2016 Şubat Anneleri

Oyle ama smdi onlarin yanindada tek o ismi kullanamyrm kpin ismini kullanmicksan niye koydunuz derlerse diye

Sadece gece mi emmiyo canim gundz emiyo mu

Canım başka sıkıntısı da olabilir bilemem ama diş sııntıları bi kaç ay sürer ara ara zonkluyor galiba ki bebekler diş çıkarma belirtileri gösteriyor
bilemiyorum ki şükür atesi yok gazida cikiyor anlamadim ama disi cok kasiniyor sinirden agliyor bagiriyor garibim dise sürecek biseyler buldu mu susuyor rahatliyor bi sorun yoktur umarim dilleri uok ki anlatsin kuzucuklar dertlerini

inşallah canim ya bizimki de yatmak istemiyor ya kucakta gezicek ya oynayacak bu ara böyle oldu yoksa sakindi kuzum inşallah rahat cikar dişler

Bir deli cesaretiyle huysuz kizimla tatile cikiyoruz.paramla kendimi rezil edecegmin farkindayim.bu tatil buyuk kizim ve esim olacak.bana da eziyet
Arabayla gidiyoruz ustelk.sacimi yoldurdu bi ara.suan uyuyor.araba durdugu gibi aciyo cadi gozlerini basiyo yaygarayı

Kizlar nasilsiniz? Bebeklerinizle bi yerlere gidebiliyormusunuz? Benim kiz kalabalik gordumu cok huysuzlaniyor. 5 gun sonra dugun var anneminde gitmesi lazim yakin akraba napicagimizi sasirdik ikimizden birimizin gitmemesi gerek kizim asla seste uyumuyor yoksa onu da gotururuz( bi yere gittikmi de akraba evi olsun mesela of pisman oluyorum eve birileride geldimi cok sessiz olmalari gerek ki kizim uyusun zorlaniyoruz ya

ah canım ya ben de hiçbiryere gidemiyorum bayramda 20 dk mesafede köye gittik ağla ağla geri döndük 3 saat falan kaldık herhalde daha öncede arkadaşımın evine gitmiştik orda da bir saat falan kaldık bir tek annemlere gidiyoruz o da arada orda da ağlıyor hoş evde durmaktan sıkıldım artık ctsi eşim dışarıda yiyelim dedi gittik yemekler geldi biraz yedik kızım çığlık çığlığa eşim aldı götürdü bende aklım onlarda yemedim pek kalktım eşim hesap ödüyorum eşim arıyor uyumuş geliyoruz ben kalktım dedim neyse eşimle buluştuk neymiş beyefendi açmış neden kalkmışım bende onları düşündüğüm için kalktım ya da bana giderken deseydi gelebilirim diye kartını bırakıp gitti hesabı ödemek için bu aralar zaten hep kızım yüzünden tartışıyoruz evde sıcak diye kapı pencere açıyor kızıda soyuyor sadece çıtçıtlı zıbınla kızıyorum bende ceryan yapacak diye kızımda beslenmiyor zaten kuzım düzgün beslense hiçbirşey umrumda değilde işte o beni çok üzüyor sonra herşeye kızıyorum çok yazdım kusura bakma çok doluyum offff konu neydi ben be bahsettim

Benmkide 3 bucuk saattr emmedi smdi hala emmiyodu aglaya aglaya zor verdm
iyi hadi maşallah seninki almış benimki istemedimi hiçbir güç aldıramaz ona ben 3 saat boyunca elimde biberon kaşık süt içirmeye çalıştığımı biliyorum ama sanırımartık bende yoruldum geceleri 2-3 saate bir uyanıyorum birşeyler yedirebilirmiyim diye uykusuzluk yorgunluk bende bittim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…