Canım bnm de sürekli göğüslerim ağrıyor kızarıyor. Topaklanma oluyor. Bir kez oldum mastit inşallah bir daha olmam zor. Geçmiş olsun canım. Canım bnm oğlum çorbayı içmiyor gerçi ne versem oğlumun kolları kızarıyorBu gogsum surekli oluyo canim biraz sagdim sabah ama inan hic halim yok sutyeni felan çıkardım bosa akiyo suan ama hala sis bide kipkirmizi olmus ustu yaniuo resmen oglumda bugn pek mizmiz meme reddi yasiyoruz gecede emmedi dun aksam birazcik sisti gecede emmeyince iyice sisti
Sagol canim benim surekli oluyo bu gogsum ayda bi kere olmazsa olmaz yani illa beni mahvetcekCanım bnm de sürekli göğüslerim ağrıyor kızarıyor. Topaklanma oluyor. Bir kez oldum mastit inşallah bir daha olmam zor. Geçmiş olsun canım. Canım bnm oğlum çorbayı içmiyor gerçi ne versem oğlumun kolları kızarıyor
canim banyoda biraz sicak suyla masaji dene canim o da iyi gelmisti banaBu gogsum surekli oluyo canim biraz sagdim sabah ama inan hic halim yok sutyeni felan çıkardım bosa akiyo suan ama hala sis bide kipkirmizi olmus ustu yaniuo resmen oglumda bugn pek mizmiz meme reddi yasiyoruz gecede emmedi dun aksam birazcik sisti gecede emmeyince iyice sisti
kızlarrrr :)
selamunaleykum ayy sayfalar nsl da ılerlemıs
tatıle gıt fındık topla ıs guc yemek derkenn rsmen bır aydır gıremedım buraya nasılsınız umarım herkes ıyıdır
bebısler buyuyor ya masallah ek gıdalar vs vs :)
eskıler de burada mı acepppsadevehuzurlu @karincam @serppp @Topitikk @maii ve dıger sayamadıklarım hepınızı ozledım
bırde danısmak ıstedıgım konu var sıze
eylulde okula baslıyorum calısan annelerın fıkrıne ıhtıyacım var elektrıklı gogus pompası alacagım ama hangısı ıyıdır hangısınden alayım
cok uzuluyorum oglusumdan ayrılacagım ıcın daha hıc bıberon kullanmadı sureklı emıyor
bu durum benı uzuyor((
Yaptim canim hic bi ise yaramadicanim banyoda biraz sicak suyla masaji dene canim o da iyi gelmisti bana
Canim mama kullaniyosan eger mama ver emzirme yada saglik ocaginda ki hemsirenizn numarasi varsa bi ara istersenArkadaslar cok fena usutmusum acile gittim novalgin igne yaptilat hemşire 3saat emzirme dedi ama nette 48 saat diyor gerizekalı doktor hiçbişey demedi zaten bi zarari olur mu ki ogluma sadece süt içiyor endiselemdim acikcasi
Canim aşı nasıl geçti bacağı sistimiHadi ya.bugun yaptirdim bende 3 tane bacaktan bi agizdqn..bacaktakilerden birnde tetanoz varmis ..agri yapar siser dedi ..
kontrolumuzde sorucam canım ben de tedirgin olurum bi daha verirken çünküKızlar merhaba.. Kimi bebeğe yoğurt havuç dokunmuş.. Belli ki bir tepki var vücutta.. Ben derim ki bir Dr a danışın. Bu durum astıma kadar gidebiliyor.
canim bi doktora bir de 3cocuk annesi eczacı kuzenime sordum çocuklar a da veriyoruz bisey olmaz dediler Allaha emanet emzirdim tek süt iciyor mama vermiyorum canım inşallah bişey olmazCanim mama kullaniyosan eger mama ver emzirme yada saglik ocaginda ki hemsirenizn numarasi varsa bi ara istersen
Şöule canım öncelikle mutlaka pütürlü şeyler verdim. Sıralama olarak ilk başta muzu sonra yumuşak peyniri sonra yumurta sarısını elimle ezdirip agzına minik minik verdim yedi. Sonra şeftaliyi çatalla ezerek verdim ekmegin içinden minik pıtık kopardım yedi. Aşamalı olarak denedim yani.Canım haşlanmış sebzeler boğazına takılmıyo mu, soluk borusuna bir şey kaçıcak diye aklım çıkıyo, kızım doğru düzgün su bile içmiyo, genzine kaçıyo sürekli öksürüyo, bir şey olucak diye ödüm kopuyo, bi de gurbette tekim, ilk anneliğim, ekgıda süreci çok yıprattı beni
Öff yemiyor yaa meyvelide yemedi çorbadada yemediCanımfirkan yoğurdu sade benimkide yemiyo içine meyve koyunca seviyo denemişmiydin
Geçmiş olsun. Nasıl hemşireymiş baştan demedinmi canım emziriyorum ben diye.Arkadaslar cok fena usutmusum acile gittim novalgin igne yaptilat hemşire 3saat emzirme dedi ama nette 48 saat diyor gerizekalı doktor hiçbişey demedi zaten bi zarari olur mu ki ogluma sadece süt içiyor endiselemdim acikcasi
Insallah olmaz canim doktorda dediyse 3 saat sonra emzir diye sorun olmazcanim bi doktora bir de 3cocuk annesi eczacı kuzenime sordum çocuklar a da veriyoruz bisey olmaz dediler Allaha emanet emzirdim tek süt iciyor mama vermiyorum canım inşallah bişey olmaz
