• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar acil yardım eder misiniz lütfen!

Kızım antibiyotik kullanıyor gövdesinde kırmızı benekler oluştu, minik minik, dr döküntü olursa ilacı kes, bana gel dedi, kestim, acaba döküntü dediği bu benekler mi, bilenler desin nolur. Ayrıca 2 gündür 2şer tatlı kaşığı yoğurt verdim, yoksa yoğurda mı alerjisi oldu, hangisinden kaynaklı anlayamıyorum.

2 gündür katı ve kına yeşili gibi kaka yapıyor, ekgıdadan mı oldu, çok korktum.

Yarın dra gitcez ona da sorucam
Bende elma suyu verdim bu hafta benim bebeğim de iki gündür kına yeşili yapıyor kakayi doktora sorarsanız bana da yazın size zahmet

Kızlar yarın yoğurt vereceğim bebeğim nasıl yaptınız yoğurtları hazır sütle mi

Kızım antibiyotik kullanıyor gövdesinde kırmızı benekler oluştu, minik minik, dr döküntü olursa ilacı kes, bana gel dedi, kestim, acaba döküntü dediği bu benekler mi, bilenler desin nolur. Ayrıca 2 gündür 2şer tatlı kaşığı yoğurt verdim, yoksa yoğurda mı alerjisi oldu, hangisinden kaynaklı anlayamıyorum.

Alerji.olmus canm antibiyotiklerin alerji ihtimali oldukca yuksek o renk kaka alerji belirtisi olabiliyor ishal ya da kabiz mi kirmizi benekler dokuntu olarak geciyor ilaca tepki vermis

Antibiyotik yapıyor canım. Benimkindede oldu hemen doktoru aradım ilacı degiştirdi. Verdikleri ilaç yüksek dozajlı olunca oluyor. Düşük antibiyotik verdi o yapmadı.
Döküntü yaptıpında o ilacı kullanmaya devam etmemelisin doğrusunu yapmışsın.

N11 de var canim

Sipariş verdim n11den canım valla sayende alıyorum daha önce bilgim yoktu çok teşekkür ederim

Alerji.olmus canm antibiyotiklerin alerji ihtimali oldukca yuksek o renk kaka alerji belirtisi olabiliyor ishal ya da kabiz mi kirmizi benekler dokuntu olarak geciyor ilaca tepki vermis
Sağol canım
Kabız da değil ishal de ama kaka yeşil
Antibiyotik yapıyor canım. Benimkindede oldu hemen doktoru aradım ilacı degiştirdi. Verdikleri ilaç yüksek dozajlı olunca oluyor. Düşük antibiyotik verdi o yapmadı.
Döküntü yaptıpında o ilacı kullanmaya devam etmemelisin doğrusunu yapmışsın.

Teşekkür ederim canım

İyiki burası var da bilgi paylaşımı oluyo valla

Yemek yapamadım akşam yemeğini eşim gitti bi şeyler aldı. Eltimlerle karşılaşmış. Arkadaşlarıyla yemek yiyor keyif yapıyorlarmış şu an mutfak dolaplarını yaptırıyor çocukları kv.de kalıyor kolu da kırsa 5dk.lık evlerinin arası eltim gidip bi tas yemek koymuyor bi de çocuklarını bırakıyor çocukları büyüdü ama yine de sorumluluk. Çocuklarını kv kp gezdiriyor bizi arayıp da öyküyü de alalım gezdirelim demiyorlar hiç. Hadi şimdi kolu kırık normalde de demez. 30kez öykünün artık gündüz uyumadığını söylediğimiz halde hala aaa uyumuyo mu uyur diye aramadık diyorlar ben de dün gittim bi kaç saat durdum geldim madem geziyorlar niye arıcam
Hwp kotu gelin sevilir niyeyse bakalm bizim nasl olcak simdilk tek gelinim ama kv kucugu daha cok seviyo karisinifa daha cok sever

