Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııın :)
spor olarak sadece yürüyüş mü yapıyorsunuz ? baştan sona yazdıklarınızı okudum, kullandığınız pro bende de var.
yazdıklarınızı okuyunca heveslendim acaba işten cıkınca servisten erken insem de eve kadar yürüsemmi die düşünüyorum :)
Eki Görüntüle 1738850 Eki Görüntüle 1738852 2 gündür yediğime çok dikkat edemiyorum, sabit uyguladığım bir diyet çeşidim de yoktu zaten . Gün içinde dengelemeye çalışıyorum. Yememem lazım dedikçe iştahım kuduruyor malum duygusal açlığım mevcut
Az önce koca bir tabak haşlanmış tuzlanmış limonlu yağsız karnabahar yedim yanında da 2 kaşık yoğurt karnım şişti tokum ve mutluyum
Tabi oğluşla kocciye pişi kızarttım aynı zamanda, ama ellemedim bile akşama da patatesli gözleme yapacağım, akşamı da kazasız atlattım mı tamamdır yani belli bir diyetim yok aktivitemi arttırıp yememi azaltıyorum o kadar
Yürüyüş yaparken aynı zamanda lost izlemeye başladım saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum bugün 2 bölüm izledim 8000 adım atmış oldum hedefim günlük aktivite harici 10000 adım atabilmek.
verdiğiniz kiloları da yazarmısınız zamanla :)
Ne güzel yürüyorsun maaşallah bende yürümek istyorum hatta yürümeyi seviyorum da ama heryere uzağız ya ciddi anlamda şehrin göbeğindeyiz. Caddeler arası yürüyüş yapmak da istemiyorum nebiliyim
İkinci bir şık ise spor salonuna yazılman, orda sürekli spor yapanları görmek de motive sağlıyor , bizim burda uygundu salonlar 3 aylık 150 tl filen, oradakileri bilmiyorum. Para verince her gün de gitmek istiyor insan o da işin başka bir boyutuAynı program sende de varmış bak, önce günlük hayatında hareketin ne kadar onu ölç , akşama kadar program açık kalsın kaç bin adım atıyorsun onu belirle. Sonra da günlük hareketine zamanla 500 500 arttır. Kilo verme odaklı değilde hareketini arttırma odaklı bak sağlık açısından , motiveni arttırır ve kendini daha iyi hissetmeni sağlar.
Spor bandından önce bende düzenli yürüyemiyordum , hem çocuktan ötürü hem de dışarda yürümeyi pek sevmediğimden. Ama sana söylediğim yöntemi uygulayıp günlük hareketimi arttırmaya çalışıyordum sadece ..
Aynı program sende de varmış bak, önce günlük hayatında hareketin ne kadar onu ölç , akşama kadar program açık kalsın kaç bin adım atıyorsun onu belirle. Sonra da günlük hareketine zamanla 500 500 arttır. Kilo verme odaklı değilde hareketini arttırma odaklı bak sağlık açısından , motiveni arttırır ve kendini daha iyi hissetmeni sağlar.
Spor bandından önce bende düzenli yürüyemiyordum , hem çocuktan ötürü hem de dışarda yürümeyi pek sevmediğimden. Ama sana söylediğim yöntemi uygulayıp günlük hareketimi arttırmaya çalışıyordum sadece ..
İkinci bir şık ise spor salonuna yazılman, orda sürekli spor yapanları görmek de motive sağlıyor , bizim burda uygundu salonlar 3 aylık 150 tl filen, oradakileri bilmiyorum. Para verince her gün de gitmek istiyor insan o da işin başka bir boyutu