2016 Şubat Anneleri

Tatlim bu aparat cok guEl bi icad olmus.kendisi ice dogru istenulen olcudr kapanıyor. bn cam rende ve tel suGec ile herseyimi hallediyorumcirba yapmıyorum çünkü. sebzeleri direk buharda pişirip rende ile kucultuyirum.topak olursa süzgeç kullanıyorum. Bazen onu bile kullanmiyorum.kizim topakli besine alıştı

Bak ne güzel bir akıl verdin bana.. Bende küçücük.sebze kocaman tencere.. Bekle ki haslansin.. Çok tesekkur ederim

Cock olmadığı zaman neysede cock varken son anda yemek felan yapilmiyo ha yapilir ama sen mahvolursun bi taraftann yemek bi taraftan cock en iyisini yapiyosn bosver

Cok iyi dusunmssn canim bende oyle yapiyim bende kızartma tenceresinin icindeki suzgeci kullanirim diyodm kizartmada hic kullanmadm oylece duruyodu hatta tasinirken atcaktm son anda aklima geldi ben bunla buharda pisiririm diye

Cok iyi dusunmssn canim bende oyle yapiyim bende kızartma tenceresinin icindeki suzgeci kullanirim diyodm kizartmada hic kullanmadm oylece duruyodu hatta tasinirken atcaktm son anda aklima geldi ben bunla buharda pisiririm diye
Kevgirde bile yapmisligim var yeterki delikli olsun oluyor

Yavv arkadaş ben grip olsam bırak sevmeyi kıcagına almayı bebekli eve bile girmiyorum. Oğlum hastaysa göndermiyorum bebekli çocuklu eve..
Kaynanam umreden geldi hava degişikliğinden grip olmuş. Tamam anlıyorum özledin torununuda ne diye kucagına alıyorsun. arkadan tutuyorum yüzünü öpmüyorum diyor. Diyorda o elinle burnunu silmiyormusun öksürmüyormusun?
Ayy o kadar sinirlendimki anlatam. Görümceme diyorum oda grçmez korkma diyor. En sonunda bugün dedim anne biliyorum çok özledin ama bebege grip geçer kucagına almasan diye..
Valla bozuldu bayagı hemen başkasına verdi ama ne yapayım. Kırılırsa kırılsın ben uğraşıyorum o çocukla..
Tamam hastada olacaklar mikrop kapacaklar ama hastayken bile bile kucagına almak ne demek yaa.

Yok canım uyku açlık problemi yok.insan bebeğinin dilinden anlar yani acıkınca veya uykusu gelince nasıl tepki veriyor.hani bu daha başka.gaz veya bağırsakları ile ilgili.çünkü çoook derin uyuduğu uykudan gözleri pat diye açılarak Uyanıyor Vücudunu zıplatıyor.bacaklar havaya Kalkıyor sonra bir çığlık ki hem de ne...sonra dikkati dağılana kadar ağlıyor.işin en iyi yanı da o canım ya uykusu varsa uykuya geçiyor.ama bu Sancı bölüyor.o yüzden düzene oturmuyor.yarın Dr randevusu var.bakalım ne diyecek...sormadan bırakamam tabii...ama çok zor bu şekilde de...
Canım belki de sizde hiç yoktu boşa mı diyet yaptın acaba...çünkü en en büyük belirtisi kakadan sonra,huzursuzluğu oluyor böyle bebeklerin maalesef ama kakada doğru dürüst birşey yok yani olan...hani kimi yazıyor mesela şunu yedim akşamına kanlı kaka yaptı.bizde o da olmuyor.en fazla gazı artırıyor ağlıyor falan...ben de bilmiyorum ki canım ya...yarın bazı şeylerin neticeye ermesini istiyorum.çok sıkıldım bu durumdan...testlerde şu an birşey yok.ilk testte sadece kakada kan pozitif çıkmıştı o da küçük bir yerde yapıldı ve koca Acıbadem Verdiğiniz örnek yetersiz derken orası bit kadar örnekle sonuç verdi.güvenemiyorum.zaten şu anda Acıbadem deki Dr 6 Ay'ı bekliyor sonra deneyecek.olmadı kesecek sütü.öyle dedi.yani öyle işte of çok karışık canım durumlar

Kirilsin canim yapcak bisey yok hasta olunca gelip bakcak mi sanki zaten kucucukler insan korkuyo hasta olmasin diye napcagini sasiriyo

TIRMIK canım ben yaklaşık 3 gündür biberonu tutturmaya uğraşıyorum. Suyu ısrarla biberon ile veriyorum. Agzına gelmese elimle biberon emziğini sıktırıyordum. Israrla kaşıkla hiç su vermedim sadece biberon. Bugün sonunda tutmayı öğrendi. Nasıl sevindim anlatamam.
Biberonu tuttumu alıştımı hayat daha kolaylaşıyor.
Seninki ne yaptı? Öğrendimi biberonu tutmayı?

Kızlar acil yardım eder misiniz lütfen!

Kızım antibiyotik kullanıyor gövdesinde kırmızı benekler oluştu, minik minik, dr döküntü olursa ilacı kes, bana gel dedi, kestim, acaba döküntü dediği bu benekler mi, bilenler desin nolur. Ayrıca 2 gündür 2şer tatlı kaşığı yoğurt verdim, yoksa yoğurda mı alerjisi oldu, hangisinden kaynaklı anlayamıyorum.

2 gündür katı ve kına yeşili gibi kaka yapıyor, ekgıdadan mı oldu, çok korktum.

Yarın dra gitcez ona da sorucam

Cock olmadığı zaman neysede cock varken son anda yemek felan yapilmiyo ha yapilir ama sen mahvolursun bi taraftann yemek bi taraftan cock en iyisini yapiyosn bosver
Yemek yapamadım akşam yemeğini eşim gitti bi şeyler aldı. Eltimlerle karşılaşmış. Arkadaşlarıyla yemek yiyor keyif yapıyorlarmış şu an mutfak dolaplarını yaptırıyor çocukları kv.de kalıyor kolu da kırsa 5dk.lık evlerinin arası eltim gidip bi tas yemek koymuyor bi de çocuklarını bırakıyor çocukları büyüdü ama yine de sorumluluk. Çocuklarını kv kp gezdiriyor bizi arayıp da öyküyü de alalım gezdirelim demiyorlar hiç. Hadi şimdi kolu kırık normalde de demez. 30kez öykünün artık gündüz uyumadığını söylediğimiz halde hala aaa uyumuyo mu uyur diye aramadık diyorlar ben de dün gittim bi kaç saat durdum geldim madem geziyorlar niye arıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…