2016 sağlıkla gelsin diye ..

Öncelikle kararlı olmak gerekiyor . Kararlı olduktan sonra şartlar uyduruluyor azmini ve isteğini hiç kaybetme E mi

İkindi :3 mandalina
1 tabak sütlü nesfit
1 avuç leblebi

Akşam:
100 gr haşlanmış et
Yağsız limonlu salata

Ara:
Çay
Leblebi
Kuru üzüm

günaydın sevgili günlük

Beycağızım dışarı yürüyüşe gitti , ben 2 bardak yeşil çayımı içtim 1 elma 1 mandalinamı yedim.
ayrıca kendime not: kahvaltını güzel yap yoksa acısı diğer öğünlerden çıkıyor kilo alıyorsun. en az 2-3 dilim ekmek ye yoksa çılgınlar gibi açıkıp sağa sola saldırıyorsun .

iki gündür siteye girip rapor veremedim telefonumla ilgili problem vardı ve evde değildim. Bugün tartı günümdü annemgilde tartıldım 74.3 çıktı ama benim tartıyla arasında fark var sanırım yarın kendi tartımda tartılacağım gerçek rakam için.
bugün henüz spor yapamadım ama eve geç geldiğim için yarım saat de olsa yürüyeceğim muhakkak.

merhabalar arkadaşlar , telefonum bozuk bir de oğluş 40 derece ateşle cebelleşince annemgilde kaldık hiç giremedim internete. Bugün tartıldım 75.4 üm . 2 gündür spor yapamıyorum yediklerime de dikkat edemedim annemde kaldığımız için.bugün yürüyeceğim inşallah.
kahvaltı:2 tane krep
5 zeytin
marul
1 bardak yeşil çay

bayadır yazmıyordum günlüğümü zor buldum
uzun bir aradan sonra günaydınlar .
bugün cuma değil mi kilom 75.8
dukana başladım an itibari ile
kahvaltım :
2 yumurta bol baharatlı
beyaz peynir
şekersiz çay
yulaf kepekli krep

3 gün günlük tartılacağım..

Tüm gün boyunca neskafe harici kaçamak yapmadım , onu da dahil sanıyodum diyette yokmuş normalde.
Öğlen :fırında kaburga yağsız
Canım bişeyler istedikçe baharatlı yoğurt yedim
Akşam: lor maydonoz dereotu
1,5 litre su içtim
20 dk yürüyüş

Eklentiler

• image.png
    179,1 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 48
Sabah aç uyandım 1 bardak soğuk süt içtim
Sabah
1,5 kaşık yulaf kepeğinden hazırladığım 2 tane kocaman krep
Peynir dereotu maydonoz
Sütlü şekersiz Türk kahvesi

Biraz halsizlik mevcut , psikolojik mi bilmiyorum ama yenmeye çalışıyorum

1 kilo hafif uyandım bugün 74.8 şu an kilom hızlı etki etmesi ve aç kalmamak beni Mutlu etti açıkçası , atak döneminde verilen kilolar ödem oluyor ama ödem mödem düşsün kilolar

öğlen: yumurta ve yoğurtla 2 krep
lor peyniri
ayran

akşam: 2 parça yağsız tost makinasında tavuk köftesi
1-2 kaşık yoğurt
yürüyüşümü sabahtan yaptım 20 dk
2 litre su içtim
akşam tatlı deneyeyim dedim atak dönemi izinli malzemelerle olmadı hatta iğrenç oldu tatlıdan soğudum
denemeye devam yarın da kurabiye denicem atıştırmalıklar benim için çok başka
o değil de tatlandırıcı kesinlikle iştahı arttırıyor serbest diye yüklenmemek gerek diyet zorlaşır yoksa ..
yarın sabah kilo ölçümüyle görüşmek üzere

Günaydın günlük bugün yataktan çıkmadım saat 10-11 sanıyorum daha dokuza gelmemiş meğersem . Uzun uyumayı bir türlü beceremiyorum ..

73.5 i gördüm bugün ne ödem varmış arkadaş
Dayanabilirsem 6 gün atak beni baya bir paklayacak demekki

çok nefis bir tarif buldum 7
ÇUBUK KRAKER

1 yumurta ( küçük boy )beyazından azcık üzerine sürmek için ayırıyoruz
3 y.k yulaf kepeği karışımı
1 y.k sirke
2 t.k zeytinyağ
1 y.k mısır nişastası
1 .ç.k kabartma tozu
çay kaşığının ucuyla karbonat
çörek otu ( susam güçlendirme expresste kullanılabilir )
hepsini karıştırıp yoğuruyoruz sert olmalı hamur toparlanmayacakgibi olursa elimizi suyla ıslatıp yoğuruyoruz merdaneyle yapışmadan kesme tahtasında acıyoruz aynı eşitlikte şeritler kesiyoruz uzun uzun 4 parmak eninde kesiyoruz şeritleri yuvarlıyoruz bir tepsiye susam ve çörek otunu serpiştiriyoruz cubukları önce fırca yardımıyla yumurta beyazını sürüyoruz tepsideki susam ver çörek otunun üzerinde yuvarlayıp tepsiye alıyoruz 150 derece fırında 20 dakika pişiriyoruz soğuduktan sonra buzdolabında bekletip tüketiyoruz (30 tane çıbuk çıktı çubuk krekar uzunluğunda ve inceliğinde )

tadı gerçekten kraker gibi oldu .Dukan yapanlara değişik bir yulaflı tarif olsun

300 grama daha el sallarken 20 dk lık yürüyüşümü de yaptım vitaminimi içtim
Henüz kahvaltı yapmadım

Günaydınlar
Kahvaltı 2 su bardağı süt
Çatalın ucuyla beyaz peynir

dün adet oldum ve 73.0 kiloyla atak evresini kapatmış bulunmaktayım 2,8 kilo kaybı güzel motive oldu benim için
bascam şimdi menemeni nasıl tatlı gelecek ama

sabah 1 çay bardağı süt içtim 3 tane cherry domates yedim 1 bardak bol sinamekili 5i bir arada çay içtim gün içinde birtane daha içicem temizlensin bağırsaklar

Kahvaltı:
2 yumurtalı menemen
dereotlu maydonozlu lor
yulaf kepekli ekmek
çay

Merhaba sevgili günlük
Hem erken gelen adet hem diyet ikisi bir bunalıma soktu beni . Kocci de evde ama dışarı çıkmayam napcaz hava yağışlı diyo. Haklı da birazcık yaklaşık 2 haftadır full çalışıyor. Yine de sıkıldım . Çarşıya çıksam bi başıma bissürü para harcarım şimdi çıkmıyim

Bu arada bugünün kilo fotosu burda dursun malum atak bitti haftalık tartılıcam artık.

öğlen 1-2 minik domates
tavuk çorbası
1 litre su

koccinin yüreği dayanmadı gezinmeye çıktık biraz iyi geldi

akşam
2 but haşlanmış
salata
bardak ayran

günaydınlar dünün aksine bugün enerji dolu ve neşeliyim çok şükür kocci sabah korse mi taktın sen incelmişsin deyince daha bir keyif geldi , hiç bir güç yemek yediremez bana şu aşamada

sabah: sinamekili yeşil çay bardak
2 yumurta haşlanmış
lor
çay

şimdi yürüyeceğim dayanabilirsem 20 dk dan fazla yürüyeceğim halsizliğimin azaldığını hissediyorum. diyette 7. günüm ve alıştım sanırım artık ..

sebze gününü de çok abartmışım kendimce. dün hiç bir şey istemedi sebze olarak, menemenle 1 kase salata yedim sadece sebze olarak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…