• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Merhaba:KK45:

2.cocugum ama ekgida acemisiyim..bide yediklerim ona dokunuyor kendisinede bisey veremiyorum.canim.skiliyor 10 gun kaldi okul acilacak.nasil doyacak bilmiyorum..bu arada sutum iyiice azaldi 30 dk 40 dk emse emiyor .sizde durum nasil.

Sut urunleri yumurta vs alerjisi var saniyorum cunku ben yiyince rahatsiz oluyor..bu durumd neyle ekgidaya basliycam bilemiyorum..6 ay 15 gunluk.oldu cok kafam karisik

Sağol canım ayy kabus gübiydi mutfağı gördüğüm an ama geçti gitti çok şükür :)) samsung combo sipariş verdim 7kg yıkamalı 5 kg kurutmalı canım. Eşim anlar bu işlerden şimdi sordum ona tek kurutmalarda arçelik çok satılır güzeldir bosch da iyidir dedi ek bilgi olsun. Memnunmuş genelde kulllananlar bizler de memnux kalırız inşallah :))(
Alırsam yine bosh alırım sanırım.ay düşünemiyorum canım ya hem bebek hem o halde su basmış mutfak.şaka gibi:)
Neyse ki atlattın.ben de şu Taşınma işinden çok tırsıyırum.nasıl olacak offf...
F farrahdiba canım sen miydin taşınacak olan? Benzerlik mıhabbeti vardı ama:) unuttum...bakmadım da sayfalara.

Merhaba:KK45:

2.cocugum ama ekgida acemisiyim..bide yediklerim ona dokunuyor kendisinede bisey veremiyorum.canim.skiliyor 10 gun kaldi okul acilacak.nasil doyacak bilmiyorum..bu arada sutum iyiice azaldi 30 dk 40 dk emse emiyor .sizde durum nasil.

Sut urunleri yumurta vs alerjisi var saniyorum cunku ben yiyince rahatsiz oluyor..bu durumd neyle ekgidaya basliycam bilemiyorum..6 ay 15 gunluk.oldu cok kafam karisik
Bakıcı buldun mu canım ?

Canım bu blw yöntemi yeni moda oldu :KK70:
Eskiden moda degilkende ben öyle eline vermiştim buharda pişmiş yada haşlanmış. Yiyordu.
Şimdi blwciler çok katı kesinlikle püre yok muhallebi yok kesinlikle sen vermeyeceksin. Sütün yetmiyorsa formul mama vereceksin falan filan.. :ıslık:
Yok anacım bu moda olan blw bana göre degil ben kafama göre takılırım. Çorbada veririm bazen pürede veririm elinede veririm. Her türlü herşeye alışıyor her bebek farklı :KK66: mesela benim minnoş kesinlikle biberondan içmiyor. Ne yapayım formul mama veremedim hiç.
Ben kabagı buharda pişirerek önüne koymaya başladım mesela.. dün patesi haşlayıp verdim bayıldı.. benim minnoşda eli işe yemege bayılıyor.
Ama sütüm doyurmuyor gece yatarken muhallebi vermezsem 4.5 kere kalkıyor. Buda beni bunaltıyor o uüzden akşamları mıhallebi veriyorum. Sabah kahvaltıda bazen yumurta sarısı peynir veriyorum bazen hiçbirşey vermiyorum. Beni emiyor sadece... öğlenleride sebzeyi eline veriyorum oynuyo mıncıklıyor emiyor yiyor.
Böyle böyle devam. Yaşına geldiğindede çatalını kaşığını koyacagım önüne zaten meraklı oluyorlar hemen öğreniyorlar.
Şuan aslında en önemlisi çok sıvı bir şekilde alışmamaları pütüre mutlaka alışmaları gerekiyor yoksa ilerki aylarda zorluk çekerler. Pütür öğürtür kustırur anneler hiçbirşey yediremez. Şuan asıl en önemli durum bu.
Sende kendince doğru olan yöntemi uygula canım :KK66:
Bu arada bana pankeki nasıl yaptığını anlatırmısın?

Canım haşlanmış sebzeler boğazına takılmıyo mu, soluk borusuna bir şey kaçıcak diye aklım çıkıyo, kızım doğru düzgün su bile içmiyo, genzine kaçıyo sürekli öksürüyo, bir şey olucak diye ödüm kopuyo, bi de gurbette tekim, ilk anneliğim, ekgıda süreci çok yıprattı beni:(

İki gün yoğurt verdim. Kaka hemen cividi, sümüklü gibi geldi yine. İki günde bir yapardı. Dün bir bugün iki kez dolu dolu yaptı. Yoğurt yapıyı bozuyor mu?

