2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

Çin takvimi bi nevi fal gibi, fala inanma falsız da kalma olayı yani arkadaşlar. Ben gebeliği ilk öğrendiğimde yaptığım ilk şey bu olmuştu kuşkusuz :)
Bende Erkek çıktı, yalnız ben Devlet Hastanesinde kontrollerimi yaptırdığımdan cinsiyet söylemiyorlar özele gittiğimde de 16+5 idi ve dr. erkek dedi ama pozisyonu net olmadığından emin olamadı, 26sından ayrıntılı ultrason için gideceğim bakalım yine şansımı deneyip cinsiyetini soracağım eğer cevap vermezler ise yine bi özele giderim.

Ne güzel sende erkenden ogrenmissin maşallah Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin . bi ogrenemeyen ben kaldım sanırım bi erkek bi kız demeseler öğrendim dicem bu dicem ama yok habire bisey diyorlar
aslında belli olması lazım, bence özel muayenehaneye git bir doktora, ben doçent olan doktorumun muayenehanesine gittim de öğrendim

Canim ayrintiliyi orda yaptiran arkadasimla konustum. Önce normal kadin dogumdan randevu aliyormusuz. Kadin dogumcu ayrintili isteminde bulunuyormus. Daha sonra ayrintili icin gün veriyorlarmis. Arkadasim Ali Ipek diye bi radyologa yaptirmis. Memnun kalmis. Kadin dogumcu degil radyologyapiyormus ayrintiliyi.

Tşk ederim Cnm Allah razı olsun yalnız ben Ali ipek ordan gitmiş diye duydum acaba arkadaşın hangi tarihte gitmiş öğrenebilir misin?

Tşk ederim Cnm Allah razı olsun yalnız ben Ali ipek ordan gitmiş diye duydum acaba arkadaşın hangi tarihte gitmiş öğrenebilir misin?
Canim arkadasim yeni dogum yapti. Bu durumda 5 ay kadar önce gitmis olmali. Ben bilmiyordum gittigini. Baska var mi acaba öyle tavsiye edilen bir radyolog?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…