Her gün bir vukuat.klasik bayram tartışmaları....ben sadece surat asmışım yani çok farkında değilim.çok yoruluyorum gün boyu ve gece 3:30 da uyuyor.bu aralar iyice cozuttu.2 saatte bir Uyanıyor hatta sabah saat başı...gözlerim yuvalarından çıkacak artık çöküntüden.15 gündür böyle...bayram Sabahı mı var bana seyran mı var Allah aşkına..surat asıyorum diye demediğini etmedi.karılık da yapmıyormuşum,(inek sütü alwrjisi diyeti ile 50 kiloyum uykusuz bir Çocuğum var halim kalıyor mu emziriyorum yemek yiyemiyorum,acaba aklıma geliyor mu aşk meşk) zaten benden bi beklentisi kalmamış çocuğa baksam anne olsam yetermiş,ailemin şoförlüğünü yapmış(Bayram'ın ilk günü bir teyze var ona gittik bir de avm ye) köpeğimmiymiş benim,bebek olmasa gözünde yokmuş hiçbirşey...geçen sene (kucağında masum bebeğimi göstererek) istememiştin bu çocuğu tam da bu zamanlardı,(çok problemlerimiz vardı ve diğer ailevi durumları biliyorsunuz) söyleyecekmiş ileride annen istemedi seni dicekmiş...ben duşa girdim ağlaya ağlaya banyo yapıp rahatladım ama tabii Akşamı da var...artık bana neler dediyse ben kahroldun ağlarken bebeği yüzüme tutup bak bari annelik yap çocuk psikolojisinden çok anlarsın ya bak ne haldesin çocuğun gözü önünde ,zaten her bayram birşey çıkartırsın,neyse bu huylar genetik (ailemin hatalarıyla vuruyor her seferinde)dedi...hep ezici Konuşmalar...ya daha neler...en son artık hangi lafım en çok kırdı seni de ağlıyosun hala diye sordu.ben bu söylediklerinin üstüne sadece bağrındım bu arada hakaret ettim.nasıl bu kadar aşağılık olabilirsin dedim gibi gibi...ama duş birebir geldi...
Evlilik yıldönümünde ertesi gün çiçekle gelmiş ama benim içim soğumadı tabii.nasıl unutayım...Yemeğe çıkmak istedi...ben de dedim tüm o sözleri sevmeyen adam söyler,ben nefret Sofrasında yemek yemem,ayrıca sen Bebeğini de sevmiyorsun sütümü hiç düşünmedin dedim senin yüzünden azaldı.hadi bu sefer yine kavga...aynı sözler....en sonunda geldi Yanıma bi de demez mi ikimiz de hak ettiğimiz üzüntüyü yaşadık bitti yeter tmm.bi de öptü.dalga geçer gibi konuştu.hadi çıkalım açım ben dedi.ben kendimi yerlere attığımız üzüldüğümle kaldım.meğer dediğine göre ben haketmişim ve bitmiş.yani ceza gibi.sen psikopatsın beni de yaptın dedim.gülüyor.yani boğ adamı.hani ne diyim suya Batır çıkartma...
Şimdi mecbur annemlerleyiz.eşyalı çıktığımız evde pire gördüm

çook sinirlerim bozuldu.temizleyen kadınlar eskiden kalan yorganı bazanın altına koymuşlar.onlardan kuşkulanıyorum.zaten bebeğim yoruyor e bu olaylar bi de üstüne düzenimi kuramamamın verdiği tedirginlik....eşyalarımın Yarısı evimde Yarısı burdaki evde...
Annemlerde zaten olmuyor.babam çocuğun ellerini sokuyor Ağzına yıkıyım diyorum ellerini Ağzına sokuyor çğnkü.ben çok hassasmışım.bi o alıyor kucağına bi o...çocuk kustu en sonunda...
İnsanla uğraşmak ne zormuş arkadaş...
Bi de bu akşam tanıdığın nişanı var.araba var diye annem gideriz dimi diyor.benim alakam yok gerçi nişanlanan kişiyle...şimdi ben arada kaldım...eşim şoförlük yaptığını düşünüyor...ben ona daha çok malzeme vermek istemiyorum.en Güzeli bebeği bahane edip gitmemek...