grubunuza katilabilirmiyim
kilo 76 boy 165 yas 31 hedef simdilik 60
katılabilirsin tabi ki cnm hoşgeldin
tüm bilgilerini yazarsan ekliyebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
grubunuza katilabilirmiyim
kilo 76 boy 165 yas 31 hedef simdilik 60
Maydanoz kurunu nasıl yapıyorsun canım tarifii yazarmısın?
16 tane maydonoz sapı ve yaprağıyla birlikte , yarım limon , yarım bardak ta su , hepsini blendırdan geçiriyorum 15 gün boyunca kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum sonra 1 hafta ara verip tekrar başlıyorum çok faydasını gördüm özellikle selülitlerim de etkili oldu :))
Günaydın canlar off sabah sabah sinirim bozuldu bir tartıya çıkıyım dedim kac gundur dikkat ediyorum bir gr bile verememişim üstüne bi de + dayım...:84::84:
al bendende o kadar yaaa yerinde sayıyorum yoksam tartı mı bozuldu neeee
Günaydın canlar off sabah sabah sinirim bozuldu bir tartıya çıkıyım dedim kac gundur dikkat ediyorum bir gr bile verememişim üstüne bi de + dayım...:84::84:
al bendende o kadar yaaa yerinde sayıyorum yoksam tartı mı bozuldu neeee
merhaba kızlarr:) çok mutluyum 92 kilodan 90.2 ye düşmüşüm diyeti 2 gündür yapıorm ama 6 gündür maydonoz kürü yapıp içiyordum sanırım bunun büyük faydasını görüyorum,yaşasın çikolatasız şekersiz hayat yaşasınnnn sağlıklı beslenme ( beynime bunu öğretiyorum:)
Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü(bugün 6.gün)
kahvaltı: peynir , yarım havuç , 6 tane fındık, 1 dilim tam bugday ekmeği,bir tutam maydonoz ve şekersiz erik suyu
Herşey bebek içinnn:))
ben diyete devam ediyorum .
81.400 düm şu anda 79 um . 16 sına kadar 2,5 kilo verecektim sanırım olacak .
sizede küstüm buraya yazmıyorum .
Kimse yazmıyor etmiyor katılmıyor.
2-3 kişi hariç kimse destek olmuyor
kızlaarr merhabaa :) haftasonu yatılı misafirim vardı düğün vardı derken tartılıp yazamadım bitürlü buraya
diyete başladım başlayalı hiç kaçamağım olmadı ne pastalar ne tatlılar geldi geçti de önümden yemedim çok mutluyum gururluyum ...
Veee sabah kalkar kalkmaz tartıldım 88.5 olmuşuuuuum asıl mesele bundan sonra başlıyor ilk vermeye başladığımızda kolay gidiyor kilolar ama sonrası zorlaşıyor sabır lazım kararlılık lazım ..