TIRMIK TIRMIK canım ben yaklaşık 3 gündür biberonu tutturmaya uğraşıyorum. Suyu ısrarla biberon ile veriyorum. Agzına gelmese elimle biberon emziğini sıktırıyordum. Israrla kaşıkla hiç su vermedim sadece biberon. Bugün sonunda tutmayı öğrendi. Nasıl sevindim anlatamam.
Biberonu tuttumu alıştımı hayat daha kolaylaşıyor.
Seninki ne yaptı? Öğrendimi biberonu tutmayı?
Canım bende biberon emzigini ağzına sıkıyorum oyun yaparak iciriyorum. Birkaç kere kendi içti meğerse biberon tutuyormuş da inadına yapmiyormus :işsiz: şimdi bazen alıyor bazen de ben sıkıyorum yine ağzına pek sevmiyor suyu :KK51:

Hwp kotu gelin sevilir niyeyse bakalm bizim nasl olcak simdilk tek gelinim ama kv kucugu daha cok seviyo karisinifa daha cok sever
Belli olmaz canım her zaman eziyet eden daha çok seviliyor. Ben küçük gelinim eltimle eşi kv ve kpin bizi kayırdığını düşünüyor ama maddi ve manevi onlara daha çok ilgi gösteriliyor eltim eşit olmak da istemiyor hep önde olmak istiyor onunla kavga etmek istemediklerinden ne istese veriyorlar biz sesimizi çıkarmıyoruz çünkü ben kpin kv.nin zor durumda kalmasını istemem tabi eltimin umrunda değil. Cmt günü büyük kızı bıraktık o da çocukları bırakmış mutfağı yapılıyor biz de onun oğlunun sünnet düğünü için alışverişe gittik o arada kv kolunu kırınca 5dklık mesafede onu çağırmışkar çocuklara göz kulak olsun diye. Kv.yi aradım o çıktı soğuk soğuk konuşuyor benim çocuğuma yarım saat bakmak zorunda kaldı ya. Ben şimdiye kadar hep seninkilerin peşinden koştum ki çocuk bakımı hakkında hiç bi fikrim olmadığı halde. Ama yanyana gelince kendiliğinden 3üne birden bakıyor anlamadım gitti. Halbuki oyalanmadan geri döndük trafiğe takıldık onu da belirttim ama yine de soğuk soğuk konuştu sanki kolunu kırması benim suçum

Günaydin kızlar dünden beri akıllı uslu oglum gitti miz miz bi bebek geldi sanki ya kucagimda emerken,ayağımda uyuyor yataga koyar koymaz uyanıyor orda yatmak istemiyor ağlıyor. sanki daha cok emmek istiyor emmese de memede kalmak istiyor göğsüm tekrar yara oldu olacak acaba diş le mi ilgili yoksa başka bi sıkıntısi mi var bilemedim 4.5aylik daha gerci dis icin erken gibi

Günaydin kızlar dünden beri akıllı uslu oglum gitti miz miz bi bebek geldi sanki ya kucagimda emerken,ayağımda uyuyor yataga koyar koymaz uyanıyor orda yatmak istemiyor ağlıyor. sanki daha cok emmek istiyor emmese de memede kalmak istiyor göğsüm tekrar yara oldu olacak acaba diş le mi ilgili yoksa başka bi sıkıntısi mi var bilemedim 4.5aylik daha gerci dis icin erken gibi

Günaydın. Bizde de mızmızlık mevcut. Haftasonu çok yoruldum ilgilenirken. Asla sırtüstü durmak istemiyor, emmek de istemiyor. Hem kabız hem de ishal oldu. Ben de dişe yoruyorum artık. 5 aylık oldu. Umarım dişi çabuk çıkar. Zor günler vesselam. o_O

Canım başka sıkıntısı da olabilir bilemem ama diş sııntıları bi kaç ay sürer ara ara zonkluyor galiba ki bebekler diş çıkarma belirtileri gösteriyor

Şeftali nasıl oluyor güsel mi??ben hepsini yapıyorum da şeftalili denemedim güzelse yapayım bende..
canım ben şeftaliyi kendimiz için bile yapıyorum gerçi hepsini kendimize yapıyorum kızım da içiyor... su kaynama derecesine yakın biraz şeker at ve doğranmış şeftalileri at içine bir dakika kaynasın kapat cok lezzetli... ben sürekli dipfrize atıyorum kışın kullanıyorum..

