2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

ali ipek çok iyi ama özelde oda tuzluya geliyo

Erkek annesi Olacağım inşallah bende :) henüz tekmelerimiz falan pek bişey yok ama ilerde neler olur kimbilir :)

Benimki de erkekmiş Maşallah ne çok erkek doğacak Ocak'ta. Bu kadar oğlana kızı nerden bulacağız Bize ilk 13+3 de erkek olabilir dendi. 17+1 de ayrıntılı ultrasonda netleşti.Yediklerinden cinsiyet tahmin etmeye çalışanlara önerim hiç uğraşmasınlar, benim hep ekşi ve tuzlu şeyler canım istemişti. Yediklerinden tahmin olayı külliyen yalan bence

İyi ama erkek çocukta zaten ekşi ve tuzlu yenirmiş

Bilmiyorum ki Cnm bende arayistayim. Ben öyle duydum ama belki gerçeklik payı yoktur pazartesi arıyim neticeyi sana da bildiririm cnm
Ben Atatürk ten ayrıntılı ultrason randevusu aldm canım bugün. Ali ipek varsa ona istiyorum dedim. Zaten ayrıntılıya o bakıyor dedi. Umarım sonradan bi değişiklik olmaz

Önce kadın doğumdan randevu alıp gittim. Doktor detaylı ultrason istemi yaptı. Verdiği kağıtla ordan aldım randevuyu. Telefonla ultrason randevusu vermiyorlar.
İlk defa mi gittin sen hastaneye ben 20. Haftama gircem ve o hastaneye ilk defa gidecem acaba geç kaldiniz falan deyip geri yollamazlar di mi bende kaç gundur arıyorum ali ipek var mi diye soracam acsalar gidecektim cvp vermiyorlar,hastanede yerini bile bilmiyorum artık bulup gidecez.tsk ederim Cnm beni de bilgilendirdigin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…