2016 Şubat Anneleri

Canım bnm de sürekli göğüslerim ağrıyor kızarıyor. Topaklanma oluyor. Bir kez oldum mastit inşallah bir daha olmam zor. Geçmiş olsun canım. Canım bnm oğlum çorbayı içmiyor gerçi ne versem oğlumun kolları kızarıyor

Sagol canim benim surekli oluyo bu gogsum ayda bi kere olmazsa olmaz yani illa beni mahvetcek

canim banyoda biraz sicak suyla masaji dene canim o da iyi gelmisti bana

Kızlar merhaba.. Kimi bebeğe yoğurt havuç dokunmuş.. Belli ki bir tepki var vücutta.. Ben derim ki bir Dr a danışın. Bu durum astıma kadar gidebiliyor.

İlk baslarda cok zor oluyor ayrilmak aglamamak icin kendimi zor tutmustum ama zamanla alisiyorsun benim kizimda biberon almiyordu hic lansinoh aldim burdaki arkadaslarin tavsiyesi ile cok memnun kaldim bir tek onu aliyor. Elektrikli pompa olarak ben aventi kullaniyorum çok memnunum. Hem güzel sagiyor acitmiyor hem de temizligi kolay oluyor tavsiye ederim

Arkadaslar cok fena usutmusum acile gittim novalgin igne yaptilat hemşire 3saat emzirme dedi ama nette 48 saat diyor gerizekalı doktor hiçbişey demedi zaten bi zarari olur mu ki ogluma sadece süt içiyor endiselemdim acikcasi

Arkadaslar cok fena usutmusum acile gittim novalgin igne yaptilat hemşire 3saat emzirme dedi ama nette 48 saat diyor gerizekalı doktor hiçbişey demedi zaten bi zarari olur mu ki ogluma sadece süt içiyor endiselemdim acikcasi
Canim mama kullaniyosan eger mama ver emzirme yada saglik ocaginda ki hemsirenizn numarasi varsa bi ara istersen

Canim mama kullaniyosan eger mama ver emzirme yada saglik ocaginda ki hemsirenizn numarasi varsa bi ara istersen
canim bi doktora bir de 3cocuk annesi eczacı kuzenime sordum çocuklar a da veriyoruz bisey olmaz dediler Allaha emanet emzirdim tek süt iciyor mama vermiyorum canım inşallah bişey olmaz

Şöule canım öncelikle mutlaka pütürlü şeyler verdim. Sıralama olarak ilk başta muzu sonra yumuşak peyniri sonra yumurta sarısını elimle ezdirip agzına minik minik verdim yedi. Sonra şeftaliyi çatalla ezerek verdim ekmegin içinden minik pıtık kopardım yedi. Aşamalı olarak denedim yani.
İyice çekilmiş sebze çorbalarını verirken istemedi öğürdü falan.. anladımki bu çocuk pütürlü çiğnemeyi seviyor.
Bende blw cilerin yaptığı gibi patatesi haşlayıp kabagı buharda pişirip önüne koydum eline aldı yaladı emdi.. öyle kopara kopara yemedi tabi.. arada damaklarında ezdiği minik parçaları çiğnedi yuttu öyle işte...
Su bile boğazına kaçıyor demişsin biberondan biranda çok çekiyordur. Biberonu iyice dikme yan tut çektiği yerde yarım su gözüksün. Yada minik biberonlarda alıştırma bardagı kapagı var onu tak öyle alışsın.
Yavaş yavaş alışacak kuzular canını sıkma..
Canım firkan yoğurdu sade benimkide yemiyo içine meyve koyunca seviyo denemişmiydin
Öff yemiyor yaa meyvelide yemedi çorbadada yemedi
Geçmiş olsun. Nasıl hemşireymiş baştan demedinmi canım emziriyorum ben diye.
İLAÇLAR için biz birşey diyemeyizki canım. Hangi ilaç ne kadar emzirmemen lazım diye.
Onların emziren anneye göre ilaç vermeleri lazımdı.
Allah şifa versin inş hemen toparlarsın.

canim bi doktora bir de 3cocuk annesi eczacı kuzenime sordum çocuklar a da veriyoruz bisey olmaz dediler Allaha emanet emzirdim tek süt iciyor mama vermiyorum canım inşallah bişey olmaz
Insallah olmaz canim doktorda dediyse 3 saat sonra emzir diye sorun olmaz

Kizlar bugn geceden beri meme reddi yasiyoruz aglamaktan gozlerinden yas geldi ac degil desem birazz once mmuhallebi yaptim 2 kucuk kaseyi yedi daha versem yicekti zaten sag gogsum sisti tikanms kanallari pompaylada sagilmiyo emmiyoda kipkirmizi oldu gogsum tas kesildi resmen napcam bana bi akil verin Allah askina

Canım şimdiye kadar farketmemiş olabilirsin.anne Sütünden geçeni tölere ediyor direk yiyince tepki veriyor demek ki.geçmiş olsun üzüldüm.benimki de alerji

Olmaz canım.sağma makinan varsa kolay ilk 3 saatten Sonrasını sağ.daha sonra birikeni emsin.bende makina yoktu ama migren iğnesinden sonra emzirmiştim.

M melankoliaLover sağol canım sen nasılsın? :) vaay Fındık mı topladııın? Süper:)biz de iyiyiz.uzun süredir Sıkça girmiyordum ben de..büyüyorlar bir şekilde maaşallah.olan bize oluyor :)))
Ayrılık kısmı zor canım avent çok iyi demişti herkes.

Canım sıcak denediysen birde soğuk dene ablam mastit olduğunda doktoru direk soğuk uygulayacaksın demişti. Sıcak iltihabı artırır demişti.
Birde 3 parmagın ile yukardan aşağı masaj yap.
Birde bu ek gıdalar yüzündrn çok emziremediğinde olıyor bugün hep dışardaydık mesela.. az emzirdim muz meyve yedi bir şekilde günü bitirdik.göğüslerim taş gibi olmuş. Akşam muhallebi yapmadım beni emsin diye. Artık bu gece çok uyansada bu göğüsleri rahatlatmam lazım.
Göğüslerinden biri olduysa önce ddiğer göğsünü emzir bu sırada o mastitli göğsünden süt akmaya başlar. Sonrada çıkar agzından memeyi direk mastitli olanıu ver.
Karnı çok doyduğu içinde memeyi almayabiliyor minişler.

Hoşgeldin canım merhaba nasılsın ben burdayım da okuyorum ama pek yazamıyorum çok seviyorum bu platformu, iyiki hepiniz varsınız

Tamam canım anladım sağol çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Oburunu emzirip mastit olanida cikariyorm sutyenden ustumu kac kere degstrdm bildigin tsortu sknca sut cikiyodu o kadar akti ama hala da sis ve kipkirmizi yaa soguk deneyim bide sicak su torbasi koydum oda yumusatti biraz sanki ama kizariklik duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…