Bilmiyorum ki Cnm bende arayistayim. Ben öyle duydum ama belki gerçeklik payı yoktur pazartesi arıyim neticeyi sana da bildiririm cnmCanim arkadasim yeni dogum yapti. Bu durumda 5 ay kadar önce gitmis olmali. Ben bilmiyordum gittigini. Baska var mi acaba öyle tavsiye edilen bir radyolog?
Tamam canim tesekkür ederimBilmiyorum ki Cnm bende arayistayim. Ben öyle duydum ama belki gerçeklik payı yoktur pazartesi arıyim neticeyi sana da bildiririm cnm
Nub a göre kız bebeğe meyilli canımBende şimdi geldim doktordan 18+2 olduk ama yine ogrenemedimilk bebeğimiz çok sukur sağlığı iyi hersey yolunda ama yok bi uygun pozisyonda durmuyor
Rabbim hayirlisini nasip etsin
Hiç farketmez Cnm yeter ki sağlıklı olsun bi de öğrenelim göstersin yeter :)Nub a göre kız bebeğe meyilli canım
arkadaşımın kızdı tkvimde ama erkek doğurdu.ben inanmıyorum bu takvimeCogu kiside tutmus bu tablo ama bende tutmuyor simdilik bi degisiklik olmazsa.net degil diyor doktor
hayırlı olsun canımKızım olacakmissss :))
ali ipek çok iyi ama özelde oda tuzluya geliyoCanim ayrintiliyi orda yaptiran arkadasimla konustum. Önce normal kadin dogumdan randevu aliyormusuz. Kadin dogumcu ayrintili isteminde bulunuyormus. Daha sonra ayrintili icin gün veriyorlarmis. Arkadasim Ali Ipek diye bi radyologa yaptirmis. Memnun kalmis. Kadin dogumcu degil radyologyapiyormus ayrintiliyi.
Benimde takvimde erkek ama gercekte kiz.cevremdeki herkeste tuttu bende tutmadiarkadaşımın kızdı tkvimde ama erkek doğurdu.ben inanmıyorum bu takvime
Arkadasım yaptırdığında ali ipek ataturk egitim araştırmada bakıyormuş. Şimdi ayrılmış diyenler var. Ben tam bilmiyorum ama.ali ipek çok iyi ama özelde oda tuzluya geliyo
Benimkide erkek :) geçen hafta öğrendik :))
Benimki de erkekmişMaşallah ne çok erkek doğacak Ocak'ta. Bu kadar oğlana kızı nerden bulacağız Bize ilk 13+3 de erkek olabilir dendi. 17+1 de ayrıntılı ultrasonda netleşti.Yediklerinden cinsiyet tahmin etmeye çalışanlara önerim hiç uğraşmasınlar, benim hep ekşi ve tuzlu şeyler canım istemişti. Yediklerinden tahmin olayı külliyen yalan bence
İyi ama erkek çocukta zaten ekşi ve tuzlu yenirmiş
Ben Atatürk ten ayrıntılı ultrason randevusu aldm canım bugün. Ali ipek varsa ona istiyorum dedim. Zaten ayrıntılıya o bakıyor dedi. Umarım sonradan bi değişiklik olmazBilmiyorum ki Cnm bende arayistayim. Ben öyle duydum ama belki gerçeklik payı yoktur pazartesi arıyim neticeyi sana da bildiririm cnm
Cnm ben arıyorum ulasamiyorum nasıl randevu aldin ?Ben Atatürk ten ayrıntılı ultrason randevusu aldm canım bugün. Ali ipek varsa ona istiyorum dedim. Zaten ayrıntılıya o bakıyor dedi. Umarım sonradan bi değişiklik olmaz
Önce kadın doğumdan randevu alıp gittim. Doktor detaylı ultrason istemi yaptı. Verdiği kağıtla ordan aldım randevuyu. Telefonla ultrason randevusu vermiyorlar.Cnm ben arıyorum ulasamiyorum nasıl randevu aldin ?
İlk defa mi gittin sen hastaneye ben 20. Haftama gircem ve o hastaneye ilk defa gidecem acaba geç kaldiniz falan deyip geri yollamazlar di miÖnce kadın doğumdan randevu alıp gittim. Doktor detaylı ultrason istemi yaptı. Verdiği kağıtla ordan aldım randevuyu. Telefonla ultrason randevusu vermiyorlar.