2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim de erkek teyzeleri 11+4'de öğrenmiştim, hala aynı değişmedi çok şükür
Ne güzel sende erkenden ogrenmissin maşallah Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin . bi ogrenemeyen ben kaldım sanırım bi erkek bi kız demeseler öğrendim dicem bu dicem ama yok habire bisey diyorlar

Kızlar bende çok şükür hafta sonu özelde kız olduğunu öğrendim, bugünde devlete gittim o da kesin kız dedi... Çok şükür darısı belli olmayanların başına :))

Ben 18 im besik disinda birsey almadim ama birkac gundur hareketlerini hissetmeye basladikca hevesleniyorum artik cinsiyeti net belli olsa da alsam diye.hem yaz sonu geldi indirime giren yerler olur gelecek yaz icin alabilirim diye dusunuyorum yavastan

O da iyi Cnm ben hiçbirşey almadım daha cinsiyet öğrenmeden bisey almayalım dedik

bende gebe kaldığımı ankarada öğrenmiştim ankarayıda bilirim üni yıllarım orda geçti...aslında özele gitsen bence görebilirsiniz ama giderken çikolata ye de git...ben ilk öyle gitmiştim doktorum hemen gördü...istanbuldayım bende....bu arada ankara numunenin kolej polikliniğine git istersen orda radyolog bakıyo...adam sempatik bişeye benziyordu söylememezlik etmez herhalde ayy hem sen 20 olucan ne gizliyor bu devlet doktroları da yaaa uyuzlar

ben henüz hiç bir kıpırtı hissetmedim sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi

Cnm ben önceden 2 ay özele gittim 2 özel degistirdim memnun kalmadim hatta şekerin var deyip baya korkuttular beni sonra tabi olmadığını öğrendim. Yanı ticaret mantığı gibi geldi. Bence gata söylerdi de soylememelerinin sebebi nazlı bebisimin pozisyonu :) hiç göstermedi ki hep sakliyor ya yuzustu yatıyor,ya sırtını dönüyor,özele gitsem ordada aynı pozisyonda goremicekler :) bakalım ama bi dahaki randevuma sabredicem olmazsa gidicem :)

Ayrintili ultrason tarihin ne zamansa o zaman gosterir heralde artik

Ankara numune de ayrıntılı var mıydı acaba? Ayrıntılı ultrasona az zaman kaldı ve ben halen nereye gideceğimi bilemiyorum

Ayrintili ultrason tarihin ne zamansa o zaman gosterir heralde artik
İnşallah Cnm zahmet olacak ama göstersin artık yanı ona ciciler alamıyoruz :) ayrıntılıya devlete gidersem yine cinsiyet soylememe ihtimalleri var ,özelde de nereye gideceğimi bilmiyorum.
Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…