2016 sağlıkla gelsin diye ..

günaydınlar dünün aksine bugün enerji dolu ve neşeliyim çok şükür kocci sabah korse mi taktın sen incelmişsin deyince daha bir keyif geldi , hiç bir güç yemek yediremez bana şu aşamada

sabah: sinamekili yeşil çay bardak
2 yumurta haşlanmış
lor
çay

şimdi yürüyeceğim dayanabilirsem 20 dk dan fazla yürüyeceğim halsizliğimin azaldığını hissediyorum. diyette 7. günüm ve alıştım sanırım artık ..

sebze gününü de çok abartmışım kendimce. dün hiç bir şey istemedi sebze olarak, menemenle 1 kase salata yedim sadece sebze olarak .

bugün beze yapmayı deneyeceğim ikinci defa. ilk gün yapmıştım olmamıştı hatta midemi bulandırmıştı . Bakalım bugün becerebilecek miyim

Yeni
20 dk yürüdüm, bu arada kitabını karıştırınca gördüm seyirde yürüyüş en az 30 dakikaymış ve kilo vermede 7 gün gibi bir duraklama yaşanırsa 4 gün boyunca 60 dk lık yürüyüş yapın diyordu bu da ek bilgi kalsın kenarda
öğlen yulaf kepekli yoğurt (Allahım ne iğrenç şeydi öyle zorla bir kaç kaşık aldım gerisini akşam yulaf kepekli ekmeğe çevirdim )
1 bardak süt

ara:
1 tabak kıtır beze sütlü kahve

akşam:
yağsız tavuk kıymayı tavada 1-2 döndürdüm pişene kadar baharat ve 1 diş sarımsak eşliğinde
2 bardak ayran
yulaf kepekli ekmek

ara:1 çay bardağı süt

öptüm ve kaçtım bayanlar yarın tartı günü bakalım kaç çıkıcammm

başlangıç:77.8
geçen hafta:75.8
bugün:72.8
bu hafta verilen:3 kg
toplam verilen:5.8

bugün ps günüm. sabah dukan ekmeklerimi hazırladım çayımı demledim kahvaltılıkları koydum çantaya. Enesi okula bırakıp kocciye poğaça börek alıp pikniğe kaçtık

kahvaltı:
domates
yulaf kepeği ekmeği
peynir
çay
bol temiz hava

eve geldim 30 dk yürüdüm (gün içerisinde bi 30 dakika daha yürümeyi planlıyorum)

canım nasıl brokoli çekti bugün ya marketten bulup yemem lazım aş erdim resmen

halsizliğim azaldığına göre yürüyüşümü de arttırmalıyım

dün kabak cipsi denedim saf protein günümde olduğum için tadamadım ama güzel görünüyordu.bugün baktım tadına midem bulandı

öğlen:
haşlanmış brokoli tuzlu yağsız sarımsaklı yoğurtlu (nassıl canım istemişti )
yulaf kepeği ekmeği

30 dakika daha koştum
1 çay bardağı süt içtim

Diyete alışmak 7 gün sürdü bugün 8. günüm dukanda. açlık veya herhangi bir acıkma hissi mevcut değil ve halsizliğim gitti aksine yorulduğumu geç hissediyorum artık, kendimi daha iyi hissediyorum.

Bu gün 30+30 dk yürüdüm bir de enesi okuldan almaya yürüyerek gittim ,gidiş geliş 30 dk

sabah pikniğe gittik herkes abur cubur cips tatlılar bisküviler , ben dukan ekmek peynir ayran yedim. 1 paket küçük süt içtim.
öğlen babannemgile gittik şükür menü uygundu bana haşlanmış tavuk yanında bol yoğurt yedim 3-4 turşu yedim çay içtim
en son pazara uğradık cherry domates aldım 4-5 ondan yedim pazarda
çok şükür gezmemi kazasız belasız atlattım özellikle babannem kısmından korkuyordum kalabalıkta kaynadım. ama babam arada eline ne geçtiyse ye diye ısrar etti. bir şey yemiyorum diye taktı bana
şimdiyse klavye başında
haşlanmış brokoli
yoğurt
dukan ekmek
dukan puding yiyorum
yürüyüş yapamadım
su da içemedim 1 litre bile olmamıştır ona rağmen babamı yolda 2 kez durdurdum wc molası için yürüyüş ya da spor da yok

bu arada kilo vermem durdu sanırım . cuma günü eksi görememekten korkuyorum

bugün depresyon tüm gün yakamı bırakmadı biraz rahatsız gibiydim de baş ağrısını hiç saymıyorum geçmedi hala .
kahvaltı saat:8 de
yulaf kepekli tost
2 yumurta
bitki çayı

