Beni de listeye dahil eder misin canimEVET.. KESİNLİKLE ÇOK İYİ TUTUYOR.
YAPACAĞIMIZ ŞEYLER ASLINDA ÇOK BASİT.GEREKSİZ IVIR ZIVIR YEMEMEK VEEE BOL SU, KARPUZ..
İNŞALLAH BAŞARACAZ...DEFALARCA REJİM YAPIP BIRAKAN BİR İNSAN OLARAK BU SEFER ORUCA ÇOK GÜVENİYORUM VE İLK DEFA DENİYCEM RAMAZANDA KİLO VERMEYİ
ORUÇ AÇTIKTAN BİR SONRAKİ GÜN İFTARDAN SONRA NEYİ GERİ ÇEVİRDİYSEK PASTA OLUR, ÇEREZ, CİPS, KOLA MEYVE beSUYU VSS OLUR BURAYA YAZALIM.. SONUÇTA BAŞARIDIR BİZİM İÇİN ONLARA EL UZATMAMAK
MOTİVASYONUMUZ TAM OLSUN, BİR OLSUN......
BİDE BEN İSİM LİSTESİNİ ŞİMDİ YAPIYORUM AMA KİLOLARI PAZAR ALICAM SİZDEN.. AMAN UNUTMAYIN TARTILMAYI
Kuzucum selam. Ben adetli olduğum için bugün patates yoğurt diyetine başladım. Kahvaltı yaptım öğleni bekliyorum :)Napıyonuz kızlaarrr
Selam canım bende adetliyim:) açıkçası ben daha başlamadım aslında uzun zamandır başlayıp bırakıyorum ama artık kararlıyım yarından itibaren başlıyorum inş haberleşelim buradanKuzucum selam. Ben adetli olduğum için bugün patates yoğurt diyetine başladım. Kahvaltı yaptım öğleni bekliyorum :)
Sen naptın
Kaç yaşındasınKuzucum selam. Ben adetli olduğum için bugün patates yoğurt diyetine başladım. Kahvaltı yaptım öğleni bekliyorum :)
Sen naptın
20 canım 21 e giricem bi ay sonra :)Kaç yaşındasın
Canım kilom 58.7Kizlar merhabalar tekrar.yeni gelenlerde hosgelsinler.yazdim listeye.simdi baslayalim kilolarimizi yazmaya bakimm..ee ay sonu bakicaz.ne kadar vermisiz diye. Hıı bide guzel bi tablo yapicam en yakin zamanda
Yaş 21Haydi bakalim kizlar dökturun bakim kiloları.