Cok stres yapmayin bi ark.imin rahminin yarisi curukmus dogumdan sonra ogrendi meger o durumda olanlarin cogu hamile bile kalamiyormus erken ogrenseydi belki stresten o da hamile kalamayacakti stresi atin kenara hersey cok guzel olacakevet anım. Ayrıntılı da çıktı. Biraz tuvaletim vardı. Karından usg de Dr şu anda idrara sıkışıksın rahim boyu kısa görünüor. İdrardan mı değil mi bilemiorum. Bi lavaboa gidip gel tekrar bakalım dedi. Gelince alttan baktı ve kısa çıktıDua edin bana lütfen...
Icimizi dokcez tabi ki canim bu yuzden burdayiz uyuyordur annesi uzuuun uzuuun uyurlar daha cok enerji harciyorlar buyuyup gelismek icin kucucuk bedenleriyleKızlar çok endişelendim her sabah hareket eder bebeğim bugün çok durgundu, gittik oyumuzu kullandık, kahvaltımızı yaptık tık yok.. Bende bir sinir boşalması oldu, rüyamın etkisinde kalmışım demek.. Sonra babamızla yatağımıza uzandık ve müzik açtık babamız bebeğe sarılarak uzandı ve pıtırcığımuz hareket etmeye başladı, nasılll rahatladım anlatamammm.. Şimdi sıkıca sardım sarmaladım göbüşümü sıcakta daha çok tepiniyor.. Allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin. Bir teyzemle konuştum, sonrasında kabus ve gereksiz endişe.. Allah herkese akıl fikir versin beni endişelendirdiği için teyzemle doğuma kadar görüşmeyi düşünmüyorum Ayyh içimi dökmem lazımdı kızlar amacım sizleri bunaltmak değil
ayy o nedirrr ilk kez duydum. Geçmiş olsun. Ama doğum yapması çok guzel. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. sağ ol desteğin için canım benimmCok stres yapmayin bi ark.imin rahminin yarisi curukmus dogumdan sonra ogrendi meger o durumda olanlarin cogu hamile bile kalamiyormus erken ogrenseydi belki stresten o da hamile kalamayacakti stresi atin kenara hersey cok guzel olacak
Yok tatlim gri, xs aldim ve normal zamandada giyilebilir guzel bir cantayla harika duruyor ben bayildim tam aklimdaki renk ve modeli buldugum icin sevincliyim.. fotolarida paylastim zatenben başka yerden aldım. Sanırım ca daki pancoyu denemistim. Sütlü kahve renk kazanan bahsediyorsun... Çok kaba durmustu bende. Başka bir yerden aşağıya doğru açılan bir model aldım. Normal zamanlarda da severek giyebilecegim bir model.
Yine de haber için Sağol
Tesekkurler canim, daha cok uyumaya ihtiyaci oldugunun bende farkindayim.. ama ne biliyim hissetmeyince sabah bir garip oldum iste.. valla benim sipa kaburgama isabet ettirdi az once nasil sevindim nasil sevindim anlatamam :)))Icimizi dokcez tabi ki canim bu yuzden burdayiz uyuyordur annesi uzuuun uzuuun uyurlar daha cok enerji harciyorlar buyuyup gelismek icin kucucuk bedenleriyle
Fotoğrafları sonradan gördüm. Çok yakışmış. Güle güle kullanYok tatlim gri, xs aldim ve normal zamandada giyilebilir guzel bir cantayla harika duruyor ben bayildim tam aklimdaki renk ve modeli buldugum icin sevincliyim.. fotolarida paylastim zaten
Tesekkurler canim, seninde bulmana sevindim, eskiden her yerde satiliyordu, simdi genis tip kabanlar yine moda oldu.. pancolarada gun dogdu diye sevindim, ama kaban tipi bulmak nerdeyse imkansizFotoğrafları sonradan gördüm. Çok yakışmış. Güle güle kullan
Canım güzelmiş sende güzel taşımışsınGünaydın kızlarrr oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun :))
Bu arada bugün fırsat bulabildim fotoğraf çekmeye.. Panço kaban arayanlara gelsin
aynen canım. Ayy hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız
Canım ekmeği tam buğday yedim her öğün 1 dilim. Şeker de hiç yemedim. Gün de 4 köfte büyüklüğünde et. Öğle ve akşam ayrıca sebze yemeği. Aralarda süt meyve. 2 haftada 300 gr. Almışım. 210 gr bebek almış. 660 ti 870 olmuş. İyi mi bilmiyorum. Ekmek olmadığı için genelde açım. Ve dışarda gezerken her kokuyu canım istiyor. Bilmiyorum napicaz. Hayırlısıyla bi önce doğsun moduna girdim. Oysa hamileliği seviyordum
Günaydın kızlarrr oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun :))
Bu arada bugün fırsat bulabildim fotoğraf çekmeye.. Panço kaban arayanlara gelsin
Canım ben de hiç uyuyamıyorum. uyurken birden içime bir fenalık hissi geliyor hemen fırlıyorum yataktan sanki kalkmasan nefes alamayıp ölcem bir daha da uyuyamıyorum günde 2-3 saat uykuyla duruyorum çok zor oluyor. Bende de yüksek tansiyon çıktığı için bebek daha iyi beslensin diye hep sola yatmaya çalışıyorum. kafayı da sola yatcam diye taktıkça hiç uyunmuyorKizlar bir bucuk saat once bi daralmayla uyandim. Daha da uyuyamiyorum. Son zamanlarda hep botle oluyor. Tuvalet icin ya da baska bi sey icin kalktigimda yeniden uykuya gecmekte zorlaniyorum. Sizlere de oluyor mu? Bi de sagimda bobrek buyumesi ciktigi icin soluma yatiyorum hep. sirt ustu de pek yatmayin diyorlar ya, solum uyustu resmen. Ama arada dayanamayip sirt ustu yatiyorum. Sirt ustu yattigimda bebegimn agirligini hissediyorum sanki. Siz hissettiniz mi hic?
Az kaldı cnm. İnşallah sağ saglım kucağımıza almayı nasip etsin rabbimCanım ben de hiç uyuyamıyorum. uyurken birden içime bir fenalık hissi geliyor hemen fırlıyorum yataktan sanki kalkmasan nefes alamayıp ölcem bir daha da uyuyamıyorum günde 2-3 saat uykuyla duruyorum çok zor oluyor. Bende de yüksek tansiyon çıktığı için bebek daha iyi beslensin diye hep sola yatmaya çalışıyorum. kafayı da sola yatcam diye taktıkça hiç uyunmuyor
Ben de var ama sormadim doktoruma hiç normal mi diye? Kasinti ya da koku yok ama miktar olarak baya fazla geliyor.Slm kızlar nasılsınız. Kızlar sizinde akıntı da artma var mı
Slm kızlar nasılsınız. Kızlar sizinde akıntı da artma var mı
Ewet canım bnm de öyle.Ben de var ama sormadim doktoruma hiç normal mi diye? Kasinti ya da koku yok ama miktar olarak baya fazla geliyor.
Benimde sümüksü tarzda nedense.. doktora daha gitmedim. Birde adet sancısı gibi sancı giriyor arada bu dönemde doğum kasılmaları yaşanabiliyormuş, saatte 4 ten fazla ise doktora danışmak gerekiyormuş erken doğum belirtisinden. O kadar değil çok şükür.Slm kızlar nasılsınız. Kızlar sizinde akıntı da artma var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?