2016 Şubat Anneleri

Cok stres yapmayin bi ark.imin rahminin yarisi curukmus dogumdan sonra ogrendi meger o durumda olanlarin cogu hamile bile kalamiyormus erken ogrenseydi belki stresten o da hamile kalamayacakti stresi atin kenara hersey cok guzel olacak

Icimizi dokcez tabi ki canim bu yuzden burdayiz uyuyordur annesi uzuuun uzuuun uyurlar daha cok enerji harciyorlar buyuyup gelismek icin kucucuk bedenleriyle

Cok stres yapmayin bi ark.imin rahminin yarisi curukmus dogumdan sonra ogrendi meger o durumda olanlarin cogu hamile bile kalamiyormus erken ogrenseydi belki stresten o da hamile kalamayacakti stresi atin kenara hersey cok guzel olacak
ayy o nedirrr ilk kez duydum. Geçmiş olsun. Ama doğum yapması çok guzel. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. sağ ol desteğin için canım benimm

Yok tatlim gri, xs aldim ve normal zamandada giyilebilir guzel bir cantayla harika duruyor ben bayildim tam aklimdaki renk ve modeli buldugum icin sevincliyim.. fotolarida paylastim zaten

Doğum öncesi ve dogum anindan korkmuyorum, bi çok doğuma girip eşlik etmiştim. Ama doğum sonrası hastahane ve ortamı refakatçi alınmaması özel odaların torpilli olması beni çok ürkütüyor. sanki hersey o arada alacakmis gibi :'(

Ozel Hastane bakayım diyorum eşim parayı oraya vereceğimize güzel oda alırız diyo sinir

Icimizi dokcez tabi ki canim bu yuzden burdayiz uyuyordur annesi uzuuun uzuuun uyurlar daha cok enerji harciyorlar buyuyup gelismek icin kucucuk bedenleriyle
Tesekkurler canim, daha cok uyumaya ihtiyaci oldugunun bende farkindayim.. ama ne biliyim hissetmeyince sabah bir garip oldum iste.. valla benim sipa kaburgama isabet ettirdi az once nasil sevindim nasil sevindim anlatamam :)))

Yok tatlim gri, xs aldim ve normal zamandada giyilebilir guzel bir cantayla harika duruyor ben bayildim tam aklimdaki renk ve modeli buldugum icin sevincliyim.. fotolarida paylastim zaten
Fotoğrafları sonradan gördüm. Çok yakışmış. Güle güle kullan

Fotoğrafları sonradan gördüm. Çok yakışmış. Güle güle kullan
Tesekkurler canim, seninde bulmana sevindim, eskiden her yerde satiliyordu, simdi genis tip kabanlar yine moda oldu.. pancolarada gun dogdu diye sevindim, ama kaban tipi bulmak nerdeyse imkansiz orgu olanlarda cok ince kaliyor.. ben mankenin ustundekini cikarttim zor bela, cocuk gibi kasaya kostugumu hatirliyorum en son

Günaydın kızlarrr oyumuzu kullandık vatana millete hayırlı olsun :))

Bu arada bugün fırsat bulabildim fotoğraf çekmeye.. Panço kaban arayanlara gelsin
Canım güzelmiş sende güzel taşımışsın şapkası çıkıyo mu acaba

(( . beslenmen iyi canım.. Benimde canım istiyor birşeyler , ozeniyorum genelinde herşeyi yiyenlere. Benim iş arkadaşım hamileyken koskoca dilim pastaları yerdi, ben bir catal olabiliyorum ne yapalim.. Bebisin de iyi.. Haftasiyla uyumlu değil mi.

Kızlar park yatağı aldım bugün daha doğrusu eşim almış nuna Sena model pembe renk :) görsellerden bakarsanız görebilirsiniz. Biraz diğer modellere nazaran pahalı gibi ama sade ve şık olduğu için bide yer kaplamadığı için beğendim..

Canım ben de hiç uyuyamıyorum. uyurken birden içime bir fenalık hissi geliyor hemen fırlıyorum yataktan sanki kalkmasan nefes alamayıp ölcem bir daha da uyuyamıyorum günde 2-3 saat uykuyla duruyorum çok zor oluyor. Bende de yüksek tansiyon çıktığı için bebek daha iyi beslensin diye hep sola yatmaya çalışıyorum. kafayı da sola yatcam diye taktıkça hiç uyunmuyor

Az kaldı cnm. İnşallah sağ saglım kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Slm kızlar nasılsınız. Kızlar sizinde akıntı da artma var mı
Benimde sümüksü tarzda nedense.. doktora daha gitmedim. Birde adet sancısı gibi sancı giriyor arada bu dönemde doğum kasılmaları yaşanabiliyormuş, saatte 4 ten fazla ise doktora danışmak gerekiyormuş erken doğum belirtisinden. O kadar değil çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…