• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

bizimkide beni aramaz kocamı arar kocam da sağolsun yediğimiz herseyin bile haberini verir bende onu aramam ama malesef mecburen köye gittiğimizde onlarda kalıyoruz, kör olan bi kocam var seninki sana destekçi ise seni haklı görüyorsa amann salla kv ve görümceyi, öyle dırdır etsinler gelip gitmemeleri aramamaları daha iyi bence en azından can sıkmıyorlar uzaktan bakıyorlar

Keske gelmeseler Bi geldilermi 1 ay bendeler saf saf ağırlıyordum enayi gibi esım bana haklısın dıyor ama onlara da kuzu gibi biraz ağırlık koysaydı böyle olmazdı agırlıgımız olmalı

bizimkide beni aramaz kocamı arar kocam da sağolsun yediğimiz herseyin bile haberini verir bende onu aramam ama malesef mecburen köye gittiğimizde onlarda kalıyoruz, kör olan bi kocam var seninki sana destekçi ise seni haklı görüyorsa amann salla kv ve görümceyi, öyle dırdır etsinler gelip gitmemeleri aramamaları daha iyi bence en azından can sıkmıyorlar uzaktan bakıyorlar
HEPSI aynı tur demek ki benimki de aramaz oğlunu arar ben yine de ararım ara sıra bir de aramıyor diye şikayet eder evim de hep bir huzursuzluk bu yüzden

Kızlar benim bebeğim 4ay 6 günlük sadece anne sütü alıyor. İki sorum olacak sizlere. Ben d vitamini vermiyorum içimden gelmiyor bir türlü elim gitmiyor dr a sorcaktım ınutmuşum :KK43: malum alerjik olup birçok şey dokununca korkuyorum hata mı ediyorum? Bir de kızım sadece anne sütü alıyor günde 4-5 kez kaka yapıyor sizinkilerde durum nasıl? Biogaia ve laktazm kullanıyoruz gastro dr u kaka sayısı azalır laktazm ve biogaia ile demişti ama 4-5 normal mi?
Can'ım d vitamini vermen önemli ihmal etme

Kızlar 4 aydır aramayan kayınvalide ve görümce dun aradı açmadım tekrar aradı ay nasılsnz hep sizi dusunuyorm kız Kocaman olmus pek ıstahlı herhalde dedi iyi degılız dedım kız huysuz ve meme emmıyor aaaa dedi sasırdı eğer oglunu arayıp da 4 aydır gelinini aramazsan hc bırseyden haberın olmaz dedım aaa ask olsun ben rahatsz etmemek için aramıyorum sen benı bılmıyormusun?? Aradan bir saat gecti görümcem aradı açmadım.. Ben dedm bir kere olsun arayıp kızım nasılsn iyimisin bebegın zor bir bebek basedebılıyormusun yalandan da olsa bir destek bekledım ikinizdende dedm ama aramadınız dedim Şimdi size sorarım bir ınsan rahatsız etmemek ıcın 4 ay aramazmı? Gece gunduz torununla ilgilenen Ben sen oglunu arıyorsun? Ben mi anormal dusunuyorum. Dıdımın dıdısı bile arayıp halımı soruyor gelelim bir seye ihtiyacın varmı yemegını yapalım cart curt kımseden bir sey ıstemem ama duymak bile destek verıyor.. Bayram'dan sonra Balıkesire gidecegız kv ler orda yasıyor ve babamın oteli de orda ve ben otelde kalmak istiyorum asla bunlarla yüzgöz olup bıde evlerıne gtmek istemıyorum aklıma geldıkçe sinirler basıyor benı.. İpleri tamamen koparttım. Hayatımda bu kadar guzel oynayan bir anne kız daha görmedim yok tas cıkarırlar oyunculara
( Bu arada kv Dogumuma geldi doğurduğum an kadın huy degıstırdı bu yüzünü Hıc belli etmezdi ama tamamen gercek yuzu ortaya cıktı ve lohusa gibi hep beş karıs surat yedi ıctı oturdu bana yaptığı soktuğu lafları saymıyorum gelen tum sülaleme surat yaptı babam ve babanem balıkesırden geldi kadın telefonu kapatıp hosgeldın demedi suratlarına bakmadı annem hem ona hem bana baktı 2. Hafta ben annemin evine gectım oda sonrasında evine Döndu) uzun yazdım kusura bakmayın cok doluyum be bana akıl vermenize ıhtıyacm var
Canım ben olsam gittiğimde onlara gidipte torunlarını sevdirmezdim onlar annemlere gelsinler diye beklerdim ama gitmeden eşimlede konuşurdum bu konu da beni zorlama diye yüz yüze geldiğiniz de de hiç güçsüz gözükme sürekli Gül aşırı Mutlu gözük arada da bu dogum beni çok olgunlaştırdı herkesi daha takından tanıdım bundan sonra herkeste beni tanıyacak falan de bak Nasıl kıymetli oluyorsun yok gelmediniz yok aramadınız şok zorlandım falan dersen kendilerini şok önemli hissederler bence

Girlmother Girlmother canım eşin de sorun etmeyecekler kesinlikle otelde kal.. 4 ay aramamak nedir ya.. Herkes işine nasıl gelirse öyle davraniyorsa bizde öyle yapalım.. Enayi yerine konmaya sinir oluyorum..

