• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Benimkide hic yemek istemiyor bir yemek yiyecek diye hem ev hem biz banyoluk oluyoruz abileri guldurmeye calisiyor eskiden agzini gulerek aciyordu simdi kilit yapiyor disini kilitleyerek guluyor
aynen canım ağzını öyle bir kapatıyorki mümkün değil açamazsın sabahtan beri onunla uğraşıyorum uyumuyor yemiyor içmiyor anlamadım gitti

Oglum bugun yumutanin sarisini, bir dilim armut ve ekmek kemirmis :) ve maalesef bir parca domates.. domatese bayilmis, yasak oldugunu soyledim bakicimiza bakalim kakamizda neye donusucek :p Puturlulere dogru gidiyoruz, ama hala pirincli kasik mamayi sevemedik, neyse sevmesin :)
ben vermiyorum canım pirinçli kaşık mamasını artık..1 paket bitirdim diğeri de yarım..blw'ci olduk ya biz:hamarat:
ben geçen gün kızıma ekmek yaptım pohaça büyüklüğünde..çok güzel oldu ekmeği severek tüketiyor :kk77: cicibebe biaküvisi de yapmaya çalıştım ama sert oldu sadece kemirebildi yiyemediği için sinirlendi bi de hanımefendi:KK53:

6.aya girişi 100 gr alarak gerçekleştiren oğlumu tebrik ediyorum :KK12: ek gıda da yiyo aüncak miktarı çokvermiyodum emsin diye nerde yanlış yaptık bilmem canım sıkıldı, firkan firkan canım sen muhallebiyi yatmadan ne kadar önce veriyosun çok uyanıyo doymuyo kesin

Hadi ya bak onu blmiyodm smdi salgin varmis ya onun icin ne bulduysam koydum icine sonradan kirmizi biber sogan sarimsak:KK70:
sarımsağa cesaret edemedim daha. soğan her sebze yemeğine koyuyorum nerdeyse.soğansız yemek mi olur:63:

Bu arada dr kendin lor yapabilirsin dedi taze, sütü pişirip pişerken limon sıkıyomuşuz lor peynir oluyomuş belki yapmak isteyen olur :)

Ah ah bakıyorum herkes bebislere yedirme telasinda. Allah yardimciniz olsun. Bugun 6 ay aşımiz vardi yapildi cok sşükür atlattik. Ebemiz ve doktorumuz kilomuzdan dolayi meyve dahi vermeyin dediler. 2 li rakamı gördük:nazar: sadece anne sütü ve sebze puresi yedirebilirmisim. Zaten 10 gündür meyve ve sebzeye başlamıştım. Cok şükür ciddi bisey yok ama dikkat etmezsem olabilirmiş. İnşallah hayırlısı ile sagsalim büyütmeyi nasip etsin ALLAHIM hepimize :anne:yavrularimizi.

merhaba tüm annelere
uzun zmn oldu girmeyeli. telefonumla oğlumu aynı anda denize sokmuşum cebimde unutup. 18 gün oldu. telefonum yok. almak içınde acelem yok. öncelik oğlumun ameliyatı.
okudugum kadarıyla ek gıda asamalarina iyice gecilmis. ne güzel.

6.aya girişi 100 gr alarak gerçekleştiren oğlumu tebrik ediyorum :KK12: ek gıda da yiyo aüncak miktarı çokvermiyodum emsin diye nerde yanlış yaptık bilmem canım sıkıldı, firkan firkan canım sen muhallebiyi yatmadan ne kadar önce veriyosun çok uyanıyo doymuyo kesin
Canım mıhallebiyi yediriyorum 10 dk falan oyalanıyor su içirip uyutmaya geçiyorum. Uyuyana kadar yarım saat rahat geçiyor. Önceden 1 sat önce veriyordum uine çok uyanıyordu şimdi yarım saat gibi düşün.
Büyük oğlumda tam tersi en az 1 saat önce yedirirsem uyuyordu. Her bebek farklı s3n bir dene bakalım.
Ah ah bakıyorum herkes bebislere yedirme telasinda. Allah yardimciniz olsun. Bugun 6 ay aşımiz vardi yapildi cok sşükür atlattik. Ebemiz ve doktorumuz kilomuzdan dolayi meyve dahi vermeyin dediler. 2 li rakamı gördük:nazar: sadece anne sütü ve sebze puresi yedirebilirmisim. Zaten 10 gündür meyve ve sebzeye başlamıştım. Cok şükür ciddi bisey yok ama dikkat etmezsem olabilirmiş. İnşallah hayırlısı ile sagsalim büyütmeyi nasip etsin ALLAHIM hepimize :anne:yavrularimizi.
Oy maşallah tosuna 2 li rakamları görsüysen doktorun çok haklı canım. Sadece annesütü ver :KK66: maşallah maşallah nazar degmesin.

Son düzenleme:
Canım mıhallebiyi yediriyorum 10 dk falan oyalanıyor su içirip uyutmaya geçiyorum. Uyuyana kadar yarım saat rahat geçiyor. Önceden 1 sat önce veriyordum uine çok uyanıyordu şimdi yarım saat gibi düşün.
Büyük oğlumda tam tersi en az 1 saat önce yedirirsem uyuyordu. Her bebek farklı s3n bir dene bakalım.

Oy maşallah tosuna 2 li rakamları görsüysen doktorun çok haklı canım. Sadece annesütü ver :KK66: maşallah maşallah nazar degmesin.
Amin canim tesekkurler. Sutum var cok sukur ama ece hanim hep baska seyler istiyo emmek yetmiyo biraz. Daha da dikkat edicem artik. Su milletin dili yedi bitirdi beni valla bu yuzden esim disari da cikarmak istemiyo. Ilk sorduklari kilo sizene yaa masallah da demiyorlar deli oluyoruz.

firkan firkan tesekkür ederim deniycem, dr arımamada nişasta var verme dedi kaşık maması aldım pirinçli aptamilin birde kahvaltıda birgün yumurts bir gün peynir ver dedi

Back