60 dk yürüdüm

coca cola zero içtim

öğlen(saat 3 te yedim)
soslu tavuk kıyma, bolca yoğurt
dukan kuşburnu aromalı jöle (tatlı olarak)

akşam: 18:00 civarı
dukan tavuklu turşulu tost
1 bardak süt

2 litreye yakın su içtim sinamekili bitki çayımı içtim.
bugün yeme günümdü motivem sıfırdı. canım istedikçe lordan sütten jöle den izinli ne varsa atıştırdım.

ben bugünlük bittim dostlar bye..

sabah
menemen
1 haşlanmış yumurta bitki çayı
lor peyniri

öğlen (piknikteydik)
4-5 gibi yedik
1 tane üçgen peynir
köfte - tavuk ızgara
domates soğan söğüş
2 tane maden suyu
2-3 bardak light kola
4-5 sakız

daha da yemek yemem akşam oldu belki bir kase yoğurt ya da 1 bardak ayran içerim. 1,5 litre su içtim.
yürüyüş olarak sabah annemle 2 saat boyunca çarşıya gittik gezdik daha da yürümedim piknikte gezindik çok yoruldum..

bacaklarım ağrıyor dostlarrr daha 1 saat yürüyüş yapcam bugün ölmez sağ kalırsam

günaydınlar
sabah kalkınca 500 ml su
günden güne oburluğum artıyor benim ya
tavuklu 2 yumurta (kırılmış)
dukan tost(1 minik cherry domates +peynirli)
2 bardak bitki çayı
1 üçgen peynir(bugün saf protein günüm)

60 dakika yürüdüm
öğlen yemek yemeyi unuttum enesle parka çıktık
ordan anneme uğradım
1 bardak sütlü türk kahvesi içtim
saat:
4-5 gibi acıktım tabi
tavuk ızgara
1 kase bol pulbiberli yoğurt

2 su bardağı bitki çayı
2 litreye yakın su içtim

bugün diyetten vazgeçme isteği vardı kilo verme yavaşlayınca motive düşüyor zannımca
peki diyeti bıraksam ne olacak sağlıklı mı besleneceğim ?
hayır tabiki !!!
ilk işim çeşit çeşit çikolata , ekler pasta ,1 paket cips, 1 koca paket jelibon alıp hepsini birden yemek olacak
mutlu mu olucam ?
hayır tabiki !!!
depresyona gireceğim gene

şu an mutlu muyum ?
evet
giysilerim daha iyi duruyor şimdiden, kocci övgüler yağdırıyor gram versem farkediyor , suratım doğuma az kalmış ve şişmiş hamile modundan çıktı kendimi aynada daha güzel görüyorum ..

şimdi sen karar ver

mutlu olmak mı?
mutsuz olmak mı?

kahvaltı:
dukan krep
domates
çay
1 bardak bitki çayı

öğlen:
domatesli karnabahar
yoğurt

maden suyu

akşam:
tavuk ızgara
yoğurt
2 yaprak marul
küçük kase kabak tatlısı(dukana uygun)

30 dk tempolu yürüdüm
enesi okuldan yürüyerek aldım
pazara gittik geldik 17.000 adımı geçmişim bugün

Günaydınlar
başlangıç:77.8
geçen hafta:72.8
bugün:71.8
bu hafta verilen:1 kg
toplam verilen:6 kg

Eklentiler

• image.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 44
an itibariyle 6 kilo vermiş bulunuyorum 70 kilonun altına inmeme 2-3 kilom kaldı .. gelsin 60 lılarrrr... bir kaç haftamı alabilir ama değer. daha şimdiden çok incelmişsin iltifatları alıyorum. yüzüm de süzülmüş öyle diolar ben her gün ayna karşısında olduğumdan farketmiyorum. gönül isterdi ki haftada daha fazla kilo vereyim ama olmadı 1 kilo gitti sadece.

bugün kayınvalidemgile gidicez ve bugünün hemen bitmesini istiyorum zor olucak sanırım meram anlatmak ..

noluyor bana bugün kuzum
kılımı kıpırdatacak hal yok ama bitip tükenmeyen yemek isteği var.
sabah dukan krep
lor
dukan puding
1 bardak zero

öğlen
lorlu yumurta
çay
haşlanmış tavuk
maden suyu
şimdiden çok yedim, izinsiz bir şey yemedim ama insan korkuyor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…