- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben 17+2 haftalık hamileyim bende 6 ağustosta öğrendim cinsiyeti kesin erkek dedi ben kordonu olabilr dedim hayır değil dedi ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum ben henüz hiç alışverişe başlamadım bile kasım başında doğum iznine ayrılınca başlarım alışverişe diye düşünüyorum
Ne güzel sende erkenden ogrenmissin maşallah Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin . bi ogrenemeyen ben kaldım sanırım bi erkek bi kız demeseler öğrendim dicem bu dicem ama yok habire bisey diyorlarbenim de erkek teyzeleri 11+4'de öğrenmiştim, hala aynı değişmedi çok şükür
saol canım teşekkür ederiz darısı artık tüm anne adaylarına (alıntı yapmayı ilk defa denedim umarım olmuştur)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın Cnm Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinKızlar bende çok şükür hafta sonu özelde kız olduğunu öğrendim, bugünde devlete gittim o da kesin kız dedi... Çok şükür darısı belli olmayanların başına :))
Amin canım benim hepimizin.. Senin de kız sanırım.. Ben göstermiyor dediğimde herkes kız o zaman demişti:)))Gözün aydın Cnm Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Hiç farketmez Cnm ilk bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ki işte bi erkek bi kız demeseler biz de anlicaz :)Amin canım benim hepimizin.. Senin de kız sanırım.. Ben göstermiyor dediğimde herkes kız o zaman demişti:)))
Aynen öyle canım sağlıklı olsunlar... Evet nazlı bebişiniz pek uğraştırmış doktorları da :))Hiç farketmez Cnm ilk bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ki işte bi erkek bi kız demeseler biz de anlicaz :)
Ben 18 im besik disinda birsey almadim ama birkac gundur hareketlerini hissetmeye basladikca hevesleniyorum artik cinsiyeti net belli olsa da alsam diye.hem yaz sonu geldi indirime giren yerler olur gelecek yaz icin alabilirim diye dusunuyorum yavastanben 17+2 haftalık hamileyim bende 6 ağustosta öğrendim cinsiyeti kesin erkek dedi ben kordonu olabilr dedim hayır değil dedi ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum ben henüz hiç alışverişe başlamadım bile kasım başında doğum iznine ayrılınca başlarım alışverişe diye düşünüyorum
O da iyi Cnm ben hiçbirşey almadım daha cinsiyet öğrenmeden bisey almayalım dedikBen 18 im besik disinda birsey almadim ama birkac gundur hareketlerini hissetmeye basladikca hevesleniyorum artik cinsiyeti net belli olsa da alsam diye.hem yaz sonu geldi indirime giren yerler olur gelecek yaz icin alabilirim diye dusunuyorum yavastan
Ben cuma gidecem ogrenirim umudum oldugundan boyle dusunuyorum tabi yoksa bizde zor aliriz :)O da iyi Cnm ben hiçbirşey almadım daha cinsiyet öğrenmeden bisey almayalım dedik
bende gebe kaldığımı ankarada öğrenmiştim ankarayıda bilirim üni yıllarım orda geçti...aslında özele gitsen bence görebilirsiniz ama giderken çikolata ye de git...ben ilk öyle gitmiştim doktorum hemen gördü...istanbuldayım bende....bu arada ankara numunenin kolej polikliniğine git istersen orda radyolog bakıyo...adam sempatik bişeye benziyordu söylememezlik etmez herhalde ayy hem sen 20 olucan ne gizliyor bu devlet doktroları da yaaa uyuzlarAnkarada yaşıyorum ben Cnm gataya gittim ogrenemedim bebek uygun pozisyonda degildi,ilk gidiste erkege benziyor dediler bi dahakinde kıza net değildi ama sadece benzetme.zekai tahir Burak diye bi devlet hastanesi var ona da gittim o hiç cinsiyet söylemiyorözele gidiyim diyorum yine uygun pozisyonda değilse yine ogrenemicem az daha sabrediyim diyorum :)
Ben 18 im besik disinda birsey almadim ama birkac gundur hareketlerini hissetmeye basladikca hevesleniyorum artik cinsiyeti net belli olsa da alsam diye.hem yaz sonu geldi indirime giren yerler olur gelecek yaz icin alabilirim diye dusunuyorum yavastan
Cnm ben önceden 2 ay özele gittim 2 özel degistirdim memnun kalmadim hatta şekerin var deyip baya korkuttular beni sonra tabi olmadığını öğrendim. Yanı ticaret mantığı gibi geldi. Bence gata söylerdi de soylememelerinin sebebi nazlı bebisimin pozisyonu :) hiç göstermedi ki hep sakliyor ya yuzustu yatıyor,ya sırtını dönüyor,özele gitsem ordada aynı pozisyonda goremicekler :) bakalım ama bi dahaki randevuma sabredicem olmazsa gidicem :)bende gebe kaldığımı ankarada öğrenmiştim ankarayıda bilirim üni yıllarım orda geçti...aslında özele gitsen bence görebilirsiniz ama giderken çikolata ye de git...ben ilk öyle gitmiştim doktorum hemen gördü...istanbuldayım bende....bu arada ankara numunenin kolej polikliniğine git istersen orda radyolog bakıyo...adam sempatik bişeye benziyordu söylememezlik etmez herhalde ayy hem sen 20 olucan ne gizliyor bu devlet doktroları da yaaa uyuzlar
18+2deyim yeni yeni basladim hissetmeye bende.genellikle sabaha karsi olduben henüz hiç bir kıpırtı hissetmedim sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi
Ayrintili ultrason tarihin ne zamansa o zaman gosterir heralde artikCnm ben önceden 2 ay özele gittim 2 özel degistirdim memnun kalmadim hatta şekerin var deyip baya korkuttular beni sonra tabi olmadığını öğrendim. Yanı ticaret mantığı gibi geldi. Bence gata söylerdi de soylememelerinin sebebi nazlı bebisimin pozisyonu :) hiç göstermedi ki hep sakliyor ya yuzustu yatıyor,ya sırtını dönüyor,özele gitsem ordada aynı pozisyonda goremicekler :) bakalım ama bi dahaki randevuma sabredicem olmazsa gidicem :)
18+2deyim yeni yeni basladim hissetmeye bende.genellikle sabaha karsi oldu
Ankara numune de ayrıntılı var mıydı acaba? Ayrıntılı ultrasona az zaman kaldı ve ben halen nereye gideceğimi bilemiyorumbende gebe kaldığımı ankarada öğrenmiştim ankarayıda bilirim üni yıllarım orda geçti...aslında özele gitsen bence görebilirsiniz ama giderken çikolata ye de git...ben ilk öyle gitmiştim doktorum hemen gördü...istanbuldayım bende....bu arada ankara numunenin kolej polikliniğine git istersen orda radyolog bakıyo...adam sempatik bişeye benziyordu söylememezlik etmez herhalde ayy hem sen 20 olucan ne gizliyor bu devlet doktroları da yaaa uyuzlar
İnşallah Cnm zahmet olacak ama göstersin artık yanı ona ciciler alamıyoruz :) ayrıntılıya devlete gidersem yine cinsiyet soylememe ihtimalleri var ,özelde de nereye gideceğimi bilmiyorum.Ayrintili ultrason tarihin ne zamansa o zaman gosterir heralde artik