Ogrenirsem hemen yazarim buraya :) umarim net gorurler simdiden tatli yemeye basladim 3bucuk randevusu icin :)
aslında belli olması lazım, bence özel muayenehaneye git bir doktora, ben doçent olan doktorumun muayenehanesine gittim de öğrendimNe güzel sende erkenden ogrenmissin maşallah Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin . bi ogrenemeyen ben kaldım sanırım bi erkek bi kız demeseler öğrendim dicem bu dicem ama yok habire bisey diyorlar
Kızım olacakmissss :))hayırlısı olsun canım :)
evet haklısın canım ama alıyormuş gibi ufak ufak kenara bir miktar para koyabilirsin ben öyle yapıyorum şuan 6,5 aylık olunca başlarım herhalde. Bugün belli olursa benide haberdar etmeni isterim :)
Benimde randevu bugun ama bakalim net birsey soyleyeceklermi.bende birsey alamiyorum bilmeyince.sonrada cok gec kalmam insallah malum hepsi bi anda cok fazla maddi yük oluyor
Kızım olacakmissss :))
3lu test normal cikti bebisim de kiz olacakmis :) kendi doktorum izinde oldugundan bu cok ilgilenmedi ama bunlari ogrendim en azindanCanım doktor bişi dedimi?
3lu test normal cikti bebisim de kiz olacakmis :) kendi doktorum izinde oldugundan bu cok ilgilenmedi ama bunlari ogrendim en azindan
Aminn hepimizinki sağlikla bi avazda dogar insallahayyy ne güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :)
doktor bacak arasını açtıgı halde mı kesin olmadıgını söyledı?Merhaba siteyi yeni duydum benim de ilk bebegim ve cinsiyet konusunda kafamiz karıştı doktor kiza benziyor ama kesin degil dedi kapatmiyor da ne zaman net ogrenebiliyoruz ki
3 lü 4 lü3lu testten sonra sirada ne var
3 lü 4 lü
ben 2 liden sonra yaptırmadım 3 ve 4 lüyü. ayrıntılı yaptırcam 2 hafta sonra falan
benımde aşı var evetOnceki gittigimde bebek saklamiyodu ama pozisyon da tam net degilmis bugun net ogrendim sukur.benim ayrintili 1 ay sonra.onun oncesinde saglik ocagi asi var dedi baska da birsey varmi bilmiyorum
Canim ayrintiliyi orda yaptiran arkadasimla konustum. Önce normal kadin dogumdan randevu aliyormusuz. Kadin dogumcu ayrintili isteminde bulunuyormus. Daha sonra ayrintili icin gün veriyorlarmis. Arkadasim Ali Ipek diye bi radyologa yaptirmis. Memnun kalmis. Kadin dogumcu degil radyologyapiyormus ayrintiliyi.O hastaneyi önceden Baska biri daha söyledi baya aradım tlfa cvp vermediler. Radyologlar mi yapıyor yoksa kadın doğumcular mi onu soracaktı,tlfla randevu alıp alınamayacağını ogrenecektim hastanenin yerini de bilmiyorum çünkü. Olmazsa öğrenip gider sorustururum. Tskler
Tşk ederim Cnm Allah razı olsun yalnız ben Ali ipek ordan gitmiş diye duydum acaba arkadaşın hangi tarihte gitmiş öğrenebilir misin?Canim ayrintiliyi orda yaptiran arkadasimla konustum. Önce normal kadin dogumdan randevu aliyormusuz. Kadin dogumcu ayrintili isteminde bulunuyormus. Daha sonra ayrintili icin gün veriyorlarmis. Arkadasim Ali Ipek diye bi radyologa yaptirmis. Memnun kalmis. Kadin dogumcu degil radyologyapiyormus ayrintiliyi.
Canim arkadasim yeni dogum yapti. Bu durumda 5 ay kadar önce gitmis olmali. Ben bilmiyordum gittigini. Baska var mi acaba öyle tavsiye edilen bir radyolog?Tşk ederim Cnm Allah razı olsun yalnız ben Ali ipek ordan gitmiş diye duydum acaba arkadaşın hangi tarihte gitmiş öğrenebilir misin?