• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosbuldumm baska ne gibi bilgiler gerekiyor bilmiyorum yas 31
boy 165
kilo simdiki 76
hedef kilo 60
her ayin 1,10 ve 20 sinde tartliyoruz galiba

Maydanoz kurunu nasıl yapıyorsun canım tarifii yazarmısın?

16 tane maydonoz sapı ve yaprağıyla birlikte , yarım limon , yarım bardak ta su , hepsini blendırdan geçiriyorum 15 gün boyunca kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum sonra 1 hafta ara verip tekrar başlıyorum çok faydasını gördüm özellikle selülitlerim de etkili oldu :))

bugünkü menüm :)

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü ( 12.günüm yaşasınnn 3 gün kaldı)
1 dilim peynir , 1 dilim tambugday ekmeği , 1 haşlanmış yumurta , 2 kayısı , 1 brdak süt

Öğle : 1 tane çiğköfte , 6 kaşık yoğurt , 150 gr kadar kıymalı yumurta

Ara : 10 fındık

Akşam : 4 kaşık patlıcan oturtma , 4 kaşık yoğurt , salata

Ara : nescafe

Sabah ve sonra ki ara menümü yazmıştım devam ediyorum

Aradan sonra komşum geldi bir turk kahvesi içtik

Öğlen : 2 dılım Çavdar ekmegi 1 tabak patlıcan yemegi, küçük bir kase yoğurt

Ara : 1 tane bisküvi

aksam : 1 kepçe çorba, 1 tabağın yarısı pilav yarısı kuru fasulye

2 litre de su içtim

16 tane maydonoz sapı ve yaprağıyla birlikte , yarım limon , yarım bardak ta su , hepsini blendırdan geçiriyorum 15 gün boyunca kahvaltıdan 15 dk önce içiyorum sonra 1 hafta ara verip tekrar başlıyorum çok faydasını gördüm özellikle selülitlerim de etkili oldu :))

Denemek isterim ama hergün duzenli yapabilir miyim onu düşünüyorum :44::44:

Günaydın canlar off sabah sabah sinirim bozuldu bir tartıya çıkıyım dedim kac gundur dikkat ediyorum bir gr bile verememişim üstüne bi de + dayım...:43::43::43::84::84::19:

Günaydın canlar off sabah sabah sinirim bozuldu bir tartıya çıkıyım dedim kac gundur dikkat ediyorum bir gr bile verememişim üstüne bi de + dayım...:43::43::43::84::84::19:

al bendende o kadar yaaa yerinde sayıyorum yoksam tartı mı bozuldu neeee:52:

Benim de aklıma o geldi tartıyı farklı yerler koydum yok gr azalma yok aynı değişmıyor..... aksam cocuklar gelisin onları denıcem onlar aynduysa sorun bende demek tir...:18: :18:

Sabah kalkınca iki bardak ılık su içtim

Kahvaltı : 2 dilim form kıtır ekmek, peynir, 3 zeytin sekersiz cay

bende veremedimmmm
toktora gideceğim 16 sında söyliyeceğim kızlar olmaz böyle :20:

bende aynısını düşünüyorum :21:

Menümü yazamadım geç oldu ama yazıyım

Kalkınca 2 bardak ılık su

Sabah : 2 dilim form etimek, 3 zeytin, peynir sekersiz cay

Ara : 2 küçük mandalina, kupa nescafe sekersiz

Öğlen :5-6 kasık pilav biraz patlıcan yemeğin kalmıştı dökülmesin diye onu yedim

Ara : 1 mandalina 1 kupa form cayı icine bir de çubuk tarçın attım

Aksam : kıymalı yaprak sarması, yoğurt

Ara : 1 bisküvi

Bugun kimse girmemiş menü falan da yok yarın tartı gunu sabah yazamam hafta sonu olduğu için dışarı çıkıyoruz ama gece mutlaka yazarım kilomu gerçi cok giden bir şey de yok ama hele bugun öyle saçma sapan bir menü oldu ki utanıyorum valla yazmaya karbonhidrat ağırlıklı oldu :26::26::18::18::18:

kızlar merhaba. bende fena halde kilo magdurlarındanım. bni de aranıza kabul edersenz sevinirim. bilgilerimi özel mesajla bildiricem şimdi.

İyi geceler kızlar ayın 10 u kilo bildirimim 64.200 ayın 1 i de 63.900 düm maalesef :26::26::43::43::84::84:

ben diyete devam ediyorum .
81.400 düm şu anda 79 um . 16 sına kadar 2,5 kilo verecektim sanırım olacak .

sizede küstüm buraya yazmıyorum .
Kimse yazmıyor etmiyor katılmıyor.
2-3 kişi hariç kimse destek olmuyor :50:

merhaba kızlarr:) çok mutluyum 92 kilodan 90.2 ye düşmüşüm diyeti 2 gündür yapıorm ama 6 gündür maydonoz kürü yapıp içiyordum sanırım bunun büyük faydasını görüyorum,yaşasın çikolatasız şekersiz hayat yaşasınnnn sağlıklı beslenme ( beynime bunu öğretiyorum:)

Sabah: kahvaltı öncesi maydonoz kürü(bugün 6.gün)
kahvaltı: peynir , yarım havuç , 6 tane fındık, 1 dilim tam bugday ekmeği,bir tutam maydonoz ve şekersiz erik suyu
Herşey bebek içinnn:))

kızlaarr merhabaa :) haftasonu yatılı misafirim vardı düğün vardı derken tartılıp yazamadım bitürlü buraya :(
diyete başladım başlayalı hiç kaçamağım olmadı ne pastalar ne tatlılar geldi geçti de önümden yemedim :D çok mutluyum gururluyum ...
Veee sabah kalkar kalkmaz tartıldım 88.5 olmuşuuuuum :D asıl mesele bundan sonra başlıyor ilk vermeye başladığımızda kolay gidiyor kilolar ama sonrası zorlaşıyor sabır lazım kararlılık lazım ..

ben diyete devam ediyorum .
81.400 düm şu anda 79 um . 16 sına kadar 2,5 kilo verecektim sanırım olacak .

sizede küstüm buraya yazmıyorum .
Kimse yazmıyor etmiyor katılmıyor.
2-3 kişi hariç kimse destek olmuyor :50:

Tebrik ederim canım :46::46:

kızlaarr merhabaa :) haftasonu yatılı misafirim vardı düğün vardı derken tartılıp yazamadım bitürlü buraya :(
diyete başladım başlayalı hiç kaçamağım olmadı ne pastalar ne tatlılar geldi geçti de önümden yemedim :D çok mutluyum gururluyum ...
Veee sabah kalkar kalkmaz tartıldım 88.5 olmuşuuuuum :D asıl mesele bundan sonra başlıyor ilk vermeye başladığımızda kolay gidiyor kilolar ama sonrası zorlaşıyor sabır lazım kararlılık lazım ..

Tebrik ederim canım....:46::46:

Back