2016 Şubat Anneleri

Of cok fena .. Allahim kimsenin basina getirmesin boyle bir durum.. ah kuzum cok uzuldum ben simdi

Kızlar canım çok sıkılıyor kızım ne yaptıysam ekgıda yemiyor ağzını kitliyor napcam ben çok üzülüyorum emmek istiyor herşeyi reddediyor su bile içmiyor
Eline vermeyi denedin mi bazi bebekler kaşığa koşullaniyor. Elinde oynaya oynaya bi gun yer bir gun yemez ama yemek korkusu gecer. Tabi gidalar haslanmis ve eliyle tutabilir olmali. Yogurdu da ben bardakla veriyorum iciyor nazli nazli ama kasigi agzina almiyor. Cok canim sıkılıyordu ama simdi diyorum ki acliktan ölecek degiller ya bir gun yiyecekler

Bi de diş cikariyorsa ondan da yemiyo olabilir o gunlerde agzini kilitliyordu bebegim. Baktik ki bir kac disi cikti

Aynen canım, ya kucak da olacak yada yanında duracaksin. Tabii ki daha çok küçükler hatta gün gelecek biz bugunleri ozlicez,ariycaariycaz ama dediğin gibi mutfaktan bir bardak su almaya gidemiyorsun, lavabo ya zor gidiyorsun, işi gücü yemeği saymiyorsun bile.
Allah can sağlığı versin. Bizim bebeklerimizde böyle büyüyecek demek ki. Ben artık dışarı çıkıyorum. Evin önü park Allah tan. Kışın ne yapicam hiç bilmiyorum.

Kışın da çıkarsınız sikica giyinirsiniz. Doktorumuz tehlikeli olan sicak ve ya soguk olmasi degil cereyan almasi demisti.Ben de katiliyorum ona. Allah sabir versin bize butun yuk biz kadinlarin uzerinde oluyo daima . Bu yuku anca biz cekebilecegimiz icin allah tasima. Dogurma besleme gorevini bize vermis anneler kosulsuz sever. Bir gun sonra bir onceki zor gunu unutuyoruz biz :)

Kızlar canım çok sıkılıyor kızım ne yaptıysam ekgıda yemiyor ağzını kitliyor napcam ben çok üzülüyorum emmek istiyor herşeyi reddediyor su bile içmiyor
Canim yedirmeye ugrasma tattir sadece.. hergun biraz biraz dene. Biberona alistimi bu arada? Zaten tadimlara baslaniliyor simdilik 8 aylikken tam yemeye baslamalari bekleniliyor zaten..

Hanimlar dun de biz dr kontrolune gittik. 7 kg 65 cm olmus benim kizim. Iki ayri doktora goturduk. Biri yumurta sarisi peynir basla dedi. Ya labne ya da lor peyniri ver dedi. Oburu yumurta sariisini daha verme labne de verme dedi. Ben bugun verdim valla yesin istahli olsun diye. Mama sandalyesine de oturttum pek hosuna gitti :)

Eklentiler

• img1471507345760.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 124

Yok denemedim sadece kaşıkla verdim diş henüz hiç yok

Canim yedirmeye ugrasma tattir sadece.. hergun biraz biraz dene. Biberona alistimi bu arada? Zaten tadimlara baslaniliyor simdilik 8 aylikken tam yemeye baslamalari bekleniliyor zaten..

Biberon hiç kullanmadım canım sadece emdi kaşıkla verdim hiç yemiyo inş bikaç ay içinde düzelir

Maşallah bebişine moral bozucak bi kg ve boy değil ki benim kızım 6.800 ve 66 cm doğduğundan beri az kg alıyor ek gıda bile etkili olmadı bizde doktor muhallebisine toz halinde mama katarak ver bakalım kg etki edicektir dedi bu ay onu deniyorum

ahha☺ canım seninki bebekliğini yaşayamadan büyüyor resmen Allah kolaylık versin

Kızlar mama sandalyesi alicam benimle mama sandalyesi tecrubelerinizi paylaşır mısınız . Portatif mama sandalyesi kullanan var mi? CAM marka portatif sandalye nasıl sizce. Ne düşünüyosunuz güzel anneler

Bizimkide portatif canim.bu değil ama.goklerde olan mama sandalyelerini sevmiyorum benP bazen yeri geliyor yerde filanyediğimiz oluyor çünkü. siklikla masada yiyoruz.o zamanda bizimki sandalyeye baglanabiliyor ya bagliyorum ya da masaya koyuyorum direk

Tatli sey yaa. Ins severej yer yemeklerini de.

Bu arada basla canim yumurta ve peynire.bizimki yaklasik 2haftadir yiyor.baya da seviyor.herseyi gec vakte atan doktorlari.da anlamıyorum. yenilebilecegi heryerde yaziyor iste ne bozuyon demi yesin prenses.bizimki de 6aylijken 7 kilo 72 cm di

Bu arada basla canim yumurta ve peynire.bizimki yaklasik 2haftadir yiyor.baya da seviyor.herseyi gec vakte atan doktorlari.da anlamıyorum. yenilebilecegi heryerde yaziyor iste ne bozuyon demi yesin prenses.bizimki de 6aylijken 7 kilo 72 cm di
Canim nasıl veriyorsun yumurtayı katı mi biraz civik mi peynir olarak hazır peynir mi ev peyniri mi

Kızlar altı ay aşısı beni çok strese sokmustu bende BİMER e geçen hafta yazu yazdım ayrı haftalarda yaptırabilir miyiz diye bugün aradılar ve evet biyere hafta arayla yaptırabilirsiniz dediler eğer istemezseniz ucunu bi arada yapamazlar mis bilginiz olsun yaptırmak istemeyen arkadaşlar

Hadi ya.bugun yaptirdim bende 3 tane bacaktan bi agizdqn..bacaktakilerden birnde tetanoz varmis ..agri yapar siser dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…