- 30 Ocak 2015
- 18.711
- 20.741
- 598
- 29
Oyle ama smdi onlarin yanindada tek o ismi kullanamyrm kpin ismini kullanmicksan niye koydunuz derlerse diyeSende diğer ismi kullan bian önce herkes neye alışırsa onu kullanıyor... Benim kızımın ismi habibe reyyan.. habibe kv ismi.. kimse önünde habibenin oldugunu bile bilmiyor çünkü hep reyyanı kullandırıyorum. reyyan diye hitap ediyorum. insanlarda reyyanı duyuyor
Sadece gece mi emmiyo canim gundz emiyo muArkadaşlar çıldırmak üzereyim artık sadece geceleri emen kızım 4 gündür geceleri emmiyor sağıp biberonla veriyordum artı mamada veriyordum şimdi mamayıda almak istemiyor 2 gündür zorla veriyorum önceden de zorluyordu ama eninde sonunda içiyordu şimdi içmiyor kesinlikle nw yapacağım bilmiyorum artık gitmediğim doktor kalmadı 6 saattir aç ve 2 saattir uğraşıyorum 5 ml mamayı zorla içirdim uyuttum uyurkende almıyor uyanıyor sinirlerim çok bozuldu artık devamlı ağlıyorum nerde yanlış yapıyorum neden kuzım iştahsız bilmiyorum emziği alıyor ağzına cork cork emiyor
Kabiz gibi degil cnm ama degisik kakasi ek gida aliyor muchocolate19 bak canım kakası böyle, ilk defa oldu, kabızlık değil dimi bu? Çünkü uzun süre kaka yapmadığı olmadı bugünlerde.
Kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemezdim ama...
hayır canım önceden sadece geceleri emiyordu şimdi geceleride emmiyor artık emmemesine üzülürken bugün hiçbirşey içiremiyorum saatlerdir açSadece gece mi emmiyo canim gundz emiyo mu
yazdığını bile düzgün okumamışım canım gündüzleri zaten emmiyordu 3 aydır sadece uyurken emiyordu şimdi ı da yok artıkSadece gece mi emmiyo canim gundz emiyo mu
İlk defa oldu, 2 gündür yoğurt verdim, antibiyotik de aldı, önceden hardal sarısı renginde ve cıvıktıKabiz gibi degil cnm ama degisik kakasi ek gida aliyor mu
bilemiyorum ki şükür atesi yok gazida cikiyor anlamadim ama disi cok kasiniyor sinirden agliyor bagiriyor garibim dise sürecek biseyler buldu mu susuyor rahatliyor bi sorun yoktur umarim dilleri uok ki anlatsin kuzucuklar dertleriniCanım başka sıkıntısı da olabilir bilemem ama diş sııntıları bi kaç ay sürer ara ara zonkluyor galiba ki bebekler diş çıkarma belirtileri gösteriyor
inşallah canim ya bizimki de yatmak istemiyor ya kucakta gezicek ya oynayacak bu ara böyle oldu yoksa sakindi kuzum inşallah rahat cikar dişlerGünaydın. Bizde de mızmızlık mevcut. Haftasonu çok yoruldum ilgilenirken. Asla sırtüstü durmak istemiyor, emmek de istemiyor. Hem kabız hem de ishal oldu. Ben de dişe yoruyorum artık. 5 aylık oldu. Umarım dişi çabuk çıkar. Zor günler vesselam.
Yok canım ama gaz varC
Canim ishal ya da kabizlik gaz kusma var mi
Antibiuotigi kestin sanirim duzelme var mi bakİlk defa oldu, 2 gündür yoğurt verdim, antibiyotik de aldı, önceden hardal sarısı renginde ve cıvıktı
Sophie diyorsunuz galiba arkadaşım çok memnun bende bulduğum anda alıcam inşSu zurafa dis kasiyicidan alan var mi biraz pahali ama herkes memnun gibi ne dusunuyorsunuz
Benmkide 3 bucuk saattr emmedi smdi hala emmiyodu aglaya aglaya zor verdmhayır canım önceden sadece geceleri emiyordu şimdi geceleride emmiyor artık emmemesine üzülürken bugün hiçbirşey içiremiyorum saatlerdir aç
Anladm canim insallah duzelir ne dertleri var anlayamiyorz kiyazdığını bile düzgün okumamışım canım gündüzleri zaten emmiyordu 3 aydır sadece uyurken emiyordu şimdi ı da yok artık
ah canım ya ben de hiçbiryere gidemiyorum bayramda 20 dk mesafede köye gittik ağla ağla geri döndük 3 saat falan kaldık herhalde daha öncede arkadaşımın evine gitmiştik orda da bir saat falan kaldık bir tek annemlere gidiyoruz o da arada orda da ağlıyor hoş evde durmaktan sıkıldım artık ctsi eşim dışarıda yiyelim dedi gittik yemekler geldi biraz yedik kızım çığlık çığlığa eşim aldı götürdü bende aklım onlarda yemedim pek kalktım eşim hesap ödüyorum eşim arıyor uyumuş geliyoruz ben kalktım dedim neyse eşimle buluştuk neymiş beyefendi açmış neden kalkmışım bende onları düşündüğüm için kalktım ya da bana giderken deseydi gelebilirim diye kartını bırakıp gitti hesabı ödemek için bu aralar zaten hep kızım yüzünden tartışıyoruz evde sıcak diye kapı pencere açıyor kızıda soyuyor sadece çıtçıtlı zıbınla kızıyorum bende ceryan yapacak diye kızımda beslenmiyor zaten kuzım düzgün beslense hiçbirşey umrumda değilde işte o beni çok üzüyor sonra herşeye kızıyorum çok yazdım kusura bakma çok doluyum offff konu neydi ben be bahsettimKizlar nasilsiniz? Bebeklerinizle bi yerlere gidebiliyormusunuz? Benim kiz kalabalik gordumu cok huysuzlaniyor. 5 gun sonra dugun var anneminde gitmesi lazim yakin akraba napicagimizi sasirdik ikimizden birimizin gitmemesi gerek kizim asla seste uyumuyor yoksa onu da gotururuz( bi yere gittikmi de akraba evi olsun mesela of pisman oluyorum eve birileride geldimi cok sessiz olmalari gerek ki kizim uyusun zorlaniyoruz ya
ah inşallah canım ya daha düne kadar emmiyor diye ağlarken bugünde biberonu almıyor ne yapacağım ben böyleAnladm canim insallah duzelir ne dertleri var anlayamiyorz ki
iyi hadi maşallah seninki almış benimki istemedimi hiçbir güç aldıramaz ona ben 3 saat boyunca elimde biberon kaşık süt içirmeye çalıştığımı biliyorum ama sanırımartık bende yoruldum geceleri 2-3 saate bir uyanıyorum birşeyler yedirebilirmiyim diye uykusuzluk yorgunluk bende bittim artıkBenmkide 3 bucuk saattr emmedi smdi hala emmiyodu aglaya aglaya zor verdm
aldım canım ben memnunum güzel, parasına deger.Su zurafa dis kasiyicidan alan var mi biraz pahali ama herkes memnun gibi ne dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?