis olayi yuzunden annem agri kesici ver kv ver diyip durdu en sonunda tamam verdm dedm ama yine vermedm ya ben anlamiyorm ne meraklilar ilac vermeye cocuga kp zaten ne yese cocuga da yedircek yok eline biskuvi verir yok cips yerken bakiyo bi agzina degdirelm der cildrcam artk soyluyorm laftanda anlamiyo verdkc ben aliyorm elinden cocugun allah askina su cock biskuvi yese nolur ki ne yarari var bana sakin yarin bi gun abur cbur yedirme demeyin siz alistiriyosnz smdiden dedm

Oy maşallah senin kızına :)en doğrusu canım puturlu olarak vermen. İnşallah benim oğlum gibi iştahsız olan bebeklerde yerler yemekleri

al bendende o kadar benim kızımda yemiyor nr olacak böyle bilmiyorum sanırım hiç yemek için ağladıklarını göremeyeceğiz biz çevremdeki her bebek yemek için ağlıyor benimki yememek için
Bozmayalim moral canım benim. Her çocuk aynı değil ki. Elbet bizimkiler de yiyecek yemeklerini. Yemeyen bebek çocuk zor tabii kim .. Biz ilerde abur cubur a alistirmayalim yeter

Ben sabah ezanı da dogumhanedeydim canım. Deftere baya geç yazmışlar. Tam karşımda saat vardı 06.4o gibi birşeyler gordum baktım yani. Canım sebzeyi blendirda geçirme zaten. Çatalla iyice eziver.korkma annsi korkma bebis tam oturabiliyor mu. Yemek verirken yanından ayrilma, panic olma. Ver benide ne güzel yiyesivar yavrucağın

Kizlar saclarima elveda dedim. askiminaskiyim senden cesaret aldim.uzun saclarimi kisa bob model kestirdim.yakisti da haaaferahladim bu sicaklarda
Oooiiiii... Saatler olsun canım :) güler l güle kullan yeni saçlarını.. Yaaa duştan çıkmak ne kadar kolay değil mi şimdi. Ohh..
Yine uzatriiz canım saçları .. Bu dönemlerde iyi geliyor saçları kisaltmak

Ayy öyle yaaa.esim istemiyordu aslında. ama ergenken böyleydi sacim.bak yakışıyor filan diye resimleri gösterip ikna ettim.sonucu oda begendi.banyo baya kolay geçiyor. eskiden kizimla banyoya girdigiizde on saat once benim saçlarımı halletmemi beklerdi garibim

Yok ulasmaya calismiyor. Kollarinu uzatmiyor. Ilgi duydugu biseye elleriyle uzanmiyor. Eline tutturuyorum oyuncaklari bilinçsiz bir skeilde biraz turuyor yada agzina goturuyor ve sonra birakiyor. Ama elini kolunu uzatip hicbiseyi almaya calismiyor. 6.5 ay olduk internete gore 4 aylikken basliyormus bebekelr elleriyle birseye uzanmaya
Tatlım ne sekilde elini kullanmak istemiyor.mesela ulasmaya filan çalışıyor mu.yoksa sadece tutamiyor mu. Bayramdan sonra git.sen hele.sonra gerekirse özele gidersin.ama ben sunu söylerim hep.universiteler ozelden daha iyi

Canm ya negüzel zamanda doğmuş sabahın erken saati en bereketli zaman der hep ananem :)
Canm aslında cam rendede meyve rendeliyorum püre gibi onu çok seviyor yiyor ama kavanoz maması aldm sebzeli onu hiç beğenmedi umarım hazır olduğu için öyle yapmıştır Akşam kabak ve havuç haşlayıp onu vercem inşallah yer

Bozmayalim moral canım benim. Her çocuk aynı değil ki. Elbet bizimkiler de yiyecek yemeklerini. Yemeyen bebek çocuk zor tabii kim .. Biz ilerde abur cubur a alistirmayalim yeter
ne bileyim canım sinirlerim alt üst oldu iyice iki kaşık birşey yedircem diye akşama kadar uğraşıyorum zar Zor iki kaşık yiyor yüzüme püskürtüyor heryer batıyor olmadı kaseye vuruyor döküyor koltuklar halı hep battı önceden olsa dert ederdim artık hiçbirşey önemli değil yeterki az da olsa yesin devam sütünü içse bari oda yok

Benimkide hic yemek istemiyor bir yemek yiyecek diye hem ev hem biz banyoluk oluyoruz abileri guldurmeye calisiyor eskiden agzini gulerek aciyordu simdi kilit yapiyor disini kilitleyerek guluyor

Kızlar molfixten snra canbebeyi denedim ve beğendim .fiyat olarak dha ucuz diye kotudur diye düşünüyordum ancak daha hafif ve iç yüzeyi yumusak bir bez ve hc tasma yapmadi

İlaç bebegi uyuşturuyor resmen uykuda yapıyor ama yinede vermek doğru gelmiyor bana.. ateşi bile olduğunda hemen verme demişti doktorum az vücudu uğraşsın bagışıklık kazansın 38 olursa ver dedi. Bende öyle yapıyorum.
Ahh bu büyükler yokmu? Herşeyi çok iyi biliyorlar.
6.ay aşısında bende verdim tetanozda vardı. Bana yaptıklarındada çok ağrım olmuştu. Çocukda agrıdan inliyordu bir kere verdim iyi geldi.

Ben ateslendigi için verdm aksama kadar vermedm surekli islak bezle dusurmeye calstm ama düşmedi yatarken verdm mecbur ilaci cok verirsen zaten artik bi sureden sonra etki etmiyo ilaclar ben hic icmem mesela bas agrisindan duramayim dayanabildigim yere kadar içmem

Biraz da böyle gorsun eşin seni :)
Benimde yıllardır uzundu saclarim. Nasıl kiydin diyorlardı... Bir anda psikolojim iyi değilse kuaför e gittim.
Şimdi kısa duslarin keyfini cikar

İnşallah caanim. Zaten ben doyumluk olsun istemiyorum tadına baksın diye avutuyorum kendimi:)

Emiyo mu canim.
Haslayip önüne koysan. Oğlum patates i kendisi yedi öyle. Kilosu nasıl

kızlar oglum ishal olmus heralde yaa oglen bi mukuslu kaka yapmıstı renksız seffa sadece mukus vardı simdide yemyesil yapmıs napsam kı

kızlar oglum ishal olmus heralde yaa oglen bi mukuslu kaka yapmıstı renksız seffa sadece mukus vardı simdide yemyesil yapmıs napsam kı
Ishal ise klasik anneanne yontemi tatlim.nisasta su kavur.benim kizda ishaldi bugun düzeldi cok şükür

Tatlim ins birsey yok bebisinde.belki de usengec bir tosbiktir seninkisi :) benim okuduğum kitapta 5aylik bebek elindeki oyuncagi tutmuyorsa doktora götürün yazıyor. Ama iste tutmaktan kasıt nedir bilmiyoruz.universite bi baksın benim kardeşimin hastalığını sadece akdeniz tip cozmustu.ozeller para kaçırdı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…