Kızlar bugun işe başladıgım... Küçücük bebeğimi bıraktımda geldim... İçimdeki tek rahatlık ablamın bakıyor olması bakıcı olsa herhalde kesinlikle bırakamazdım..:bicak::bicak::anne::anne:

Ya bnde ismiyle hitap etmiyorum hic hep askim oglum diyorum benm kv dede hep kp ismini soyluyo htta soranlara tek o ismi soylemis ama kmse kp ismiyle hitap etmiyo esim bile smdi kvdede onu kullanmaya basladi
Sende diğer ismi kullan bian önce herkes neye alışırsa onu kullanıyor... Benim kızımın ismi habibe reyyan.. habibe kv ismi.. kimse önünde habibenin oldugunu bile bilmiyor çünkü hep reyyanı kullandırıyorum. reyyan diye hitap ediyorum. insanlarda reyyanı duyuyor:anne:

Belli olmaz canım her zaman eziyet eden daha çok seviliyor. Ben küçük gelinim eltimle eşi kv ve kpin bizi kayırdığını düşünüyor ama maddi ve manevi onlara daha çok ilgi gösteriliyor eltim eşit olmak da istemiyor hep önde olmak istiyor onunla kavga etmek istemediklerinden ne istese veriyorlar biz sesimizi çıkarmıyoruz çünkü ben kpin kv.nin zor durumda kalmasını istemem tabi eltimin umrunda değil. Cmt günü büyük kızı bıraktık o da çocukları bırakmış mutfağı yapılıyor biz de onun oğlunun sünnet düğünü için alışverişe gittik o arada kv kolunu kırınca 5dklık mesafede onu çağırmışkar çocuklara göz kulak olsun diye. Kv.yi aradım o çıktı soğuk soğuk konuşuyor benim çocuğuma yarım saat bakmak zorunda kaldı ya. Ben şimdiye kadar hep seninkilerin peşinden koştum ki çocuk bakımı hakkında hiç bi fikrim olmadığı halde. Ama yanyana gelince kendiliğinden 3üne birden bakıyor anlamadım gitti. Halbuki oyalanmadan geri döndük trafiğe takıldık onu da belirttim ama yine de soğuk soğuk konuştu sanki kolunu kırması benim suçum
Sen sesini cikarmiyosn ya sinirini senden cikarms demek ki

Arkadaşlar çıldırmak üzereyim artık sadece geceleri emen kızım 4 gündür geceleri emmiyor sağıp biberonla veriyordum artı mamada veriyordum şimdi mamayıda almak istemiyor 2 gündür zorla veriyorum önceden de zorluyordu ama eninde sonunda içiyordu şimdi içmiyor kesinlikle nw yapacağım bilmiyorum artık gitmediğim doktor kalmadı 6 saattir aç ve 2 saattir uğraşıyorum 5 ml mamayı zorla içirdim uyuttum uyurkende almıyor uyanıyor sinirlerim çok bozuldu artık devamlı ağlıyorum nerde yanlış yapıyorum neden kuzım iştahsız bilmiyorum emziği alıyor ağzına cork cork emiyor

chocolate19 chocolate19 bak canım kakası böyle, ilk defa oldu, kabızlık değil dimi bu? Çünkü uzun süre kaka yapmadığı olmadı bugünlerde.

Kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemezdim ama...

Eklentiler

• 14682213599081.webp
    14682213599081.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 75
Back