Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne kadarlık oldu senin ? Ben 15+5 im bugün gittim gene soylemedi acaba özele mi gitsem devlet daha mı geç soyluyorbenim de oğlum olacakdoktor gülümseyerek ''2016 erkek bebek senesi olacak galiba'' dedi..bencede doğru..kime sorsam on kişiden yedisi erkek diyor..hadi hayırlısı...
amin cümlemize canım.bana devlet hastanesi söyledi ilk önce 15+2 günlüktü sonraki hafta özele gitmiştim o da sormadan söyledi hemen..devlet hastanesindeki doktor cinsiyetini hemen söyleyince şaşırdım haatta..zira ben kızımı 8 aylık olana kadar öğrenememiştim ve yinede özelde öğrenmiştim..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne kadarlık oldu senin ? Ben 15+5 im bugün gittim gene soylemedi acaba özele mi gitsem devlet daha mı geç soyluyor
Anladım canım ilk bebeğim olucak inşallah cinsiyet önemli değil ama insan çok merak ediyor işte :)amin cümlemize canım.bana devlet hastanesi söyledi ilk önce 15+2 günlüktü sonraki hafta özele gitmiştim o da sormadan söyledi hemen..devlet hastanesindeki doktor cinsiyetini hemen söyleyince şaşırdım haatta..zira ben kızımı 8 aylık olana kadar öğrenememiştim ve yinede özelde öğrenmiştim..
Canım meyve ve tatlı ağırlıklı olduysa kız olma ihtimali daha yüksek oluyorArkadaşlar cinsiyet ogrenebildiniz mi ? Benim ilk bebeğim Rabbim hayirlisini sagliklisini nasıl etsin ama insan yine de çok merak ediyor. 17+4 üm halen ogrenemedim :'( . 13+5 te erkeğe benziyor dediler,15+5 te kıza. Birinde yan donmuştu birinde sırt üstübakalım ne zaman ogrenicez. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Cnm ben pek bisey asermedim sadece tavuktan tiksindim 16 hafta hiç yiyemedim şimdi yiyebiliyorum. Onun dışında herşeyi yiyebildim tabi bulantılardan yiyebildigim kadar :)Canım meyve ve tatlı ağırlıklı olduysa kız olma ihtimali daha yüksek oluyor
Bende öyle olmuştu
İnşallah Cnm bana bi erkeğe bi kıza benziyor dediler bi daha da gitmedim gidince ogrenirim inşallah . Allahım hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimizeİyi aksamlar arkadaslar ben yeni Katildim araniza nasip olursa bende ocakta bebegimi kucagima alicam. 13 haftalikken gittigimzde yuksek ihtimal erkek demisti suan 17+3 gunluguz pazartesi gidicez tekrar o zaman kesinlesir insallh.
Öğrenebildin mi Cnm cinsiyeti ?Ben de 15 haftalık hamileyim bugün doktora gidicem inşallah öğrenirim çok merak ediyorum gerçi ilk bebeğim olucak cinsiyeti çok önemli değil sağlıklı olsun da ama merak işte :) ben de ocak annesi olucm inşallah ce sanırım erkek öğrenirsem yazıcam
Amin canim insalhİnşallah Cnm bana bi erkeğe bi kıza benziyor dediler bi daha da gitmedim gidince ogrenirim inşallah . Allahım hayirlisini sagliklisini nasip etsin hepimize
Allahim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insalh. Benimde ilk bebegim olucakBende cumartesi ogrendim benimkide kesin erkek dedi doktor.benimde ilk kuzum