• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşam 18.00
karnıbahar haşlama üzerine yogurt pul biber ve nane ile birlikte
1 tane soda
saat 3 de 1 fincan nescafe içtim şu anlık 3 brdak su içtim kendimi diyete yeni başlamış sayıyorum oruç tuttugum için
uyamadım diyete şimdi devam :21::21::21:

Günaydın bayanlar napıyosunuz bakıyım ben bir ac gundur Orucluyum o yüzden biraz diyet bozuldu bide cuma gunu evinde Mevlüt okutacağım temizlik kosturma derken giremedim siteye..

nerdesiniz yahu kızlar hepinizmi diyeti bıraktınız olsun yeniden başlarız yazın birşeyler :5:

Nerdesiniz hatunlar kac gundur bakıyorum kimsecikler yokk bugun gittim spora yazıldım haftanın üç gunu düzenli spor yapacagım 2 gunde yürüyüş yapmayı planlıyorum hadi topik sahibi nerdesin başka bir topiğe gideceğim bak........:54:

huu huuu elma dersem çıkınnnnn nerdesinnniz

Nerdesiniz hatunlar kac gundur bakıyorum kimsecikler yokk bugun gittim spora yazıldım haftanın üç gunu düzenli spor yapacagım 2 gunde yürüyüş yapmayı planlıyorum hadi topik sahibi nerdesin başka bir topiğe gideceğim bak........:54:

bende devam ediyorum ama kimsecikler yok topiğin sahibi gitti en iyisi biz devam edelim gene paylaşalım ne yaptığımızı..

Kızlar ben Pco olduğumu öğrendim . Ve üzüntümden giremiyorum artık. K.bakmayın :50:

Kızlar ben Pco olduğumu öğrendim . Ve üzüntümden giremiyorum artık. K.bakmayın :50:

aaaa çok geçmiş olsun canım ama üzülme sakın tedavisi olan bir şey ve bak forumu gez pco olanların hamile kaldığı bir topik var o kadar zor değil oku orayı lütfen bozma moralini rabbim şifasını verir inşallah :29::29:

nazlım geçmiş olsun:16::16: niye bu karamsarlık....
canım pko ile normal yoldan hamile kalan bir sürü bayan var hem sen daha yolun çook başındasın dua etki spermlerle ilgili bi sorun yok....
bak eşi azo spermli olan bir sürü bayan var ve tüp bebek yapabilmeleri için tek bi sperm arıyolar yıllarca:5:
yapma ne olur güçlü ol..
bak biz bile 8 yıl olacak evleneli ne tedaviler ne dr lar gördük ve her defa olumsuz oldu :14:sonucumuz , ama yinede pes etmiş değiliz ve Allah güç verdiği sürecede bu uğurda savaşmaya devam edicez inş...
yılmak, yıkılmak yok yola devam ......
ben neşeli, kıpır kıpır olan eski Nazlıyı istiyorum ...

nazlım geçmiş olsun:16::16: niye bu karamsarlık....
canım pko ile normal yoldan hamile kalan bir sürü bayan var hem sen daha yolun çook başındasın dua etki spermlerle ilgili bi sorun yok....
bak eşi azo spermli olan bir sürü bayan var ve tüp bebek yapabilmeleri için tek bi sperm arıyolar yıllarca:5:
yapma ne olur güçlü ol..
bak biz bile 8 yıl olacak evleneli ne tedaviler ne dr lar gördük ve her defa olumsuz oldu :14:sonucumuz , ama yinede pes etmiş değiliz ve Allah güç verdiği sürecede bu uğurda savaşmaya devam edicez inş...
yılmak, yıkılmak yok yola devam ......
ben neşeli, kıpır kıpır olan eski Nazlıyı istiyorum ...

ahh ablacm ahh . Umutsuzluk olmasada psikolojik olarak üzgünüm. Aklımdan çıkaramıyorum.
Beni çok iyi anlarsın . Ne yapalım allahın taktiri bu imiş. Yapacak birşey yok :(

ahh ablacm ahh . Umutsuzluk olmasada psikolojik olarak üzgünüm. Aklımdan çıkaramıyorum.
Beni çok iyi anlarsın . Ne yapalım allahın taktiri bu imiş. Yapacak birşey yok :(
anlamaz olurmuyum seni hemde çook iyi anlıyorum...
biliyomusun hemen hemen her gece rüyalarımda hamile görüyorum kendimi...
parada tıpta çare olmuyo bazen işte şu an biz o durumdayız:14:dediğin gibi herşey Allahtan inş bizimde güleceğimiz günler yakındır...
üzülme ne olur :48:

anlamaz olurmuyum seni hemde çook iyi anlıyorum...
biliyomusun hemen hemen her gece rüyalarımda hamile görüyorum kendimi...
parada tıpta çare olmuyo bazen işte şu an biz o durumdayız:14:dediğin gibi herşey Allahtan inş bizimde güleceğimiz günler yakındır...
üzülme ne olur :48:

İnşallah. Sağol ablacım :50:

canıımm moralini bozma hemen
bende pkoluydum bak iki tane bebem var
allahımın hazinesi geniş moralini bozdukça işler terine gider

Back