( biz de mi öyle olacağız ki ileride

başta tepki verir anneler sonra unutur. Dert etme canım. İlerde daha uzun kalırız bebek küçük vs desen?
Canım sukur oğlum hep huzurlu bir bebekti. Tek sorun uyku geçişi. Onun dışında sukur sorunumuz yok. Bizim yaptığımız bütün testlerde ( gaita, deri, yama) hiçbir şey çıkmadı canım. Doktora danışmadan geçme sakun bu kadar emek boşa gitmesin canım. Bizim 3-4 çocuk doktoru ve alerji uzmanı öyle deyince bıraktım. Ama bazen pişman da oluyorum. İçeriyi bilmiyoruz ne oluyor bitiyor.
Duru nün acaba uyku saatlerini mi kaciriyorsun ya da karnı aç mı oluyor? Ya da gaz diyorsun ya canım bunun sebebi ne bulabildin mi ? Gökalp eğer açsa ve uykusu gelmişse ortaligi yıkıyor bildiğin. Ve istediği olana kadar aglar. Her yerde uyumaz vs. Belki de duru da o yüzden huzursuzdur .

eltine geçen de helal olsun demistim. Ama ben öyle yapsam eşim daha fena ustume gelir. Biraz kaynindan da kaynaklı olabilir.
Öyle canım zaten huzursuzluk oluyor. Aslında benim kv kp vs iyidir. Burda hepimiz bir şey diyor bakıyorum ben kv hiç cekmedim maşallah sukur. Ama işte bazen gurbette yalniz olmanın sanırım olumsuzlugu eşimin ustune gidiyorum :) ama benim ailem çok kalabalık ve hep eğlenceli geçiyor. :)) eşimin ailesinin yanında sıkılıyorum o yüzden :))

( anladım canım. Bir arkadaşımın eşi var maşallah ben hep hayranlıkla izliyorum onları her yıl çok uzaktan eşini çocuğunu getirir bırakıp geri döner bir yirmi gün kalır arkadaşım sonra eşi almaya gelir . kendi çalışıyor ama arkadaşıma da ailenin de torunları ile vakit geçirmeye hakkı var istediğin kadar kalın vs diyor :) maşallah diyorum hep. Bu yıl da iki kez vs olur. Benimki de bunu yapmaz :))