Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız bu aralar çok yoğunum ama yazdıklarınızı hep okuyorumm haydii canlanalım birazzzz
Canım benim kilomu yanlış yazmışsın ben şuam 84 kiloyum
huu huuu elma dersem çıkınnnnn nerdesinnniz
huu huuu elma dersem çıkınnnnn nerdesinnniz
Nerdesiniz hatunlar kac gundur bakıyorum kimsecikler yokk bugun gittim spora yazıldım haftanın üç gunu düzenli spor yapacagım 2 gunde yürüyüş yapmayı planlıyorum hadi topik sahibi nerdesin başka bir topiğe gideceğim bak........
bende devam ediyorum ama kimsecikler yok topiğin sahibi gitti en iyisi biz devam edelim gene paylaşalım ne yaptığımızı..
Kızlar ben Pco olduğumu öğrendim . Ve üzüntümden giremiyorum artık. K.bakmayın
Kızlar ben Pco olduğumu öğrendim . Ve üzüntümden giremiyorum artık. K.bakmayın
nazlım geçmiş olsun niye bu karamsarlık....
canım pko ile normal yoldan hamile kalan bir sürü bayan var hem sen daha yolun çook başındasın dua etki spermlerle ilgili bi sorun yok....
bak eşi azo spermli olan bir sürü bayan var ve tüp bebek yapabilmeleri için tek bi sperm arıyolar yıllarca
yapma ne olur güçlü ol..
bak biz bile 8 yıl olacak evleneli ne tedaviler ne dr lar gördük ve her defa olumsuz oldu sonucumuz , ama yinede pes etmiş değiliz ve Allah güç verdiği sürecede bu uğurda savaşmaya devam edicez inş...
yılmak, yıkılmak yok yola devam ......
ben neşeli, kıpır kıpır olan eski Nazlıyı istiyorum ...
anlamaz olurmuyum seni hemde çook iyi anlıyorum...ahh ablacm ahh . Umutsuzluk olmasada psikolojik olarak üzgünüm. Aklımdan çıkaramıyorum.
Beni çok iyi anlarsın . Ne yapalım allahın taktiri bu imiş. Yapacak birşey yok
anlamaz olurmuyum seni hemde çook iyi anlıyorum...
biliyomusun hemen hemen her gece rüyalarımda hamile görüyorum kendimi...
parada tıpta çare olmuyo bazen işte şu an biz o durumdayızdediğin gibi herşey Allahtan inş bizimde güleceğimiz günler yakındır...
üzülme ne olur