Canım şimdiye kadar farketmemiş olabilirsin.anne Sütünden geçeni tölere ediyor direk yiyince tepki veriyor demek ki.geçmiş olsun üzüldüm.benimki de alerjikizlar ogluma yoğurt verdim yoğurdun degdigi her yer kipkirmizi oldu nette süt alerjisi diyor yogurt verene kadar böyle bi sorunumuz yoktu böyle bi problem.yasayan var mi ben simdi 1 yasina kadar süt ürünleri veremicek miyim kuzuma
Olmaz canım.sağma makinan varsa kolay ilk 3 saatten Sonrasını sağ.daha sonra birikeni emsin.bende makina yoktu ama migren iğnesinden sonra emzirmiştim.Arkadaslar cok fena usutmusum acile gittim novalgin igne yaptilat hemşire 3saat emzirme dedi ama nette 48 saat diyor gerizekalı doktor hiçbişey demedi zaten bi zarari olur mu ki ogluma sadece süt içiyor endiselemdim acikcasi
Canım sıcak denediysen birde soğuk dene ablam mastit olduğunda doktoru direk soğuk uygulayacaksın demişti. Sıcak iltihabı artırır demişti.Kizlar bugn geceden beri meme reddi yasiyoruz aglamaktan gozlerinden yas geldi ac degil desem birazz once mmuhallebi yaptim 2 kucuk kaseyi yedi daha versem yicekti zaten sag gogsum sisti tikanms kanallari pompaylada sagilmiyo emmiyoda kipkirmizi oldu gogsum tas kesildi resmen napcam bana bi akil verin Allah askina
kızlarrrr :)
selamunaleykum ayy sayfalar nsl da ılerlemıs
tatıle gıt fındık topla ıs guc yemek derkenn rsmen bır aydır gıremedım buraya nasılsınız umarım herkes ıyıdır
bebısler buyuyor ya masallah ek gıdalar vs vs :)
eskıler de burada mı acepppsadevehuzurlu @karincam @serppp @Topitikk @maii ve dıger sayamadıklarım hepınızı ozledım
bırde danısmak ıstedıgım konu var sıze
eylulde okula baslıyorum calısan annelerın fıkrıne ıhtıyacım var elektrıklı gogus pompası alacagım ama hangısı ıyıdır hangısınden alayım
cok uzuluyorum oglusumdan ayrılacagım ıcın daha hıc bıberon kullanmadı sureklı emıyor
bu durum benı uzuyor((
Şöule canım öncelikle mutlaka pütürlü şeyler verdim. Sıralama olarak ilk başta muzu sonra yumuşak peyniri sonra yumurta sarısını elimle ezdirip agzına minik minik verdim yedi. Sonra şeftaliyi çatalla ezerek verdim ekmegin içinden minik pıtık kopardım yedi. Aşamalı olarak denedim yani.
İyice çekilmiş sebze çorbalarını verirken istemedi öğürdü falan.. anladımki bu çocuk pütürlü çiğnemeyi seviyor.
Bende blw cilerin yaptığı gibi patatesi haşlayıp kabagı buharda pişirip önüne koydum eline aldı yaladı emdi.. öyle kopara kopara yemedi tabi.. arada damaklarında ezdiği minik parçaları çiğnedi yuttu öyle işte...
Su bile boğazına kaçıyor demişsin biberondan biranda çok çekiyordur. Biberonu iyice dikme yan tut çektiği yerde yarım su gözüksün. Yada minik biberonlarda alıştırma bardagı kapagı var onu tak öyle alışsın.
Yavaş yavaş alışacak kuzular canını sıkma..
Öff yemiyor yaa meyvelide yemedi çorbadada yemedi
Geçmiş olsun. Nasıl hemşireymiş baştan demedinmi canım emziriyorum ben diye.
İLAÇLAR için biz birşey diyemeyizki canım. Hangi ilaç ne kadar emzirmemen lazım diye.
Onların emziren anneye göre ilaç vermeleri lazımdı.
Allah şifa versin inş hemen toparlarsın.
Oburunu emzirip mastit olanida cikariyorm sutyenden ustumu kac kere degstrdm bildigin tsortu sknca sut cikiyodu o kadar akti ama hala da sis ve kipkirmizi yaa soguk deneyim bide sicak su torbasi koydum oda yumusatti biraz sanki ama kizariklik duruyoCanım sıcak denediysen birde soğuk dene ablam mastit olduğunda doktoru direk soğuk uygulayacaksın demişti. Sıcak iltihabı artırır demişti.
Birde 3 parmagın ile yukardan aşağı masaj yap.
Birde bu ek gıdalar yüzündrn çok emziremediğinde olıyor bugün hep dışardaydık mesela.. az emzirdim muz meyve yedi bir şekilde günü bitirdik.göğüslerim taş gibi olmuş. Akşam muhallebi yapmadım beni emsin diye. Artık bu gece çok uyansada bu göğüsleri rahatlatmam lazım.
Göğüslerinden biri olduysa önce ddiğer göğsünü emzir bu sırada o mastitli göğsünden süt akmaya başlar. Sonrada çıkar agzından memeyi direk mastitli olanıu ver.
Karnı çok doyduğu içinde memeyi almayabiliyor minişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?