Bebislerinizin uykulari nasil benimki 1 haftadır neredeyse sabah oglen ikindi düzenli sekilde ayni saatlerde uyuyo alisti sanirim uyumak için cildirio resmen:KK48:

Kızlar bebislerinız ek gıdaya başladıktan sonra kakalarinin renginde değişme oldu mu? bayagi yeşil oldu da rengi normal mi? ve eskisi kadar da cıvık değil

Kızlar 4 aydır aramayan kayınvalide ve görümce dun aradı açmadım tekrar aradı ay nasılsnz hep sizi dusunuyorm kız Kocaman olmus pek ıstahlı herhalde dedi iyi degılız dedım kız huysuz ve meme emmıyor aaaa dedi sasırdı eğer oglunu arayıp da 4 aydır gelinini aramazsan hc bırseyden haberın olmaz dedım aaa ask olsun ben rahatsz etmemek için aramıyorum sen benı bılmıyormusun?? Aradan bir saat gecti görümcem aradı açmadım.. Ben dedm bir kere olsun arayıp kızım nasılsn iyimisin bebegın zor bir bebek basedebılıyormusun yalandan da olsa bir destek bekledım ikinizdende dedm ama aramadınız dedim Şimdi size sorarım bir ınsan rahatsız etmemek ıcın 4 ay aramazmı? Gece gunduz torununla ilgilenen Ben sen oglunu arıyorsun? Ben mi anormal dusunuyorum. Dıdımın dıdısı bile arayıp halımı soruyor gelelim bir seye ihtiyacın varmı yemegını yapalım cart curt kımseden bir sey ıstemem ama duymak bile destek verıyor.. Bayram'dan sonra Balıkesire gidecegız kv ler orda yasıyor ve babamın oteli de orda ve ben otelde kalmak istiyorum asla bunlarla yüzgöz olup bıde evlerıne gtmek istemıyorum aklıma geldıkçe sinirler basıyor benı.. İpleri tamamen koparttım. Hayatımda bu kadar guzel oynayan bir anne kız daha görmedim yok tas cıkarırlar oyunculara
( Bu arada kv Dogumuma geldi doğurduğum an kadın huy degıstırdı bu yüzünü Hıc belli etmezdi ama tamamen gercek yuzu ortaya cıktı ve lohusa gibi hep beş karıs surat yedi ıctı oturdu bana yaptığı soktuğu lafları saymıyorum gelen tum sülaleme surat yaptı babam ve babanem balıkesırden geldi kadın telefonu kapatıp hosgeldın demedi suratlarına bakmadı annem hem ona hem bana baktı 2. Hafta ben annemin evine gectım oda sonrasında evine Döndu) uzun yazdım kusura bakmayın cok doluyum be bana akıl vermenize ıhtıyacm var
hepsi aynı canım bunların insanın boğasi geliyor.bende de aynı durum eşimi ararlar görümcemler ve kv. kv arada beni arar ama görümcemler hiç arayıp nasıl demediler eşimle muhattap oluyorlar sadece. ben olsam kesinlikle otelde kalırdim.rahatsız etmek istemedik lafı büyük bi bahane sadece. bende cuma memlekete gidecem bi iki gün kv de kalacam eşimin hatrina sonraki günler yani bütün yaz annemin evinde kalacam.

rahatsız etmek istemiyorlarsa hiç olmadı caldirir birakirlar sen ararsin musait olunca o zaman söyler kızım kusura bakma çocuğun uyuma saatine falan denk gelir diye çekindim der olur biter 4ay boyunca hiç mi aranmaz canım eger kocanla aranı açacak kadar iyi oynuyorlarsa sen de bence git yanlarına ara ara şakayla karışık sok lafını. gitmezsen bu sefer sen kötü gelin olursun onlar bekleyen ozleyen kv gorumce

Kızlar bebislerinız ek gıdaya başladıktan sonra kakalarinin renginde değişme oldu mu? bayagi yeşil oldu da rengi normal mi? ve eskisi kadar da cıvık değil
sebze corbasina yesil yapraklı sebzelerden koyduysan yesil olur kakasi. e tabi ek gıdaya gecince katilasir

sebze corbasina yesil yapraklı sebzelerden koyduysan yesil olur kakasi. e tabi ek gıdaya gecince katilasir
Yok canım ya sebze yemiyor benim bebis yüzünü eksitip saklıyor dudak bukuyor bende ara verdim. sadece meyve yiyor ona rağmen yemyeşildi kakası fakat yaparken fark etmedim öyle bi ikinma kendini sıkma zorlama olmadı. gene hardal sarısı mı olmasi gerekiyordu?
bi de sebze işini ne yapabilirim bi fikrin var mı?

Prima premium care kullananlar
bu resimdeki iki bezde 4 no prima nın bezi beyaz paket den. Fakat birbirinden farklılar. Acaba neden olabilir?
Alala yenilenmiş diyicem ama boyutları niye farklı olsun ki :/

Yok canım ya sebze yemiyor benim bebis yüzünü eksitip saklıyor dudak bukuyor bende ara verdim. sadece meyve yiyor ona rağmen yemyeşildi kakası fakat yaparken fark etmedim öyle bi ikinma kendini sıkma zorlama olmadı. gene hardal sarısı mı olmasi gerekiyordu?
bi de sebze işini ne yapabilirim bi fikrin var mı?
her bebek farkli canim degisik yollarla deniceksin tekrar. bi kez de iyice acikmasini bekle ve şarkı soyleyerek yedir ben kizima oyle yapıyorum

Back
X