Kizlar benim kizim ben odadan ciktigim an dudagini buzup aglamaya basliyor :) aksam baktim babasi cikinca da agliyor :))) Yurutece koyuyorum ziplaya ziplaya odanin basindan sonuna gidiyo ama kanguru gibi zip zip adim atmak yok :KK45:Yeme icme isimiz de ehh iste oglenleri sebze corbasi (havuc,kabak,taze fasulye,patates,bamya simdiye kadar verdiklerim) gece de kasik mamasi yada pirinc unlu muhallebi yiyo.Kahvalti,meyve ve yogurdu rutine baglayamadim daha.

Canim ben zaten oyle kati degilim olamamda corbada veryrm yogurtta cok yemiyo ama bi iki kasik gidiyo ya yeter dedigin gbi aksam yatmadan bisey vermezsem gece cok uyaniyo ben uykusuz kaliyorm ee gundz yetemiyorum cocugumada yemegede canim pankeki bi yumurta sarisi bi cay bardagi yogurt yarim muz eziyorum un cirpiyorum iyice sonra tavayi kizdiryorum yagsiz tavada pisiriyorim muzun yerine baska seylerde olabilir tabi gecen ben peynirli yaptim
Canm bu muzlu pankeki becerwmedim ben tavaya yapisti bi sekil oldu

Alırsam yine bosh alırım sanırım.ay düşünemiyorum canım ya hem bebek hem o halde su basmış mutfak.şaka gibi:)
Neyse ki atlattın.ben de şu Taşınma işinden çok tırsıyırum.nasıl olacak offf...
F farrahdiba canım sen miydin taşınacak olan? Benzerlik mıhabbeti vardı ama:) unuttum...bakmadım da sayfalara.
Allah yardimcin olsun canim cok kolay birbsekilde halledersin umarim:(zor gercekten hem bebek hem evle ilgili sorumluluklar :(

kızlarrrr :)
selamunaleykum ayy sayfalar nsl da ılerlemıs
tatıle gıt fındık topla ıs guc yemek derkenn rsmen bır aydır gıremedım buraya nasılsınız umarım herkes ıyıdır

bebısler buyuyor ya masallah ek gıdalar vs vs :)
eskıler de burada mı aceppp sadevehuzurlu sadevehuzurlu karincam karincam S serppp Topitikk Topitikk @maii ve dıger sayamadıklarım hepınızı ozledım

bırde danısmak ıstedıgım konu var sıze
eylulde okula baslıyorum calısan annelerın fıkrıne ıhtıyacım var elektrıklı gogus pompası alacagım ama hangısı ıyıdır hangısınden alayım
cok uzuluyorum oglusumdan ayrılacagım ıcın daha hıc bıberon kullanmadı sureklı emıyor
bu durum benı uzuyor :(((

kizlar ogluma yoğurt verdim yoğurdun degdigi her yer kipkirmizi oldu nette süt alerjisi diyor yogurt verene kadar böyle bi sorunumuz yoktu böyle bi problem.yasayan var mi ben simdi 1 yasina kadar süt ürünleri veremicek miyim kuzuma

kizlar ogluma yoğurt verdim yoğurdun degdigi her yer kipkirmizi oldu nette süt alerjisi diyor yogurt verene kadar böyle bi sorunumuz yoktu böyle bi problem.yasayan var mi ben simdi 1 yasina kadar süt ürünleri veremicek miyim kuzuma
Canım ya bn bu alerji işini hiç anlamadım kabak verdim kızardı havuç verdim kızardı. Bunlar birde alerjik değilmiş valla nn artık takmıyorum

Bende cok halsizim ilgilenemiyorum dogru duzgn oglumla gogsum sisti yine ateslendm bugnde emmeyecegi tuttu iyice sut doldu mahvetti beni
ay o göğsünü bosalt canim ondan öyle olmussundur ben de bi kere yaşadım aynini ta sag ya emzir geçmiş olsun sana da

Canım ya bn bu alerji işini hiç anlamadım kabak verdim kızardı havuç verdim kızardı. Bunlar birde alerjik değilmiş valla nn artık takmıyorum
evet yoğurt da alerjik değilmiş ama sütten olabilir diye düşündüm seninki daha ilginç güya en masum sebzeler bunlar

ay o göğsünü bosalt canim ondan öyle olmussundur ben de bi kere yaşadım aynini ta sag ya emzir geçmiş olsun sana da
Bu gogsum surekli oluyo canim biraz sagdim sabah ama inan hic halim yok sutyeni felan çıkardım bosa akiyo suan ama hala sis bide kipkirmizi olmus ustu yaniuo resmen oglumda bugn pek mizmiz meme reddi yasiyoruz gecede emmedi dun aksam birazcik sisti gecede emmeyince iyice sisti

Back