Bir eczaneye sorayim ben :)
Bizim eczanede satılıyordu görünce şaşırmıştımBir eczaneye sorayim ben :)
benimkide oyle..bide yazin tatilde orda burda paso kucagimdaydi.yazlikta ve kalabalikta yere koyamadim iyice yapisti bana.mutfaga su almya gitsem kapidan ciktiim an basliyor..demin camasiri zor astim balkona katildi boulcak sanirsinKızlar ben çok yoruldumbu çocuk hep yanında istiyor beni.ya tabii bebek ister de örneğin Altını alıyorum.pamuk ıslatmaya lavaboya gidicem.yan tarafta.daha Kapıdan çıkarken bir ağlıyor sanırsınız biri Boğazı'na çökmüş.abartmıyorum.süpürgemi onunla yapıyorum yemek yaparken ana kucağında mutfağa dibime koyuyorum orda bile ağlıyor.çok yoruldum.tuvalete gidemiyorum.napcam ben böyle...yere kalın örtü seriyorum oyalansın diye.pyuncaklar koyuyorum.bensiz durmuyor...sizde de var mı bu? Artık Endişe Etmeye başladım.
Mustela güneş kremi kullaniyoruz canım ama zeytin yagida olur. Şapkasız denize asla sokmadik. Bi de haggiss miydi yazilisi o marka bebek bezi kullaniyoruz. D vitamininden yararlanmasi icin hemen dusa sokmadik. Benim bebegim cok seviyo denizi mutlu tatiller diliyorumKızlar bebeklerini denize sokanlar verdı aranızda bu hafta sonu tatile çıkıyoruz hangi merak nesli bez alalım havuz ya da Deniz için dimidir Nasıl kullanıyorsunuz ne marka kaç faktör krem kullandınız yazarsanız çok sevinirim
tatlım mesajını kopyala yapıştır yapıyorum. aynıyızzzzKızlar ben çok yoruldumbu çocuk hep yanında istiyor beni.ya tabii bebek ister de örneğin Altını alıyorum.pamuk ıslatmaya lavaboya gidicem.yan tarafta.daha Kapıdan çıkarken bir ağlıyor sanırsınız biri Boğazı'na çökmüş.abartmıyorum.süpürgemi onunla yapıyorum yemek yaparken ana kucağında mutfağa dibime koyuyorum orda bile ağlıyor.çok yoruldum.tuvalete gidemiyorum.napcam ben böyle...yere kalın örtü seriyorum oyalansın diye.pyuncaklar koyuyorum.bensiz durmuyor...sizde de var mı bu? Artık Endişe Etmeye başladım.
Benim bebeğim de pütürlü yemiyorGünaydınlar :)
Oğlum sebzeyi blandırdan geçirince yiyor, çatalla ezince yemiyor. Doktor çatalla ezilmiş yedir diyor. Bir süre daha blendırdan geçirip yedirmeyi 1 ay sonra tekrar pütürlü denemeyi düşünüyorum. Sonuçta hiç yememesinden iyidir bence. Püre gibi yapıp veriyor musunuz hala?
Ben de bir tek benimki mi boyle diyordumKızlar ben çok yoruldumbu çocuk hep yanında istiyor beni.ya tabii bebek ister de örneğin Altını alıyorum.pamuk ıslatmaya lavaboya gidicem.yan tarafta.daha Kapıdan çıkarken bir ağlıyor sanırsınız biri Boğazı'na çökmüş.abartmıyorum.süpürgemi onunla yapıyorum yemek yaparken ana kucağında mutfağa dibime koyuyorum orda bile ağlıyor.çok yoruldum.tuvalete gidemiyorum.napcam ben böyle...yere kalın örtü seriyorum oyalansın diye.pyuncaklar koyuyorum.bensiz durmuyor...sizde de var mı bu? Artık Endişe Etmeye başladım.
Çok teşekkür ederim Canım benim oğlumda yıkanmayı çok seviyor aslında bu yıl ekonomik olarak hiç uygun değiliz ama onun denizdeki halini görmek ve tepkisini merak ettiğim için birkaç günlüğünde olsa gideceğiz inşallah ortalama olarak denizde ne kadar kalıyor senin pıtırcık birde yakmayayım çocuğuMustela güneş kremi kullaniyoruz canım ama zeytin yagida olur. Şapkasız denize asla sokmadik. Bi de haggiss miydi yazilisi o marka bebek bezi kullaniyoruz. D vitamininden yararlanmasi icin hemen dusa sokmadik. Benim bebegim cok seviyo denizi mutlu tatiller diliyorum
daha az önce çamaşır makşnem bozulduÇoğumuzun bebeği böyle bağırgan (yeni kelime buldum) demek ki
Çok alakasız ama buraya bir sorayım kurutma makinası kullanan var mı? Kullanışlı mı ve ne marka? Al-öneriyorum dermisiniz? Kışın kazakları tületiyor mu?
Bebeğin değil ama bizim Kıyafetler için istiyorum.bebeğinkiler yine havalanarak kurusun.baş edemiyorum eşimin kirli çamaşırlarıyla
Benimki de puturlu pek sevmiyor canım. Pirinç taneleri kalmış purede öğürdu yemedi bi daha. Ben de blendırdan çekiyorum napimGünaydınlar :)
Oğlum sebzeyi blandırdan geçirince yiyor, çatalla ezince yemiyor. Doktor çatalla ezilmiş yedir diyor. Bir süre daha blendırdan geçirip yedirmeyi 1 ay sonra tekrar pütürlü denemeyi düşünüyorum. Sonuçta hiç yememesinden iyidir bence. Püre gibi yapıp veriyor musunuz hala?
Canim ben banyodan sonra veya gunde Ayaklarından tutup baş asagi sallıyorum 3 kere yapıyorum boy icin tabi kalcasi bacaklarında bi sıkıntı yoksa oneririmKizlar bugun dr kontrolumuz vardi. Cok moralim bozuldu. Gecen ay 7200 kg, 65 cm di. Bu ay 7400 olmus ve hic boyu uzamamis. Hadi gecen ayda istahsizdi kilo almadi. Boyu niye uzamadi ki o da yemeyle alakali?
Daha yeni gectik ek gidaya. Kilo ve boy icin tavsiyelerinizi bekliyorum
Masallah bebise :) ins istahi hep boyle devam eder canim cok sevindim mevzu bebek olunca kucuk bir olumsuzlukta insanin dunyalar başına yıkılıyor. Ben de evime doneyim blw baslayacagim kendi yemek istiyo herseyi.
En fazla 10 dk tutuyorum cikarip kuruluyorum dinleniyor tekrar sokuyorum. Kremi ve sapkayi ihmal etmiyosun bi de ogle saatlerinde girmiyosun bisi olmuyo :) iyi yapiyosunuz canim sana da iyi gelecektir denizÇok teşekkür ederim Canım benim oğlumda yıkanmayı çok seviyor aslında bu yıl ekonomik olarak hiç uygun değiliz ama onun denizdeki halini görmek ve tepkisini merak ettiğim için birkaç günlüğünde olsa gideceğiz inşallah ortalama olarak denizde ne kadar kalıyor senin pıtırcık birde yakmayayım çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?